street delivery

HAOS TV

Street Delivery Fail

Am primit azi pe facebook-ul feeder un video super amuzant, realizat de Haos TV. Eram curioși să aflăm părerea celor mai tineri despre evenimentul din weekend, de pe Arthur Verona. Bună observația referitoare la faptul că s-a tăiat un copac, pentru a realiza unul de hârtie. Următorul cadru, cel cu pomul metalic, ne duce cu gândul la reutilizarea resurselor în contextul temei ediției cu numărul 10: Global Warning!

Read More »HAOS TV

feeder insider w/ Koma

Koma este fondatorul și directorul creativ Krack, unul dintre puținele brand-uri de streetwear din România. Grafician auto-didact, el se consideră mai puțin un artist, și mai mult un designer al cărui M.O. este comunicarea vizuală, cu scopul de a promova muzica, artele urbane, spiritul tânăr și rebel, ceea ce face cu succes prin tot spectrul de activități și colaborări Krack. Am stat de vorbă cu Koma și am pregătit un concurs, la finalul interviului.

Keywords: streetwear, local, music, urban, Dristor

Salut, Koma!

Iată ce ar vrea feeder să știe despre tine:

Dacă nu face krack, atunci face… graphic design,  all-day, everyday.
Ziua incepe bine cu… mic dejun (mai rar) și plimbarea animalului domestic
Mereu mi-a placut… să desenezRead More »feeder insider w/ Koma

Erro Grupo prezintă Geografia Inutil… @ Street Delivery

Erro Grupo prezintă Geografia Inutil… @ Street Delivery
13-15 iunie

In datele de 13, 14, 15 iunie ERRO Grupo din Brazilia prezinta in premiera in Bucuresti spectacolul de strada Geografia Inutil… in cadrul Street Delivery. Locatia aleasa de grup este Biserica Anglicana de pe strada Arthur Verona (la Fantana Maternitatii). Reprezentatiile au urmatoarele ore de desfasurare: vineri, 13 iunie – ora 17, sambata, 14 iunie si duminica 15 iunie – ora 16. Accesul este gratuit!

Geografia Inutil… este rezultatul colaborarii unuia dintre cele mai cunoscute grupuri de performance in strada din Brazilia, ERRO Grupo si dramaturgul roman Peca Stefan. In urma rezidentei lui Peca in Florianópolis in februarie si martie 2014, timp in care a scris impreuna cu ERRO, s-a nascut un spectacol la limita dintre concert, performance si interventie stradala in care se conecteaza constructiile si stereotipurile culturale din Brazilia si Romania, doua tari latine aflate la poli opusi pe harta. Aceasta premisa a dus la crearea unei piese in sapte limbi (portugheza, romana, franceza, italiana, spaniola, latina si engleza) in care geografiile care ne despart si ne unesc incep sa vorbeasca, indiferent de limba.

Geografia Inutil… este o formatie, un vinil omonim care se lanseaza, dar si un show cultural care mixeaza antropofagia, samba alaturi de ciuleandra, actiunea invizibila, conceptele lui Huizinga despre Evul Mediu, super eroi, ideea de nationalitate si nationalism, discursuri politice, istorice si sportive, limitele si necesitatea protestului, un manifest despre umanitate. La Street Delivery, in premiera in Bucuresti, va asteptam sa participati (si sa cantati) la acest concert mai mult sau mai putin inutil.
Read More »Erro Grupo prezintă Geografia Inutil… @ Street Delivery

Cele 89 de proiecte selectate – ce vedem la Street Delivery 2013

  • by

Logo-ul celei de-a opta ediții de Street Delivery este desenat de Alexandru Ciubotariu aka Pisica Pătrată.

Street Delivery își propune să redea strada înapoi oamenilor prin 89 de proiecte care au fost selectate din peste 400 de înscrieri primite pe șase categorii. Separat de acestea, vor exista proiecte invitate cât și proiecte proprii. N-am avut răbdare să așteptăm apariția programului final și a altor comunicări oficiale (pe 10 iunie), așa că am scanat netul să vedem ce referințe găsim proiectelor alese:
Read More »Cele 89 de proiecte selectate – ce vedem la Street Delivery 2013

Komunitas la street delivery

  • by

FILL UP THE FREE SPACE – editia a 2-a
cu Asociatia Komunitas & Kaya Foundation

Anul trecut sau acum doi ani eram de gasit in spatiul din spatele Bisericii Anglicane de pe str.Artur Verona, proiectind filme si ascultind muzica reggae. Pentru cine vrea sa arunce un ochi: http://www.youtube.com/watch?v=MKgDx3D6ETs&feature=channel_page

http://www.youtube.com/watch?v=M5Y8L41lD_g

Anul acesta schimbam locatia si vom fi ceva mai ascunsi! Va asteptam cu tot felul de lucruri in GRADINA DE VARA Carturesti, aflata in spatele librariei, pe strada Pictor Verona la nr 15. Sa vedem cu ce:

SIMBATA – dupa ora 15

biblioteca

1. Biblioteca alternativa in aer liber: carti, fanzinuri, reviste, stickere, albume de arta si de fotografie

Scoatem cartile din casa pe strada pentru ca voi sa le rasfoiti. Informatiile sint valoroase atit timp cit circula! Vrem ca oamenii sa rasfoiasca texte mai putin cunoscute sau sa afle idei mai putin popularizate. Vom avea categorii precum: antropologie culturala, teorie sociala, ecologie si dezvoltare durabila, vegetarianism, comunitati si stiluri de viata alternative, etc.

O parte din biblioteca va fi dedicata conceptului do-it-yourself – cu texte si fanzinuri facute cu mijloace proprii, care circula mai ales din om in om si care nu ajung la marile edituri.

Biblioteca Metropolitana se alatura si ea demersului nostru stradal si va contribui cu albume de fotografie si carti despre istoria Bucurestiului.

Vom avea alaturi de noi si un distro DIY!

Biblioteca alternativa va contine si surprize pe care le puteti lua acasa!

Read More »Komunitas la street delivery

coLector

  • by

valizele bunicii pegas-ul vechi şi rupt primele role tastatura pe care ai vărsat cafea walkman-ul din Germania – obiectele tale… Read More »coLector