piticu

ELECTRONIC MADNESS @ Inside Bar

ELECTRONIC MADNESS @ Inside Bar, Bușteni

ELECTRONIC MADNESS @ Inside Bar, Bușteni
19-20 Februarie, 22:00

How long has been since you have tried the fuzzy taste of freedom? Let us remember you how is like and join us in nights to remember. We gathered toghether some of the best DJ s just to make you feel free and positive.

LINE -UP
FRIDAY, 19 FEBRUARY

XANDRU
soundcloud.com/search?q=XANDRU
facebook.com/Xandrudj
feeder insider w/ Xandru [ro / en]

CHARLIE
soundcloud.com/charliee
facebook.com/Charlie.nonbeliver
feeder sound 40 mixed by Charlie

FO
mixcloud.com/FOka/
facebook.com/Fo

MIHAI STROE
soundcloud.com/soundofmihaistroe
facebook.com/mihai.stroe.75
mixcloud.com/CasamioDj/

AFTER PARTYRead More »ELECTRONIC MADNESS @ Inside Bar, Bușteni

MadPiano 2Years Anniversary: CMYK & Rubi, Piticu, Vlad Dinu, Chameleon @ Guesthouse

  • by

MadPiano 2Years Anniversary: CMYK & Rubi, Piticu, Vlad Dinu, Chameleon @ Guesthouse
6 Februarie, 23:00

RO
Pe 1 februarie 2013 MadPiano lansa platorma online www.madpiano.ro, un magazin de discuri născut din decizia nebunească, dar inevitabilă, a doi prieteni colecționari de muzică de a-şi uni cunoştinţele, gusturile şi mai ales vinilurile într-un singur loc.

În cei 2 ani de activitate, MadPiano a devansat statutul de simplu magazin de viniluri, angrenând muzica, arta și socialul. Istoricul MadPiano include zeci de petreceri care au reunit muzica cu arta plastică și vizuală contemporană, evenimente pop-up vinyl-only pentru DJi amatori și profesioniști, precum și un cerc din ce în ce mai larg de prieteni pasionați de muzică electronică și, bineînțeles, arta vinulului.

Toamna lui 2015 îi găsește pe cei doi prieteni fondatori într-o nouă casă în inima Bucureștiului, pe strada Luigi Cazzavillan, nr. 12, unde magazinul MadPiano împarte spațiul cu Open Minds și RTS.FM Bucharest, devenind astfel un hub al muzicii electronice.

La aniversarea de 2 ani de activitate, MadPiano se mută pentru o noapte de dans în legendarul Club Guesthouse, alaturi de un line-up pe cât de eclectic, pe atât de complex. Petrecerea va fi completată de o expoziție de viniluri marca MadPiano.

Read More »MadPiano 2Years Anniversary: CMYK & Rubi, Piticu, Vlad Dinu, Chameleon @ Guesthouse

BeCool breaks the Ice with Dorian Paic, Lomonte, Kozo, Piticu, Faster @ Cocor Shopping

BeCool breaks the Ice with Dorian Paic, Lomonte, Kozo, Piticu, Faster @ Cocor Shopping

BeCool breaks the Ice with Dorian Paic, Lomonte, Kozo, Piticu, Faster @ Cocor Shopping
21 Noiembrie, 23:00

BeCool isi propune ca la fiecare eveniment sa va aduca DJ-ii de talie mondiala, care au cucerit prin stilul lor cluburile si iubitorii muzicii house din intreaga lume. Vom pastra in lineup-urile petrecerilor noastre si Dj-ii romani, care au contribuit ca scena de muzica house din Romania, sa fie una din cele mai active si apreciate la nivel mondial.

Vom sparge gheata cu o petrecere, intr-o locatie neconventionala, in centrul orasului, printre lumini…

DORIAN PAIC (RAUMMUSIK)
soundcloud.com/dorian-paic

Dorian Paic este o prezenta obisnuita a celor mai mari cluburi de muzica electronica din Frankfurt si Berlin si nelipsit din Club Amnesia Ibiza unde pune muzica alaturi de legendarii: Solomun, Dubfire sau Ricardo Villalobos.Read More »BeCool breaks the Ice with Dorian Paic, Lomonte, Kozo, Piticu, Faster @ Cocor Shopping

ANULAT: NIMA GORJI, CAP, PITICU, FASTER, MANTALEX @ Club Colectiv

Nima Gorji @ Colectiv

I’m shocked about this tragical news this morning. I was supposed to play at that venue next week. Feeling very sad for all the people who lost their life and wishing the quickest recovery for the ones that are injured. – Nima Gorji

