mendo

Anonymous 5 Years Anniversary w/ Mendo @ Gaia Boutique Club

Anonymous 5yrs

Anonymous 5 Years Anniversary w/ Mendo @ Gaia Boutique Club
30 Octombrie, 22:00

5 ani de petreceri.
5 ani de emotii.
5 ani de muzica buna.
5 ani de cand suntem Anonymous.

Inca de la primul eveniment Anonymous, brandul de petreceri a reusit sa impresioneze. Daca am vrea sa nominalizam exact care a fost elementul care ne-a facut sa ne declaram #anonimi,  n-am putea sa ne referim la ceva anume, desi de la locatii speciale pana la artisti pe val, inca de la bun inceput s-a mers pe o alta linie. Insa elementul care a reusit sa atraga atat de multi followers-i fideli, a fost unul intangibil si ne referim aici la vibe-ul anonymous. Pentru ca nu putine au fost persoanele pe care le-am auzit spunand: “Anonymous e o stare de spirit”. Si au reusit sa pastreze acest spirit viu prin inovatie!

Pe 30 octombrie te invitam sa traiesti alaturi de noi emotia aniversarii celor 5 ani, in cadrul unui eveniment cu totul si cu totul special.

Lui Mendo, a carui muzica este o combinatie de sunete puternice si dreamy menite parca sa-ti pierzi controlul pe ringul de dans I se alatura Nocturno b2b Audiopulse, Kosta si Alex Dutu.Read More »Anonymous 5 Years Anniversary w/ Mendo @ Gaia Boutique Club