scurtmetraj

Timishort Filmfest 2015

Timishort

Timishort Filmfest 2015
15 – 18 Octombrie

Pe data de 15 octombrie își deschide porțile la Timișoara ce-a de-a șaptea ediție a Festivalului Internațional de Film Timishort. Locațiile pentru proiecții sunt cinematograful Timiș, Ambasada și Sala 2 a TNT.

Proiecția de deschidere va avea loc pe data de 15 octombrie de la orele 19.00 cu filmul documentar german OFF Ways, în regia lui Uli Schueppel.Read More »Timishort Filmfest 2015

Noaptea Lungă a Filmelor Scurte @ Romexpo

Noaptea lungă a filmelor scurte

Noaptea Lungă a Filmelor Scurte @ Romexpo
4 Iulie, 19:00-5:00

Pe 4 iulie, ShortsUP prezintă a 7-a ediţie Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, întâlnirea celor mai valoroase producţii cinematografice sub 30 de minute.

În 2015, maratonul cinematografic mixează scurtmetrajul cu fotografia, muzica și arta video.

– Două spaţii simultane de proiecţie
– 6 ore de scurtmetraje premiate la Oscar, Berlin, Sundance şi Clermont-Ferrand
– Cinema interactiv
– O instalaţie multimedia realizată de artişti video
– Ateliere care pun la încercare mintea cinefililorRead More »Noaptea Lungă a Filmelor Scurte @ Romexpo

Preview Filmul de Piatra: Kepler not Kopernikus [live], Pantazica [pre&afterparty] @ DESCHIS Gastrobar

Preview Filmul de Piatra

Preview Filmul de Piatra: Kepler not Kopernikus [live], Pantazica [pre&afterparty] @ DESCHIS Gastrobar
2 Iulie, 20:00

Filmul de Piatra revine la #București cu un eveniment ultrasimpatic pentru ochi, urechi, minți și suflete!

O superselecție de scurtmetraje românești + un live act cu multe stele de la Kepler not Kopernikus [un proiect Karpov not Kasparov] + vibe-uri antrenante à la Pantazică.

Totul, pe acoperișul DESCHIS Gastrobar, sub cerul liber, în cea mai văratecă atmosferă din București.

Filmul de Piatra
Am tot încercat să povestim despre festival fără să folosim niciun “cel mai”. E tare greu, așa că ne-am hotărât că e mai ușor să venim în vizită, să vă încântăm cu filme scurte din edițiile anterioare, să adăugăm muzici frumoase, cântate sau mixate live și să ne strângem cu toții într-un loc super-prietenos, la înălțime. Așa o să vă prindeți singuri de ce merită cu prisosință să veniți tocmai până la Piatra Neamț, la final de august, pentru varianta completă a festivalului (plus varianta montană a apusului de soare).
Până pe 5 iulie, pe www.filmuldepiatra.ro se primesc înscrieri de filme scurte, într-una dintre categoriile: ficțiune, documentar, animație, experimental și videoclip.
La Piatra Neamț ne vedem între 27 și 30 august, la a 8-a ediție de festival-experiență!
Click, browse & like: https://www.facebook.com/filmuldepiatra

Kepler not Kopernikus
Kepler not Kopernikus este rudă cu Karpov not Kasparov și sună atât de bine pentru că: Valeriu Borcoș – voce, chitară; Eduard Gabia – tobe; Alin Zăbrăuțeanu – bass.
Karpov not Kasparov au două EP-uri la activ, mai multe turnee europene cu concerte în orașe mari (Berlin, Praga, Torino, Viena, Florenta, Budapesta, Varșovia), apariții în Vice Magazine și Dummy Mag, la posturi de radio ca WFMU New York și pe scene de festival, mici și mari.
În prezent, lucrează la un dublu LP care va fi distribuit exclusiv de JunoRecords (UK) și la un LP instrumental care conține toate piesele K not K 2011-2013 și care va apărea pe vinil vara asta, la PolychromeSounds (Berlin).
Click & like: https://www.facebook.com/KarpovNotKasparov
Click & listen:

Pantazică
Pantazică ne răcorește cu vibrațiile bune caracteristice.
Click & befriend: https://www.facebook.com/orbita.lacustra Read More »Preview Filmul de Piatra: Kepler not Kopernikus [live], Pantazica [pre&afterparty] @ DESCHIS Gastrobar