NIMA GORJI, CAP, PITICU, FASTER, MANTALEX @ Club Colectiv
14 Noiembrie, 22:00

Cu siguranță pe 14 noiembrie va fi suficient de frig cât să ni se facă complet dor de vară, așa că petrecerea aceasta pică la fix. Ne vom încălzi sufletele cu sound-uri fresh de deep house, minimal și tech house tocmai din Ibiza, asezonate cu ritmuri experiementale ale unor artiști autohtoni cu vastă experieță în domeniu. Nima Gorji, Cap, Piticu, Faster și Mantalex dau cu subsemnatul în Colectiv, chiar în sâmbăta de după “vineri 13”, în cadrul unui eveniment efervescent, de ale cărui visuals se va ocupa Aural Eye.

Open doors: 21:00
Bilete: pre-sale –> 25 lei – https://www.iabilet.ro/bilete-nima-gorji-ibiza-cap-piticu-faster-mantalex-23648/
at the door –> 30 lei <<01:00>> 40 lei

Despre artiști:Read More »ANULAT: NIMA GORJI, CAP, PITICU, FASTER, MANTALEX @ Club Colectiv

Sunwaves Festival: SW18 ▵ 14-16.08.2015 ▵ Mamaia Sat, Romania

Sunwaves Festival: SW18 ▵ 14-16.08.2015 ▵ Mamaia Sat, Romania

Sunwaves Festival: SW18 @ Mamaia Sat, Romania
14 – 16 August, 22:00

Scroll down for ENglish.

Sunwaves revine cu cea mai recentă ediție din cei 8 ani de tradiție. Între 14 și 16 august, pe plaja Kazeboo din Mamaia Sat are loc Festivalului Sunwaves:SW18.

Continuăm în pași de dans, prin nisip, purtați de valuri, de muzica pe care o iubim și păziți de soare, povestea pe care am lăsat-o neterminată la început de mai, vara aceasta la cea de-a 18-a ediție de Sunwaves.

Pentru editia din vara asta am pregatit un line-up inedit astfel ca, pe langa nume familiare festivalului precum Richie Hawtin, Pan-Pot, Dj Sneak, Rhadoo, Petre Inspirescu vom avea parte si de revederi cu John Digweed, Guy J, Dubfire, dOP, Audiofly precum si de prime auditii cu Chris Liebing, Jamie Jones. În tandem cu muzica, artiștii Videogram, AuralEye, TipToe, Rancea, Inkspective vor fi prezenți și vor crea armonie cu ajutorul vizualurilor inventive.

Ne vom pierde încă o dată printre emoții, răsărituri și oameni frumoși, veniți din toate colțurile lumii pentru a vibra alături de noi ascultând noile seturi ale DJ-ilor care au crescut odată cu acest festival.

Ne vedem pe plajă!

SUNWAVES * L O C A L I Z A R E

Festivalul Sunwaves::SW18 are loc in Mamaia Sat, pe plaja Kazeboo. Poti afla locatia exacta urmarind acest link:
http://bit.ly/Sunwaves18Location

SUNWAVES * L I N E U P
Alexandra
Arapu
Audiofly
AWD House
Barac
Bill Patrick
Cap
Cezar
Chris Liebing
Clint Stewart
Cristi Cons
Crihan
Dan Andrei
Dj Sneak
Doc Martin
dOP
Read More »Sunwaves Festival: SW18 ▵ 14-16.08.2015 ▵ Mamaia Sat, Romania

Pădurea Fermecată @ Liceul Silvic, Timişoara

Pădurea Fermecată

Pădurea Fermecată @ Liceul Silvic, Timişoara
25 Iulie, 21:00

NighTLonG presents

PADUREA FERMECATA 2015
MUSIC / ARTS / GAMES / NATURE

Dragii nostri, inca o data va propunem sa lasam deoparte aglomeratia orasului si sa ne aventuram impreuna intr-un cadru de poveste in care muzica, arta, natura si voia buna se impletesc atata de frumos. Acestea fiind spuse, anuntati prietenii si pregatiti tenisii, sambata, 25 iulie, plecam in Padurea Fermecata.

