Nu zau

feeder insider w/ Nu Zau [ro]

[read in en]

Nu Zău este unul dintre artiștii români care au progresat cel mai mult în ultimii ani. Cu un sunet caracterizat ca fiind dark, funky și atmosferic, Nu Zău a avut releasuri la labeluri precum Fear of Flying, Archipel și mai recent Castanea Records unde a lansat „Mult așteptatul” EP care a beneficiat de remixuri de la DeWalta și U-More. Pentru a-și promova sunetul și stilul propriu, a fondat în 2013 alături de Sepp labelul vinyl-only UVAR care numără până acum 5 releasuri. Am stat de vorbă cu Nu Zau pentru a afla mai multe și vă invităm să citiți o conversație interesantă.

keywords: vinil, experimental, focus

Un loc în care revin cu plăcere… la țară, la bunici.

Mă relaxez… plimbându-mă.
Marți seara…beau o bere.
În București, recomand prietenilor…plimbările nocturne.
Ultima dată când am fost pe un stadion…acum două săptămâni.Read More »feeder insider w/ Nu Zau [ro]

We Dance w/ Guy Gerber, Sasha, Jon Rundell, Nu Zau @ Club Daimon

We Dance w/ Guy Gerber, Sasha, Jon Rundell, Nu Zau @ Club Daimon
18 Septembrie, 23:00

Revenim in locul in care am trait impreuna o noapte si o dimineata minunate in urma cu cateva luni, la inceputul acestei veri.

Asadar daca v-a placut expozitiunea de pe 22 mai de la aniversarea noastra, acolo unde gradele Celsius au reprezentat intriga perfecta pentru o desfasurare a actiunii colorata de fiecare dupa bunul plac, punctul culminant ti-l dezvaluim in seara de 18 septembrie, urmand ca deznodamantul sa-l scriem impreuna de dimineata pe racoare.

Si pentru ca ne dorim sa citim zambete pe fetele tuturor, ne-am propus sa facem tot ceea ce ne sta in putinta pentru a ne atinge telul:

GUY GERBER
SASHA
JON RUNDELL
NU ZAU

SOCIAL MOOD (outdoor):Read More »We Dance w/ Guy Gerber, Sasha, Jon Rundell, Nu Zau @ Club Daimon