suie paparude

1 8 1 2 2 0 1 5 ajutăm #colectiv ȘUIE PAPARUDE, GOJIRA & PLANET H, MACANACHE, INFLEX, GRID, AGMANTAV @ Arenele Romane

ajutăm #colectiv

ajutăm #colectiv ȘUIE PAPARUDE, GOJIRA & PLANET H, MACANACHE, INFLEX, GRID, AGMANTAV @ Arenele Romane

18 Decembrie, 22:00

Pe 18 decembrie ajutăm #colectiv

Următorul eveniment Arena DNB va fi unul prin care vrem să ajutăm #colectiv. Din acest motiv, intrarea va fi liberă iar tu vei putea alege să ajuți victimele de la colectiv cu donare de sânge, expertiză, bani, timp etc. Energia care ne-a adus împreună pentru că împărtășim pasiunea pentru muzică, este aceeași care ne va ajuta să trecem cu bine prin aceste vremuri.

Pentru supraviețuitorii accidentului, urmează un drum lung, plin de tratamente recuperatorii și consiliere psihologică. De calitatea acestora depinde șansa lor la viață. Așa cum le-am promis, nu-i lăsăm singuri. Tu alegi cum să ajuți. Până acum ni s-au alăturat ȘUIE PAPARUDE, GOJIRA & PLANET H, MACANACHE, INFLEX, GRID, AGMANTAV, VLC la visuals.

Read More »1 8 1 2 2 0 1 5 ajutăm #colectiv ȘUIE PAPARUDE, GOJIRA & PLANET H, MACANACHE, INFLEX, GRID, AGMANTAV @ Arenele Romane

SONOR IV @ Halele Carol

Sonor IV

SONOR IV @ Halele Carol
24 Octombrie, 22:00

Dupa mai bine de 2 luni de la ultima intalnire cu SONOR, strigam adunarea pentru inca o seara cu muzica autentica de calitate. Chiar daca toamna se apropie de final si friguroasa iarna incepe sa-si faca simtita prezenta, vom avea o noapte cat de poate de “incinsa” alaturi de prietenii nostri de la Suie Paparude, Sophisticated Lemons, Otherside si nu in ultimul rand alaturi de Altom.
Vino sa cream noi aminitiri la Halele Carol, pe 24 Octombrie, incepand cu ora 22:00!

Suie Paparude
soundcloud.com/suiepaparudeofficial
facebook.com/suiepaparude.ro
suiepaparude.ro/

Sophisticated LemonsRead More »SONOR IV @ Halele Carol

Padina Fest 2015

PADINA FEST 2015

Padina Fest 2015 @ Platoul Padina, Munţii Bucegi
23 – 26 Iulie, 11:00

Padina Fest 2015, un munte de distracţii la cea mai mare altitudine
Pentru iubitorii de muzică şi de activităţi sportive montane, pentru toţi cei care iubesc şi ocrotesc natura, sfârşitul lunii iulie este similar cu o nouă ediţie de Padina Fest.

Pentru al 6-lea an consecutiv, promovarea Munţilor Bucegi şi a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montană prin impunerea unui regulament de festival şi ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural rămân priorităţile Padina Fest şi pentru ediţia din 2015 a festivalului, care se va desfăşura în perioada 23-26 iulie pe Platoul Bucegi, la 1500 m altitudine.

Conform tradiţiei, în timpul zilei au loc evenimente sportive şi activităţi recreaţionale din cele mai îndrăzneţe – Maratonul Bucegilor, căţărări pe stâncă, rapel sau tiroliene, ateliere de aventură, iar serile sunt dedicate în exclusivitate concertelor. Joi vor urca pe scena Padina Fest 3 trupe la început de drum:The Purple Dandies, Gray Matters şi Poşta Mare (Timişoara). Noaptea de vineri va fi rock, astfel că pe 24 iulie vor susţine concerte cele mai bune trupe de rock şi alternative ale momentului: Alternosfera, Luna Amară, Robin and the Backstabbers, Firma. Sâmbătă seară va avea loc tradiţionalul concert Şuie Paparude, Firkin (Ungaria) vor susţine un concert incendiar pe ritmuri irlandeze, Naked(Serbia) vor combina îndrăzneţ sonorităţi preluate din tradiţia balcanică cu elemente de swing şi free-jazz, iar Nişte Băieţi ne vor cânta în ritmuri punk şlagărele anilor ’80. Un eveniment aparte îl reprezintă redeschidera Peşterii Ialomiţa, care în ultimul an a fost închisă pentru reamenajări. Momentul va fi punctat de Camerata Muntenia printr-un recital de excepţie sâmbătă, 25 iulie, începând cu orele 11:00 a.m. Camerata Muntenia va mai susţine un recital şi pe scena Padina Fest, dar duminică dimineaţă, tot de la ora 11:00.

Read More »Padina Fest 2015

13 sins before Valentine Kicks – Suie Paparude, Planet H @ Palatul Bragadiru

  • by

13 sins before Valentine Kicks – Suie Paparude, Planet H @ Palatul Bragadiru
13 Februarie, 22:00

13 sins before Valentine Kicks deschide seria de evenimente pentru public organizate de Secret Society.
Pentru acest prim eveniment ne-am propus un singur lucru, dar esential si pentru noi, si pentru voi: sa plecati cu o stare de mult bine si lumina acasa 🙂 Ne-am dori un win-win situation.
E un obiectiv indepartat, chiar mai indepartat decat ora si data la care va incepe evenimentul, si pentru acest lucru ne renforsam toate puterile.
Lumini colorate, muzica exceptionala, best vibe, best services, o locatie de poveste, o scena suflet, pulsand pentru public in acelasi ritm cu el, heart beats & hard beats.
Am ales cu aroganta trupe si nume romanesti, pentru ca putem si avem ce oferi in materie de muzica.

Suie Paparude (live) – in formatia intreaga, asa cum o stiti: Michi, Bean, Dobrică. Oameni-suflete, oameni de bucurie vie. Oameni-energie, pentru care publicul e boxa vie din care pleaca si vin sunetele inspre si dinspre ei – piese clasice si vibratii intotdeauna noi.
www.suiepaparude.ro
www.facebook.com/suiepaparude.ro
www.youtube.com/suiepaparudeofficial

Gojira & Planet H (live) – Doua nume, doua personalitati, aceleasi “vicii”: muzica buna, beaturi curajoase, mix remix si basi clocotitori, adrenalina, energie. Combinatii indraznete intr-un “doi in unu” unic pe scena electro-techno-pop.

Dj Bully – Dupa 15 ani de experienta in joaca muzicala, Dj Bully este un nume pe care multi il asociaza cu mix, scratch, mash-up Disco, Hip-Hop, Big Beat, Bass Music şi Drum&Bass. Omul care pune muzica intotdeauna cu zambetul pe buze si ochii luminosi, pana dimineta tarziu si inca o viata pana dimineata
www.soundcloud.com/djbully-1

At Om – Frate de suflet si inima, “fooling around, in the big musical playground since 2010”, asa cum se povesteste singur. Deseneaza harti de sunet si linii de vibratii playin’, shufflin’, enjoin’ himself and youself.

Nopame (live) – Cristian Melak, Paolo Profeti, Norbert Halmagyi, CHARLIE BOY – jam de percutii pe baza de muzica electronica. Pana azi Nopame a devenit o fuziune intre muzica electronica cu ritmuri live tropicale cu influente de jazz si funk. “Muzica mecanica organica”, asa cum spun chiar ei 🙂

fb event
Read More »13 sins before Valentine Kicks – Suie Paparude, Planet H @ Palatul Bragadiru