punk

Balkanik Festival #5 @ Grădina Uranus & The Ark

  • by

Balkanik Festival #5 @ Grădina Uranus & The Ark

Balkanik Festival #5 @ Grădina Uranus & The Ark
11-13 Septembrie

Shantel & Bucovina Club Orkestar și Fanfare Ciocârlia se întorc în Grădina Uranus, iar Ivo Papasov, cel mai bun clarinetist din lume, cântă pentru prima data în România, la #Balkanik5.

(n.r. – ne place posterul realizat de AITCH)

Succesul celei de-a patra ediţii, care a adunat peste 10.000 de spectatori, face ca anul acesta numărul scenelor să ajungă la două. Cea de-a doua locație va fi The Ark, în traducere liberă afterparty-uri explozive până în zori, un mix de stiluri mai extins, proiecții de filme și numeroase expoziții de pictură și fotografie.

Odată cu anunțarea primilor artiști confirmați pentru cea de-a 5-a ediție, organizatorii deschid și vânzarea abonamentelor. Începând de astăzi și până în 10 septembrie, prețul abonamentelor este de 85 lei prin rețelele Eventbook și Eventim.

Experiența Balkanik Festival din 2014 i-a impresionat atât de mult pe SHANTEL & BUCOVINA CLUB ORKESTAR, încât și-au propus să revină la ediția aniversară. Concertul va face parte din turneul Viva Diaspora Tour 2015, ceea ce înseamnă un setlist proaspăt cu influențe de rembetiko și reîntâlnirea publicului cu energia lui Shantel și cei 8 membri de naționalități diferite ai Bucovina Club Orkestar, printre care co-producătorul/bateristul Marcus Darius și solista Tea Mikic, cărora li se alătură pe scenă solista Areti Ketime.Read More »Balkanik Festival #5 @ Grădina Uranus & The Ark

Sarbatorim 1 an de BEAT! @ BEAT Bar Umanist

  • bySarbatorim 1 an de BEAT! @ BEAT Bar Umanist
7-9 noiembrie

Vineri

BEAT Invasion – A punk view over the Beat Generation!
Dans si sarbatoare, vineri in ajunul aniversarii de 1 an!
Va invitam la dans si veselie, la muzica buna, la petrecere alaturi de prietenii din BEAT bar umanist!

Maestrul de ceremonii muzicale: Marian Dumitrescu Stavrositu , muzical dens, acid temperamental si prietenos cu muzica de calitate.

Intrare libera si vesela! 🙂

Sambata

Pe 8 noiembrie va asteptam cu drag si entuziasm la JAZZ US!. Sarbatorim 1 an de BEAT si vrem sa fiti alaturi de noi. Intr-o simetrie fericita, neplanuita, Mihai Iordache se intoarce dupa ce a cantat la deschidere pe 8 noiembrie 2013, impreuna cu Toma Dimitriu. O sa fie muzica extraordinara, New Jazz Era”, what the Beat writers were listening to, sarbatoare, veselie!
Dupa jazz, petrecere la alegere: funk, swing, gypsy jazz, lautareasca veche, tango si alte melodii de dansat!Read More »Sarbatorim 1 an de BEAT! @ BEAT Bar Umanist

Niste Baieti

  • by

Niste Baieti Joi, 23 aprilie de la 21:00 @ Fire Club