Moonlight Breakfast

SOUND & VISION: Festival de muzică alternativă @ Gara Băneasca

Sound & Vision

SOUND & VISION: Festival de muzică alternativă @ Gara Băneasca
18-20 Septembrie, 17:00

Între 18 – 20 Septembrie Bucureștiul vibrează odată cu scena din Gara Regală Băneasa. SOUND & VISION – prima ediție & primul festival de muzică alternativă 100% românească în cadrul căruia pasiunea pentru cultura urbană și beat-urile indie rock, synth-urile electro și freestyle rap-ul se intersectează cu ultimele trenduri în artă vizuală.

Organizat de Primăria Municipiului București prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, SOUND & VISION aduce o pată de culoare în peisajul evenimentelor culturale organizate în această toamnă sub umbrela Zilelor Bucureștiului. Muzica alternativă și proiectele out-of-the-box din underground-ul românesc sunt date la maxim și aduse în atenția bucureștenilor într-un spațiu total neconvențional – Gara Băneasa.

Starea de bine va fi asigurată:

Vineri 18 septembrie: ALTERNATIVE HIP HOP
ROA
SILENT STRIKE
CRED CĂ SUNT EXTRATERESTRU
FRAȚII GRIME
JURJAK
KAYA FOUNDATION feat. EL NEGRO on KOGAION SOUND SYSTEM

Sâmbătă 19 septembrie: ALTERNATIVE ROCK

THE MONO JACKS
TOULOUSE LAUTREC
SOPHISTICATED LEMONS
WE SINGING COLORS
THE NOISE
DJ LEO

Duminică 20 septembrie: ALTERNATIVE ELECTRO-POP
MOONLIGHT BREAKFAST
GOLAN
LUCIA
TEMPLE INVISIBLE
HOT CASANDRA
CĂLIN

Intrare liberă!

PROGRAM:Read More »SOUND & VISION: Festival de muzică alternativă @ Gara Băneasca

Bucharest GreenSounds Festival @ Parcul Herăstrău

GreenSounds 2015

Bucharest GreenSounds Festival @ Parcul Herăstrău
21-23 August

Asian Dub Foundation, Subcarpați & Orchestra, The Interrupters, Niște Băieți, Les Elephants Bizarres, Blue Nipple Boy și Danaga ne vor încânta la a doua ediție BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL, cel mai revigorant festival de muzică eclectică din Capitală!

Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, vă invită la cea de-a doua  ediție a festivalului internațional BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL, care va avea loc în perioada 21 – 23 august 2015, în Parcul Herăstrău.

Peste 25 de trupe și soliști importanți ai momentului, din țară și din străinătate, vor urca pe scenele GreenSounds, în trei zile de festival, oferind publicului bucureștean și nu numai, muzică bună și energie.

Dacă anul trecut evenimentul a găzduit aproximativ 19.000 de persoane, pentru ediția din acest an, la cererea publicului, festivalul își mărește capacitatea oferind un spațiu mai încăpător iubitorilor de muzică bună și distracție. Astfel, schimbăm locul de întâlnire de la Roaba de Cultură, pentru spațiul ofertant de la intrarea Charles de Gaulle, Aleea cu Trandafiri.

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL este un festival produs de NOA Event, cu intrare liberă, care nu se limitează doar la muzica eclectică live, transformând spațiul reconfortant al parcului într-un cadru alternativ de relaxare și interactivitate, cu activități recreative, creatori de produse autohtone și delicii culinare diversificate. În afară de Bazarul cu branduri 100 % românești, o zonă lounge și un spațiu de gastronomie internațională, avem pregătite o mulțime de suprize și atracții care reprezintă o experiență totală de festival.

La ediția 2015 avem o nouă scenă, Second Stage, unde artiști și trupe autohtone de top vor performa în fiecare seară, între concertele de la scena principală, Main Stage. Cele două scene sunt ocupate consecutiv, fără ca fanii să rateze două trupe favorite.Read More »Bucharest GreenSounds Festival @ Parcul Herăstrău

Femei pe Matasari 2015 – Festival Urban

Femei pe Matasari 2015 - Festival Urban

Femei pe Matasari 2015 – Festival Urban.
5 – 7 Iunie, 08:00 23:00

Editie aniversara cu numarul #5.

Varianta explicita ( desi noi credem ca deja stiti si va ocupam timpul cu ea…) :

Incredere, schimbare, dezvoltare.
Libera si creativa exprimare.
Muzica, teatru, moda.
Proiecte inedite, ONG-uri, artizani si autori, femei curajoase, artisti si artiste, prieteni si sustinatori, design si culoare.
Petreceri.
Mii de vizitatori.
#1 strada – Matasari.
#3 zile – 5,6,7 iunie 2015
#5 ani!

Vino sa ni te alaturi! Esti parte din 5. Din 3. Din 1.

Festival cântat de :

Moonlight Breakfast, GOLAN,
Marina Voica, Silvia Dumitrescu,
Les Elephants Bizarres, We Singing Colors, Fratii Grime
Temple invisible, Nopame, Macanache, Tapinarii
The Rank&Fashion, Otherside, Sophisticated Lemons,
The Youngest of my Sons
Tiarra

Afterparties in: Silent Garden
Gojira & Planet H, Vlad Dobrescu, Zabriskie, Calin

Read More »Femei pe Matasari 2015 – Festival Urban

SONOR III w/ Moonlight Breakfast, BASSKA, K-lu @ WTC

  • by

SONOR III w/ Moonlight Breakfast, BASSKA, K-lu @ WTC
21 Februarie, 20:00

Dupa 3 luni de pauza, ne intoarcem cu forte proaspete pentru cel de al treilea eveniment SONOR. Cifra 3 este una magica si am zis sa se repete de cat mai multe ori, asa ca mai adaugam si 3 nume pe afisul nostru. 21 Februarie va fi seara magica asteptata de noi toti, seara in care ne intalnim pentru prima data in Bucuresti, dupa o pauza de un an, cu MOONLIGHT BREAKFAST.
Asteptarea este cu atat mai mare si mai greu de suportat cand stim ca artistii ne pregatesc un show de zile mari si faptul ca ne vor canta in premiera 5 piese de pe urmatorul album. Inca de la aparitia pe piata muzicala romaneasca cat si international, MOONLIGHT BREAKFAST sunt in continua ascensiune.

Moonlight Breakfast
soundcloud.com/moonlight-breakfast
facebook.com/moonlightbreakfast

Basska
soundcloud.com/basska-official
facebook.com/BasskaOfficial

K-lu
soundcloud.com/k-lu
facebook.com/djKLU
fb event

Read More »SONOR III w/ Moonlight Breakfast, BASSKA, K-lu @ WTC