subcarpati

O noapte la Palat: noaptea oficiala a bunului gust

O noapte la Palat @ Casa Universitarilor

În ajun de anul nou, când o stea să se nască și luna să se trezească, cetele de flăcăi vin la urat pe înserat la “O noapte la Palat”. Ursul, Capra, Bunghierii, Căiuții, Malanca, Jienii, Mascații.

Meșteri care mai de care, muzica și dansul, vinul ce se lasă cu roșu în obraji, ciupitul de “nu mă trezi”, dantelăria migăloasă a Palatului, aerul impunător, prietenii săltăreți și artiștii petrecăreți te așteaptă în ceată de flăcăi să aruncați împreună cu semințe de grâu în pragul de anului nou ca să fie cu noroc măi măi măi.

Iar dacă soarta e de partea ta, poate îți pui o dorință la o stea și-o săruți pe mândra ta. Când se topește de miezul nopții, toți flăcăii noștri înalță paharele la lună și se pupă pe obraz.

Și iată! Ceasul arată 00.00.
Bine ai venit la “O noapte la Palat”, noaptea oficială a bunului gust.

Salonul Florentin, Sala de Lecturi, Salonul de Marmură, Cabinetul Ministrului, Salonul de Șah, Sala de Spectacol. Toate acestea deschid ușile Anului Nou.

2 scene muzicale, artiști atent selectați, momente live, DJ independenți, expoziție improvizată de artă contemporană, colecție de veioze cu bufnițe speriate în lemn, lampadare înalte și curajoase și o cină sănătoasă servită de PopUp Dinner. Toate acestea sub acoperișul unei clădiri din centrul Bucureștiului, o clădire cu o arhitectură impresionantă pe care o poți confunda foarte ușor cu un Palat: Casa Universitarilor.

Ce ne aduce noaptea oficială a bunului gust?

Acces două scene muzicale
Salonul de Marmură și Sala de Spectacol: două scene muzicale cu invitați speciali. Live acts, ritmuri dansante de retro-electro, groovy, funk, boogie all night long. Poți să faci oricând switch între stiluri și vibe-uri diferite. DJ play that song!Read More »O noapte la Palat @ Casa Universitarilor

MIORITMIC 2015

  • by

Mioritmic 2015

MIORITMIC @ Aleea Muzeului Etnografic, Cluj
9 – 10 Octombrie, 22:00

Când a bate ora zece
În pădure ca s-ajungă,
Tot alaiul se va-ntrece
Noaptea să le fie lungă.

La un play răsună ritmul
De se-aude pân’ departe.
S-a și risipit secretul
Că va fi o noapte-aparte.

Mioritmic bat toți pasul,
Mâinile sunt ridicate.
Se zguduie-ntreg pământul
De la dansu-n miez de noapte.

Scena Naiului

Loco Dice, Paco Osuna,
Nastia, Abelle, K!D Chriss
Rqz & Paul K,
Visual Avm, Pach

Scena Lirei

Rhadoo, Petre Inspirescu,
Praslesh (Raresh + Praslea)
Barac, Read More »MIORITMIC 2015

Bucharest GreenSounds Festival @ Parcul Herăstrău

GreenSounds 2015

Bucharest GreenSounds Festival @ Parcul Herăstrău
21-23 August

Asian Dub Foundation, Subcarpați & Orchestra, The Interrupters, Niște Băieți, Les Elephants Bizarres, Blue Nipple Boy și Danaga ne vor încânta la a doua ediție BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL, cel mai revigorant festival de muzică eclectică din Capitală!

Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, vă invită la cea de-a doua  ediție a festivalului internațional BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL, care va avea loc în perioada 21 – 23 august 2015, în Parcul Herăstrău.

Peste 25 de trupe și soliști importanți ai momentului, din țară și din străinătate, vor urca pe scenele GreenSounds, în trei zile de festival, oferind publicului bucureștean și nu numai, muzică bună și energie.

Dacă anul trecut evenimentul a găzduit aproximativ 19.000 de persoane, pentru ediția din acest an, la cererea publicului, festivalul își mărește capacitatea oferind un spațiu mai încăpător iubitorilor de muzică bună și distracție. Astfel, schimbăm locul de întâlnire de la Roaba de Cultură, pentru spațiul ofertant de la intrarea Charles de Gaulle, Aleea cu Trandafiri.

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL este un festival produs de NOA Event, cu intrare liberă, care nu se limitează doar la muzica eclectică live, transformând spațiul reconfortant al parcului într-un cadru alternativ de relaxare și interactivitate, cu activități recreative, creatori de produse autohtone și delicii culinare diversificate. În afară de Bazarul cu branduri 100 % românești, o zonă lounge și un spațiu de gastronomie internațională, avem pregătite o mulțime de suprize și atracții care reprezintă o experiență totală de festival.

