record store

Been there liked that: Deschiderea MadPiano

BTLT: Deschiderea Madpiano

Săptămâna trecută s-a deschis un nou magazin de viniluri în București. După o existență online de mai puțin de 2 ani, MadPiano a reușit să facă trecerea de la mediul virtual la cel real și a marcat evenimentul cum se cuvine, cu o inaugurare de 3 zile și 3 nopți.

Povestea MadPiano a început în Februarie 2014, când Bogdan Dumitriu și Bogdan Bălănică au decis să își ducă pasiunea pentru vinyl la un alt nivel și au lansat magazinul online și un pop-up concept store temporar, în cadrul expoziției VIZIONNATURA de la Galeria IX. Legătura cu spațiul alternativ de pe Aviatorilor nr. 9 a fost apoi dublată de o prietenie fructuoasă cu Sonus Discis, iar seria petrecerilor MadPiano a luat treptat amploare, cu invitați precum Vlad Dinu, Charlie, Suciu, Bonbon, Romansoff și Crihan.

MadPiano x Open MindsRead More »Been there liked that: Deschiderea MadPiano

Rearview mirror: feeder x Misbits xoxo painting

Been there liked that : feeder.ro x Misbits vinyl session & live painting

Been there liked that : feeder.ro x Misbits vinyl session & live painting

Joia trecută ne-am unit forţele cu Misbits Record Shop la o după-amiază de chill, muzică şi voie bună, ca să inaugurăm noul desen al lui Vadio. Dacă vara trecută a împărţit un perete cu SPSH şi Neon, acum a avut din plin spaţiu de desfăşurare, iar rezultatul nu a dezamăgit.

feeder x Misbits x Vadio in progress

Foto: https://www.facebook.com/Misbits

feeder x Misbits x Vadio

Read More »Been there liked that : feeder.ro x Misbits vinyl session & live painting

Vlad Caia și G76 @ Misbits

Vlad Caia și G76 @ Misbits Experimental de toamna cu Vlad Caia și G76 înregistrat la Misbits. Urmează să postăm în curând înregistrarea completă.

feeder insider w/ Miss I

Dacă nu o cunoașteți pe Ioana Pârlog ca Miss I, se poate să fi auzit de proiectele ei, radio-ul Groove On și magazinul de viniluri Misbits. Pasiunea pentru muzică a domnișoarei I, începută în copilărie o dată cu albumele tatălui și lecții de pian, a continuat și s-a materializat în 9 ani de party-uri, proiecte radio și o colecție impresionantă de viniluri. Set-urile ei sunt o incursiune prin diferite genuri, de la jazz la techno, mereu armonioase și echilibrate, pline de suflet și căldură. Ne bucurăm să prezentăm feeder insider-ul de săptămâna aceasta, alături de Miss I.Read More »feeder insider w/ Miss I