Modelier

Lista localurilor pentru nefumători

Lista refugiilor bucureștene pentru nefumători [updated]

Se pare că interzicerea fumatului în spațiile publice devine încet-încet o realitate pentru România. Ne-am bucurat să constatăm că, în ciuda amânărilor și piedicilor puse în calea acestei măsuri, unele dintre localurile noastre preferate au adoptat deja un profil exclusiv nefumător. Așadar, cu toate că  mai avem de așteptat până când se va interzice complet fumatul în toate localurile din București, putem măcar să așteptăm într-un loc fără fum de țigară.

1. Modelier

Din 4 Ianuarie, Modelier a scos fumul de țigară afară: în casa de pe str. Duzilor nr. 12 nu se mai fumează, dar există un spațiu amenajat în curte, dotat cu încălzitor și scrumiere pentru clienții vicioși.

2. Switch.eat

Încă de la sfârșitul anului trecut, burgerii de neuitat de pe str. Horei nr. 34 pot fi savurați cu toate simțurile nealterate, atât în mansardă, cât și în sala de la parter.

3. Acuarela Bufet

A trecut aproape un an de când Acuarela a deschis un nou avanpost, în stilul jucăuș, vintage și plin de culori cu care ne-a obișnuit. Localul de pe strada Gina Patrichi nr. 3 are un meniu din care cu greu poți alege un singur fel și s-a declarat nefumător încă din prima zi.Read More »Lista refugiilor bucureștene pentru nefumători [updated]

Modelier x Dume de mestecat

Been there, liked that: Modelier

Been there, liked that: Modelier

Bucureştiul măsoară 228 km² şi totuşi, când telefoanele încep să zbârnâie voios cu apelurile şi mesajele prietenilor dornici de interacţiune socială, răspunsul la întrebarea “Unde ieşim?” se va situa, cu o frecvenţă supărătoare, undeva pe axa Universitate – Romană. Însă pe exploratorii urbani Modelier îi aşteaptă ascuns în zona Iancului, pe strada Duzilor nr. 12, la doi paşi şi o dreapta de U.N.A.T.C.

Modelier

Venind dinspre Inişor, nu se poate să nu remarci peretele inundat de iederă care tronează printre case. Dincolo de frunziş, Read More »Been there, liked that: Modelier