STAGE 1
Shaun Reeves [ Visionquest / raum…musik. / Crosstown Rebels – Detroit ]
Prozacel aka ProzaK
Dargo
Chriss Zahary

Void Acoustics Sound System

Numele lui Shaun Reeves este legat aproape organic de cel al Visionquest – celebrul crew de DJ din SUA ce a adus in Europa sound-ul underground din Detroit. Petrecerile lor de la DC 10 Ibiza au adus pe insula, nu numai muzica celor 4 colegi de ‘trupa’ – Seth Troxler, Ryan Crosson, Lee Curtiss, Shaun Reeves, ci si filozofia realitatilor alternative ce stau in spatele label-ului cu acelasi nume. Muzical vorbind, Shaun nu a fost niciodata iubitor al unui singur stil, pentru el muzica buna fiind principalul factor in selectia pieselor care ajung in seturile lui. Showurile in cele mai prestigioase cluburi din lume, zeci de EP-uri si remixuri precum si colaborarile cu Ricardo Villalobos, Tale Of Us, Seth Troxler, Miss Fritz sau Guti il fac pe Shaun un artist de neratat in #padureafermecata

STAGE 2
Claudio PRC [ Prologue Music / TGP / Outis Music – Berlin ]
Drummer In Cosmos
Bogdan Lazar
Teluric

Funktion-One (Official) Sound System
visuals & mapping by Tz

Claudio PRC vine sa ne prezinte ce inseamna berlin techno in acest moment. Modul lui experimental de a vedea techno-ul ,cumulat cu o foarte buna cunoastere a trecului muzicii electronice au dus la un flux continuu de productii emblematice din partea artistului incepand cu 2007. Dupa mai multe EP-uri el este luat in vizor de catre faimosul label german Prologue Music care devine casa lui pentru urmatorii ani dar si locul unde isi lanseaza primul album solo, “Inner State” in 2012. Tot din nevoie de exprimare muzicala, alaturi de bunul sau prieten Ness pornesc si un label propriu bazat pe proiectul lor intitulat “The Gods Planet” unde isi lanseaza productiile proprii si mai lasa loc din cand in cand si altor prieteni cu viziuni similare in muzica. Pentru el, techno-ul e mai mult decat un beat pe care sa dansezi, e vorba de mult mai mult, dorind sa transmita prin muzica sa o stimulare intelectuala la un inalt nivel. Mai multe concluzii va lasam sa trageti singuri, sambata noaptea, in #padureafermecata

STAGE 3
Piticu [ ARMA / DISSONANT/ SUNRISE – Bucuresti ]
Greenhouse
Vladimirescu
Widovski

Funktion-One Sound System

Piticu nu mai are nevoie de nici o prezentare, ne-a facut de atatea ori diminetile frumoase la Sunwaves incat credem ca toti ii datoram cel putin o amintire placuta. El vine mereu cu zambetul pe buze si tolba plina de delicii muzicale, nu stim de unde sau cum ajung in posesia lui insa cu siguranta te fac sa iti doresti mereu mai mult timp sa vezi ce mai urmeaza. Avand asta in gand l-am invitat sa ne prezinte o calatorie muzicala pe gustul lui, fina si de lunga durata, in mijlocul naturii, sambata, in #padureafermecata.Read More »Pădurea Fermecată @ Liceul Silvic, Timişoara

The Rabbit Hole Records 2 Years Anniversary @ Playa Verde

The Rabbit Hole Records Anniversary

The Rabbit Hole Records 2 Years Anniversary @ Playa Verde
27 Iunie, 14:00

Odată cu sosirea anotimpului cald si a zilelor însorite, vom răspândi valuri de muzică bună şi distracţie pe 27 iunie la Playa Verde, unde vã asteptãm cu douã scene, Day & Night, echipate in totalitate L-ACOUSTICS, plus multe alte surprize pe care vã lãsãm sa le descoperiti in ziua evenimentului, cum ar fi noul spatiu dedicat pentru astfel de petreceri.

Urmează o sesiune de distracţie marca The Rabbit Hole Records: blasbeat-uri demente, riff-uri tunătoare şi puterea copleşitoare a elementelor ce vor prinde viaţă timp de două zile pe malul lacului in aer liber.

