parc

The Mission in the park 03 presents LOCO DICE, KENNY GLASGOW, CHAIM, ROSARIO INTERNULLO

The Mission in the park 03 presents LOCO DICE, KENNY GLASGOW, CHAIM, ROSARIO INTERNULLO @ Parcul Herăstrău

The Mission in the park 03 presents LOCO DICE, KENNY GLASGOW, CHAIM, ROSARIO INTERNULLO

The Mission in the park 03 presents LOCO DICE, KENNY GLASGOW, CHAIM, ROSARIO INTERNULLO @ Parcul Herăstrău
25 Iulie, 22:00

De ce să plecăm din parc dacă vara ne ține în brațe?

Continuăm cu LOCO DICE, Kenny Glasgow (Art Department), Chaim și ROSARIO INTERNULLO, în același cadru de poveste din parcul Herăstrău, unde vom dansa fără griji sub cerul liber, înconjurați de natură, voie bună și oameni frumoși.Read More »The Mission in the park 03 presents LOCO DICE, KENNY GLASGOW, CHAIM, ROSARIO INTERNULLO @ Parcul Herăstrău

Un milion de copaci pentru cetatenii Daci! @ Văcărești

Un milion de copaci pentru cetatenii Daci! @ Văcărești

Un milion de copaci pentru cetatenii Daci! @ Văcărești

Un milion de copaci pentru cetatenii Daci! @ Văcărești
29 Martie, 11:00 am

Un eveniment de guerrilla gardening a cărui descriere este mesajul unuia dintre inițiatori:

“Daca locuiesti in Bucuresti si ti se pare ca nu ai suficient aer, un colt de salbaticie in jungla asta de betoane si vrei ca peste ani sa spui asta este din cauza mea, te asteptam duminica 29.03.2015 in Delta Vacaresti pentru a-ti lasa amprenta asupra deltei si a planta cativa pomi pentru ca generatiile viitoare sa nu fie obligate sa respire doar noxele fabricilor si masinilor. IMPLICA-TE, PENTRU VIITORUL URMASILOR NOSTRI. SUNTEM PUTINI DAR PUTEM FACE LUCRURI MARI” – Valgero Valentin

fb event – în comentarii găsiți programul și instrucțiuni

Nu este prima acțiune a grupului – pe 22 Martie, Valentin, Marian și Doru persoane au plantat aproximativ 50 de salcii și plopi. Mai jos, puteți vedea în fotografii cum a fost. Pentru întâlnirea de duminica aceasta și-au propus să planteze chiar mai mulți copaci, pentru că prin practică au aflat că “salciile Read More »Un milion de copaci pentru cetatenii Daci! @ Văcărești

Vreti Parc Natural Vacaresti?

O comunicare oficială apărută pe pagina Ministerului Mediului și Schimbărilor Climaterice invită cetățenii să își exprime părerea despre posibilitatea înființării Parcului Natural Văcărești.

Adresa la care sunteți invitați să vă spuneți părerile este comunicare@mmediu.ro iar termenul limită este 4 aprilie.

Voi da 6 argumente care funcționează atât de bine pentru mine, încât lucrez voluntar la promovarea și ilustrarea ideii de aproape 2 ani. 🙂 Argumentul principal este, în cazul meu, calitatea vieții.

1. Conectivitate ecologică – zonele protejate de cat. V IUCN sunt privite ca building blocks – coridoare verzi deservind ecosistemele naturale; Coridoarele verzi protejează diversitatea genetică, permițând schimbul de indivizi între populații, re-stabilirea unor specii importante la nivel european și național, astfel contribuind la conservarea biodiversității.Read More »Vreti Parc Natural Vacaresti?

Ecologizare parc natural Vacaresti

  • by

Asociația Salvați Dunărea și Delta, și “Let’s Do It, Romania!”, vă invită la ecologizarea zonei lacului Văcărești, care va avea loc sâmbătă, 21 septembrie, începând cu ora 9.00. Evenimentul are loc în cadrul proiectului Parcul Natural Văcărești. O oază în deșertul de beton, susținut de Dorna.

Accesul voluntarilor și distribuirea kit-ului de ecologizare se va face prin două puncte, la intrarea în zona Lacului Văcărești dinspre șoseaua Vitan Bârzești, vis-a-vis de Parcul Auto Vitan și dinspre șoseaua Olteniței, pe strada Săvinești (punct de reper, complex rezidențial Jupiter).
Read More »Ecologizare parc natural Vacaresti