madpiano

MadPiano 2Years Anniversary: CMYK & Rubi, Piticu, Vlad Dinu, Chameleon @ Guesthouse

  • by

MadPiano 2Years Anniversary: CMYK & Rubi, Piticu, Vlad Dinu, Chameleon @ Guesthouse
6 Februarie, 23:00

RO
Pe 1 februarie 2013 MadPiano lansa platorma online www.madpiano.ro, un magazin de discuri născut din decizia nebunească, dar inevitabilă, a doi prieteni colecționari de muzică de a-şi uni cunoştinţele, gusturile şi mai ales vinilurile într-un singur loc.

În cei 2 ani de activitate, MadPiano a devansat statutul de simplu magazin de viniluri, angrenând muzica, arta și socialul. Istoricul MadPiano include zeci de petreceri care au reunit muzica cu arta plastică și vizuală contemporană, evenimente pop-up vinyl-only pentru DJi amatori și profesioniști, precum și un cerc din ce în ce mai larg de prieteni pasionați de muzică electronică și, bineînțeles, arta vinulului.

Toamna lui 2015 îi găsește pe cei doi prieteni fondatori într-o nouă casă în inima Bucureștiului, pe strada Luigi Cazzavillan, nr. 12, unde magazinul MadPiano împarte spațiul cu Open Minds și RTS.FM Bucharest, devenind astfel un hub al muzicii electronice.

La aniversarea de 2 ani de activitate, MadPiano se mută pentru o noapte de dans în legendarul Club Guesthouse, alaturi de un line-up pe cât de eclectic, pe atât de complex. Petrecerea va fi completată de o expoziție de viniluri marca MadPiano.

Read More »MadPiano 2Years Anniversary: CMYK & Rubi, Piticu, Vlad Dinu, Chameleon @ Guesthouse

Been there liked that: Deschiderea MadPiano

BTLT: Deschiderea Madpiano

Săptămâna trecută s-a deschis un nou magazin de viniluri în București. După o existență online de mai puțin de 2 ani, MadPiano a reușit să facă trecerea de la mediul virtual la cel real și a marcat evenimentul cum se cuvine, cu o inaugurare de 3 zile și 3 nopți.

Povestea MadPiano a început în Februarie 2014, când Bogdan Dumitriu și Bogdan Bălănică au decis să își ducă pasiunea pentru vinyl la un alt nivel și au lansat magazinul online și un pop-up concept store temporar, în cadrul expoziției VIZIONNATURA de la Galeria IX. Legătura cu spațiul alternativ de pe Aviatorilor nr. 9 a fost apoi dublată de o prietenie fructuoasă cu Sonus Discis, iar seria petrecerilor MadPiano a luat treptat amploare, cu invitați precum Vlad Dinu, Charlie, Suciu, Bonbon, Romansoff și Crihan.

MadPiano x Open MindsRead More »Been there liked that: Deschiderea MadPiano

BTLT: ÎnParc @ Terasa Baraka

BTLT: ÎnParc @ Terasa Baraka

Am început weekendul trecut cu o plimbare ÎnParc. Terasa Baraka a fost locul în care am savurat una dintre cele câteva zile extra de vară târzie, în atmosfera light și prietenoasă cu care ne-am obișnuit, animată de RTS.FM și de ritmurile lui Andreiu, Charlie, Costin Rp, Rolf Ono și Voi Cu. Ce a făcut totuși ca ziua să fie deosebită a fost târgul de accesorii și viniluri, care a atras pasionații și curioșii deopotrivă.

Open Minds - haine

Open Minds - skateRead More »BTLT: ÎnParc @ Terasa Baraka

Funk IX – Madpiano, Charlie & Boola @ Closing IX

  • byFunk IX – Madpiano, Charlie & Boola @ Closing IX
19 decembrie, 22:00

Dupa o zi plina de expozitii in cadrul evenimentului FUNK.IX.MAS, incepand cu ora 22:00, va invitam la dans, alaturi de doi artisti dragi noua.
Artistii nu mai au nevoie de nicio introducere. Impreuna insumeaza multe nopti nedormite pentru oamenii de la IX.

FUNK.IX.MADPIANO \ CHARLIE & BOOLA \ CLOSING IXRead More »Funk IX – Madpiano, Charlie & Boola @ Closing IX