La ediția 2015 avem o nouă scenă, Second Stage, unde artiști și trupe autohtone de top vor performa în fiecare seară, între concertele de la scena principală, Main Stage. Cele două scene sunt ocupate consecutiv, fără ca fanii să rateze două trupe favorite.Read More »Bucharest GreenSounds Festival @ Parcul Herăstrău

IN TRANSYLVANIA Festival @ Dragus, Sambata

  • by

IN TRANSYLVANIA Festival @ zona turistă Dragus, Sambata, Brasov

IN TRANSYLVANIA Festival @ zona turistă Dragus, Sambata, Brasov
20-23 august 2015

In Tara Fagarasului, in mijlocul naturii, pe o partie de schi desprinsa parca dintr-o poveste si inconjurata de padure, are loc un festival ca de basm numit simplu: In Transylvania.

Nu doar muzica este elementul cheie al evenimentului, desi la editia din 2015 vor veni trupe dintre cele mai cunoscute, de la Waldeck (AT), Subcarpati (RO), Jaya the Cat (NL), N.O.H.A. (DE), ROA (RO), pana la Lemon Bucket Orkestra (CA), Airtist (HU), Paiaka (FR) sau Pixels (RO). In line-up-ul festivalului sunt incluse si doua trupe tribute: Masterpiece – Tribute Metallica si The Rock – Tribute AC/DC.

La In Transylvania te rupi pentru cateva zile de realitate, chiar daca accesul la festival este extrem de facil iar zona beneficiaza de peste 3000 de locuri de cazare. Asta desigur daca nu alegi sa vii cu cortul si sa te campezi in zona special amenajata a festivalului. Campingul va fi dotat cu grupuri sanitare si dusuri iar accesul se va face in baza bratarii speciale de festival.

Zonele de after-party au o priveliste ametitoare asupra Tarii Fagarasului, iar terasele si zone de hamace sunt perfecte pentru a te relaxa, a citi o carte buna sau pur si simplu pentru a admira natura. Iar daca vorbim despre after-party, trebuie sa punctam din start ca zona de DJ va fi acoperita de La Resistance DJ’S, anume: BeatJunkz, Primarie, Saboar, Godeanu, Paulie, Calin, Brody & Dr. Panda, Pavlov, Vygo, Ada Kaleh.

Read More »IN TRANSYLVANIA Festival @ Dragus, Sambata

Cozla Music Fest @ Piatra-Neamţ

Cozla Music Fest

Cozla Fest @ Piatra-Neamţ
11-12 Iulie, 18:00

Pentru a 4a oară, Cozla Music Fest marchează apogeul verii la Piatra-Neamț și se desfășoară în aceeași locație familiară – Platoul de pe Muntele Cozla. Și de această dată, platoul va găzdui 2 scene (Indoor și Outdoor), pentru a ne putea bucura din plin de o priveliște de necontestat.
Pentru tot parcursul nopții pregătim o sesiune de jocuri de lumini și un spectacol vizual de zile mari.
Vino alături de noi să iei parte la o editie de neuitat !

LINE-UP:

ELECTRO STAGE
PRÂSLEA
SIT (CRISTI CONS & VLAD CAIA)
BODDO
ALEX RUSURead More »Cozla Music Fest @ Piatra-Neamţ

feeder insider w/ Koma

  • by

Koma este fondatorul și directorul creativ Krack, unul dintre puținele brand-uri de streetwear din România. Grafician auto-didact, el se consideră mai puțin un artist, și mai mult un designer al cărui M.O. este comunicarea vizuală, cu scopul de a promova muzica, artele urbane, spiritul tânăr și rebel, ceea ce face cu succes prin tot spectrul de activități și colaborări Krack. Am stat de vorbă cu Koma și am pregătit un concurs, la finalul interviului.

Keywords: streetwear, local, music, urban, Dristor

Salut, Koma!

Iată ce ar vrea feeder să știe despre tine:

Dacă nu face krack, atunci face… graphic design,  all-day, everyday.
Ziua incepe bine cu… mic dejun (mai rar) și plimbarea animalului domestic
Mereu mi-a placut… să desenezRead More »feeder insider w/ Koma

Subcarpați & band @ Arenele Romane

  • bySubcarpați & band @ Arenele Romane
30 noiembrie, 21:30

Subcarpați te invită, ca în fiecare an, la tradiționalul concert din noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie, ce va avea loc, de data aceasta, la Arenele Romane.
„În București, nu am mai cântat niciodată în formula asta și nici nu am mai avut Arenele doar pentru noi, așa că este o provocare și o premieră, în același timp. Abia așteptăm să vedeți la ce am muncit în ultimele 6 luni” – BeanRead More »Subcarpați & band @ Arenele Romane

Pre-event concert Tradițional Subcarpați & Proiecție video @ Colectiv

  • by

Pre-event concert Tradițional Subcarpați & Proiecție video @ Colectiv
12 noiembrie, 22:00

Salutare, flacai si fete!

In seara de 30 nov spre 1 dec, la Arenele Romane, avem onoarea sa va prezentam formula extinsa Subcarpati + band. Si daca te intrebi cum o sa iasa, te invitam la Colectiv, pe 12 noiembrie, pentru a vizualiza proiectia video a primului concert in aceasta formula. Concertul despre care vorbim a avut loc in Timisoara, in cadrul festivalului Plai.Read More »Pre-event concert Tradițional Subcarpați & Proiecție video @ Colectiv