Dorian Paic [Cocoon Recordings / raum…musik.]
Shaun Reeves [Visionquest / raum…musik.]
John Dimas [Elephant Moon]
Pagal [The Rabbit Hole]
Funk E [raum…musik.]
Piticu [ARMA]
Herodot [Unanim]
Faster [The Rabbit Hole]
Nu Zau [The Rabbit Hole]Read More »The Rabbit Hole Records 2 Years Anniversary @ Playa Verde

Sunwaves Festival: SW17 @ Mamaia Nord

Sunwaves Festival: SW17 @ Mamaia Nord, Romania

Sunwaves Festival: SW17 @ Mamaia Nord, Romania
30 Aprilie – 03 Mai, 22:00

SUNWAVES ✕ PROGRAM
Joi, 30 aprilie. Ora 22:30.
Pret la intrare: 30lei <00:00> 50lei

Scena 1. VALENTINO KANZYANICRAIG RICHARDSCAP // Visuals by COTE
___

Vineri, 1 mai. Ora 10:00.
Scena A: VALENTINO KANZYANITAIMUR HERODOT PITICU

Accesul la scenele de zi costa 20lei sau se face gratuit pe baza brățării primite la petrecerea din timpul nopții.
___

Vineri, 1 mai. Ora 22:30.
Pret la intrare: 60lei <00:00> 80lei

Scena 1: CARL COXJON RUNDELLMAHONY // Visuals by TipToe

Scena 2: RHADOO PETRE INSPIRESCU RARESH TULBURE // Visuals by COTE
___

Sâmbătă, 2 mai. Ora 10:00.
Scena A: LEE BURRIDGE b2b MATTHEW DEKAYNASTIAMAHONY

Scena B: PETRE INSPIRESCUKOZO DAN ANDREISIT (Cristi Cons & Vlad Caia) – MIHIGH

Accesul la scenele de zi costa 30lei sau se face gratuit pe baza brățării primite la petrecerea din timpul nopții.
___

Sâmbătă, 2 mai. Ora 22:30.
Pret la intrare: 60lei <00:00> 80lei

Scena 1: MARCO CAROLATALE OF USABELLE // Visuals by TipToe

Scena 2: RICARDO VILLALOBOSSONJA MOONEARPRASLEA // Visuals by COTE
___

Duminica, 3 mai. Ora 10:00.

Scena A: tINI HECTOR LIVIO & ROBY

Scena B: ZIP CEZAR VERA ALEXANDRA GESCU PRIKU BARAC DUBTIL

Read More »Sunwaves Festival: SW17 @ Mamaia Nord

Sunwaves Festival: SW17 @ Mamaia Nord

Sunwaves Festival: SW17 @ Mamaia Nord, Romania
30 Aprilie – 03 Mai, 22:00

Festivalul pe care mulți dintre noi îl așteptăm cu nerăbdare se apropie din ce în ce mai tare. 🙂
Conform calendarului Solid-AM, printre artiștii confirmați la Sunwaves 17 se numără Sonja Moonear, Tale of Us și Lee Burrdge

Carl CoxRicardo VillalobosMarco CarolaTale Of Us,
RhadooPetre InspirescuRareshtINISonja Moonear,
Lee BurridgeMatthew DekayValentino Kanzyani,
Thomas Franzmann aka ZipJon RundellNastia
CezarPrasleaKozoAbelle (Arma17)Taimur Agha
PrikuGescuBarac, SIT ( Cristi ConsVlad Caia)
Dan AndreiAlexandraHerodotPiticuDubtilMihigh

Remember to book early for your accommodation and plane tickets.

For travel packages please check out our official partner – www.wave-travel.com

fb event

Read More »Sunwaves Festival: SW17 @ Mamaia Nord

feeder insider w/ g76

feeder insider w/ g76

L-am ascultat pe g76 pentru prima dată anul trecut, într-un live groovy alături de Vlad Caia la Misbits, experimental de toamnă. Apreciem abordarea lui alternativă și poliritmică a sunetului, pe care o puteți simți în totalitate în proiectului lui actual, desertbucharest.com, platforma unde va posta volumele Desert Bucharest, creații personale, reinterpretări și sampling. Ne face plăcere să vă prezentăm această conversație extinsă despre muzică alături de un set foarte interesant, feeder sound 28 mixed by g76 – Desert Bucharest, alcătuit din piesele primului volum, ce pot fi ascultate pe feeder în exclusivitate.

În fiecare zi… vreau mai mult.
Muzica este pentru mine… evadare.
Locul în care revin de fiecare dată cu plăcere… Brăila, categoric.
Timpul liber îl petrec… în felul meu, anotimpurile au o mare influență.
Băutura preferată… Gulden Draak.
Sunt mereu atent la… radar.
g76 în 3 cuvinte… spirit, dorință, entuziasm.
Totul e bine când se termină cu… Haagen Dazs.Read More »feeder insider w/ g76