rdw

Expoziția centrală Romanian Design Week 2015 @ Hanul Gabroveni

Romanian Design Week 2015

Expoziția centrală Romanian Design Week 2015 va fi găzduită la Hanul Gabroveni
Olanda va fi țara invitată a noii ediții Romanian Design Week
15-24 Mai

Romanian Design Week, cel mai mare eveniment dedicat designului românesc, inițiat de The Institute, va avea loc anul acesta între 15 și 24 mai. Expoziția centrală se va desfășura la Hanul Gabroveni.
Gazda celei de-a treia ediții este un centru cultural-artistic, recent renovat de către ARCUB, ce va deveni un viitor nod creativ important în centrul vechi al Bucureștiului. Situat între străzile Lipscani și
Gabroveni, Hanul devine o declarație de respect față de trecutul orașului. Străzi ce erau odată recunoscute pentru activitățile loc comerciale, devin puncte de reper și adresa unui spațiu cultural, care are avantajul de a se afla la intersecția acestor istorii și mărturii.

Expoziția centrală Romanian Design Week 2015 @ Hanul Gabroveni

Expoziția centrală Romanian Design Week 2015 @ Hanul Gabroveni

Romanian Design Week este găzduit de ARCUB la Hanul Gabroveni în contextul unui proiect de anvergură – Bucuresti MEMORIA | EXPLORAREA | IMAGINAREA Orasului, proiect ce lansează candidatura orașului București la titlul de Capitala Europeană a Culturii 2021. A doua etapă – EXPLORAREA (15 mai – 15 iulie) – constă în redescoperirea orașului așa cum este el reflectat astăzi  prin ochii locuitorilor săi.
Romanian Design Week se îmbogățește anul acesta cu o dimensiune internațională, menită să pună în context ce se întâmplă în comunitatea de design din România și să adauge un nou strat pe componenta educațională a proiectului.
Olanda devine țara invitată în cadrul ediției de anul acesta a Romanian Design WeekRead More »Expoziția centrală Romanian Design Week 2015 @ Hanul Gabroveni

Romanian Design Week 2014 anunță designerii din expoziția centrală

Romanian Design Week 2014 anunță designerii din expoziția centrală
16-25 Mai, 19:00


Expoziția centrală Romanian Design Week 2014 (RDW 2014) va prezenta 150 de designeri și peste 350 de lucrări, care ilustrează tema de anul acesta – “Design în spațiul public“.

După click găsești designerii prezenți în expoziția centrală RDW 2014Read More »Romanian Design Week 2014 anunță designerii din expoziția centrală