petrecere

Crepuscular, ep.4 w Lisière Collectif, Antho, Tea Bee

Crepuscular, ep.4 w/ Lisière Collectif, Antho, Tea Bee

Crepuscular, ep.4 w/ Lisière Collectif, Antho, Tea Bee @ Motiv 𝗰𝗿𝗲𝗽𝘂𝘀𝗰𝘂𝗹𝗮𝗿 [𝘬𝘳𝘪-𝘱𝘶𝘩𝘴-𝘬𝘺𝘶𝘩-𝘭𝘦𝘳] 𝘢𝘥𝘫𝘦𝘤𝘵𝘪𝘷𝘦 𝗮𝗽𝗽𝗲𝗮𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗼𝗿 𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗲 𝗶𝗻 𝘁𝗵𝗲 𝘁𝘄𝗶𝗹𝗶𝗴𝗵𝘁, 𝗮𝘀… Read More »Crepuscular, ep.4 w/ Lisière Collectif, Antho, Tea Bee

IO & ANDREEA VEDER @ ENERGIEA

IO & ANDREEA VEDER @ ENERGIEA

  IO & ANDREEA VEDER www.mixcloud.com/ioana-avram www.soundcloud.com/andreeaveder Intare liberă RSVP: www.facebook.com/events/972436539512694 www.energiea.ro x www.facebook.com/energiea

What was the most memorable PARTY of 2015?

Am început retrospectiva anului votând cel mai îndrăgit festival din 2015, iar acum vă întrebăm care a fost cea mai memorabilă petrecere a ultimelor (aproape) 12 luni? Începem cu 20 de sugestii și ținem lista deschisă până la sfârșitul anului:

 

P.S. Dacă aveți nevoie de un mic refresh al memoriei:Read More »What was the most memorable PARTY of 2015?

feeder insider w/ Borusiade

feeder insider w/ Borusiade

[en]

feeder insider w/ Borusiade

Borusiade, Miruna Boruzescu, este dj din anul 2002, și este una dintre primele artiste locale cu o pasiune pentru muzica electronică. În 2005 a început să producă propriile edituri și piese, iar în timp, sound-ul ei specific, dark, cu linii de bas și teme obsesive a ajuns să se încadrează în spectrul Dark Disco, EBM, mutanți tropicali cu puțin Acid. Membră a label-ului Cómeme, acum locuiește în Berlin și o puteți asculta alături de Matias Aguayo, Philipp Gorbachev sau Ana Helder. Prin apartenența la Female:Pressure, Boru susține că muzica ar trebui să sune în toate culorile. Borusiade a fost la București pentru primul Cómeme Night, apoi a pornit către Norvegia, la Insomnia Festival. Să vorbim despre trecut,prezent și viitor cu Boru!

keywords: unusual, industrial, psy folk, nu wave, indie, occult, experimental

Hello, Borusiade!

În zilele cu soare…mă incarc. Sunt destul de rare in Berlin…
Cât timp am locuit în București…am crescut.
În 2020…temperatura globală va fi cu vreo 2 grade mai mare..
Îmi place să călătoresc cu…muzica.
Anotimpul meu preferat este…toamna.
Un film românesc pe care l-aș revedea…Nunta de piatră.
Dimineața începe cu…un suc de mere cu ghimbir, curcuma și morcovi.
Îmi notez adesea…idei de piese.
Vestimentația este…indispensabilă?
Trei release-uri bune, descoperite recent…

Ancient Methods – ‘Turn Ice Realities Info Fire Dreams’ (Hands Label) Khidja Never Seen The Remixes (Emotional Especial) Rionegro – ‘Rionegro’(Cómeme)

feeder insider w/ Borusiade

Read More »feeder insider w/ Borusiade

Informații utile – TARE CA PIATRA 10

Info TARE CA PIATRA

Cu o săptămână înainte de TARE CA PIATRA, revenim cu informații suplimentare pentru o mai bună desfășurare a evenimentului.

1. Înscrierile online sunt obligatorii, pentru toate probele!
2. Pentru a beneficia de pachetele Early Bird (taxe de înscriere reduse), plata se face în avans, prin virament bancar, până la data de 20.08.2015, ora 12:00.
3. Acordul pentru minori poate fi accesat din formularul de înscriere, trebuie downloadat, completat și semnat de către unul dintre părinți. Cu acest Acord trebuie să vă prezentați în ziua concursului. Acordul NU trebuie să fie legalizat de către un notar!

Într-o altă ordine de idei, distracția participanților este foarte importantă pentru noi, de aceea organizăm un party în cinstea lor în noaptea dintre 22-23 august. Argatu și cei de la Bass Turbat alcătuiesc line-up-ul de anul acesta, alături de trupa Parannoya, dar și de LowCut&BeatMasher, ambii din Piatra-Neamț. Petrecerea are loc pe Muntele Cozla, în Igloo-ul de pe Platou, participanții având acces gratuit pe baza brățării primite la înscriere. Accesul se poate face cu telegondola, dar drumul este accesibil și cu mașina pentru cei ce vor să aleagă această variantă.

Programul detaliat al festivalului, dar și câteva opțiuni de cazare cu preț special pentru concurenții Tare ca Piatra pot fi găsite pe website-ul evenimentului, secțiunea FAQ.

PROGRAM:Read More »Informații utile – TARE CA PIATRA 10