Plaisir Records

feeder insider Plusculaar

feeder insider w/ Plusculaar

Plusculaar aduce în producțiile sale o emoție aparte, profunzimea unei căutări interioare și deschiderea față de nou. Anul 2014 a fost unul plin, cu 3 EP-uri pe vinil la Cardinal – Theta Rhythm, Metroline –High Line și Esemtrax – Rumänische, alături de apariția pe primul VA al labelului Flügel. În 2015, Alexandru a lansat un EP digital – Maha Shakti [Mulen Records] și PARA N-O IA EP 12″ la label-ul propriu, Binaural Arts, Warm Rain EP la Soul.on Records și a contribuit cu piesa Alive Record la prima placă Inwave. Recent și-a aniversat ziua la Swap, iar pe 1 mai a fost invitatul Plaisir Records pentru o seară de sound românesc în Toulouse.

Citește interviul, ascultând feeder sound 30 mixed by Plusculaar, un set deep, atmosferic și foarte bun.

keywords: emoție, frecvență, introspecție, house

Folosesc sunetul… ca limbaj al sufletului.
Diminețile de duminică… nu se dorm, și nici nu se prea țin minte 🙂 iar cele mai multe sunt magice.
Plus… vibrația universului.
Un loc special… acolo unde suntem toți cu zâmbetul pe buze și trăim fericirea clipei.
În copilărie, desenele animate preferate erau… AFARĂ! mă uitam la desene dar preferam joaca din jurul blocului.
Un skill pe care mi-aș dori să-l am… levitație sau tetha healing.
În frigider… se ține berea rece? da știu… și mâncarea, mai gătesc și îmi place.
Îmi doresc să vizitez… fiecare colț al lumii, poate și alte planete.
Dacă nu aș face muzică, probabil aș… pilota nave spațiale.
3 artiști care îmi plac mult… Chris Liebing , Andrey Zots, Burial

Cristina: Hello, Plusculaar, mi-am dorit să avem conversația aceasta încă de la prima audiție a EP-ului tău High Line, care conține superba piesă To Chew Your Teeth, remixată de Ada Kaleh. M-a surprins plăcut dinamica producțiilor și acel vibe particular, with a staying power. De unde aduci această energie hipnotică și ce te inspiră?
Plusculaar: Îmi place să cred că vine din sufletul meu, din energia creatoare, dincolo de lumea fizică, poate o amintire a ceea ce suntem defapt, mă inspiră propriile emoții și trăiri față de vibrații și nu numai..Read More »feeder insider w/ Plusculaar

l a u n m o m e n t d a t: Dauwd, Ada Kaleh, FDK, Ulises @ ?* [Timișoara]

l a u n m o m e n t d a t: Dauwd, Ada Kaleh, FDK, Ulises

l a u n m o m e n t d a t: Dauwd, Ada Kaleh, FDK, Ulises @ ?* [Timișoara]

l a u n m o m e n t d a t: Dauwd, Ada Kaleh, FDK, Ulises @ ?* [Timișoara]
25 Aprilie, 23:00

LINEUP:
Dauwd [Kompakt]
http://www.soundcloud.com/dauwd
Dauwd reușește să lanseze trei EP-uri la cea mai tare casă de discuri din Germania și anume Kompakt Records în decursul unui an. Ultimul său EP intitulat Jupiter George a fost lansat pe 23 Martie 2015 și prezintă un techno melodic plin de groove, asemănător genului de house pur.
Dauwd a lansat și prin intermediul caselor de discuri Ghostly International din Michigan (SUA) și Pictures Music din Londra.
https://soundcloud.com/kompakt/dauwd-lydia-out-april-7-on

Ada Kaleh România[Ada Kaleh România]
http://soundcloud.com/AdaKalehRomania
Românul Ada Kaleh este adeptul muzicii organice, de avantgarde și techno. În 2012 își construiește casa de discuri care îi poartă numele și lansează doar viniluri. Muzica lui devine din ce în ce mai apreaciată dincolo de granițele noastre. Artistul lansează remixuri la diferite case de discuri: animae (Italia), Enough! Music (Berlin, Germania), Plaisir Records (Franța) și Valioso Recordings (Mannheim, Germania). Muzica lui Ada Kaleh se bucura de suportul unor artisti precum: Ricardo VIllalobos, Rhadoo, Raresh, Barac, Cezar, Sonja Moonear, tINI, etc.
https://soundcloud.com/adakalehromania/b1_ada-kaleh-o-seara-de-ragaz

feeder insider w/ Ada Kaleh

FDK [l a u n m o m e n t d a t]
https://soundcloud.com/cozmafdk
Rezidentul FDK se regăsește în muzica underground modernă, fiind fidel sunetului de deep bass și soul. Artistul creează seturi compacte de chill-dancefloor, perfecte pentru începutul unei petreceri și amestecă stiluri precum electronica, techno și deep house.
https://soundcloud.com/l-a-u-n-m-o-m-e-n-t-d-a-t/lmd006-livingroom-sessions-fdk

Ulises [l a u n m o m e n t d a t]
După o absență de patru ani, Ulises își face reapariția anul acesta la pupitru. Artistul a mixat alături de nume mari precum: NTFO, Alex Niggeman și Mihai Popoviciu. Prestațiile sale sunt un manifest al exuberanței, el fiind apreciat pentru seturi ce debordează de energie precum și naturalețea arătată în interacțiunea cu publicul de pe dancefloor.
Read More »l a u n m o m e n t d a t: Dauwd, Ada Kaleh, FDK, Ulises