lansare

Dinsubsol Românesc VOL.2 Release party @ Urban - Mansarda

Dinsubsol Românesc VOL.2 Release party @ Urban – Mansarda

Dinsubsol Românesc VOL.2 Release party @ Urban - Mansarda

Dinsubsol Românesc VOL.2 Release party @ Urban – Mansarda
4 Decembrie, 22:00

Urmatorul eveniment Dinsubsol va avea loc Vineri 4 Decembrie la mansarda Urban Place unde vom sarbatori lansarea celei de-a 2-a compilatii “Dinsubsol Romanesc Vol.2”. In cadrul acestei petreceri vom avea ocazia de a dansa pentru prima data pe ritmurile diversificate ale pieselor de pe compilatie, semnate de artistii nostri romani.

Compilatia va fi disponibila Marti, 1 Decembrie pe pagina noastra de Soundcloud si va putea fi descarcata gratuit dupa 300 de repost-uri.

Invitatul nostru pe 4 Decembrie este Puxumos, acesta venind din Iasi, cu un sound pur romanesc si plin de surprize, iar alaturi de el, seara va fi deschisa de catre rezidentii Dinsubsol.

Va asteptam in numar cat mai mare, pe toti cei pasionati de cultura underground-ului romanesc.Read More »Dinsubsol Românesc VOL.2 Release party @ Urban – Mansarda

feeder insider w/ Borusiade

feeder insider w/ Borusiade

[en]

feeder insider w/ Borusiade

Borusiade, Miruna Boruzescu, este dj din anul 2002, și este una dintre primele artiste locale cu o pasiune pentru muzica electronică. În 2005 a început să producă propriile edituri și piese, iar în timp, sound-ul ei specific, dark, cu linii de bas și teme obsesive a ajuns să se încadrează în spectrul Dark Disco, EBM, mutanți tropicali cu puțin Acid. Membră a label-ului Cómeme, acum locuiește în Berlin și o puteți asculta alături de Matias Aguayo, Philipp Gorbachev sau Ana Helder. Prin apartenența la Female:Pressure, Boru susține că muzica ar trebui să sune în toate culorile. Borusiade a fost la București pentru primul Cómeme Night, apoi a pornit către Norvegia, la Insomnia Festival. Să vorbim despre trecut,prezent și viitor cu Boru!

keywords: unusual, industrial, psy folk, nu wave, indie, occult, experimental

Hello, Borusiade!

În zilele cu soare…mă incarc. Sunt destul de rare in Berlin…
Cât timp am locuit în București…am crescut.
În 2020…temperatura globală va fi cu vreo 2 grade mai mare..
Îmi place să călătoresc cu…muzica.
Anotimpul meu preferat este…toamna.
Un film românesc pe care l-aș revedea…Nunta de piatră.
Dimineața începe cu…un suc de mere cu ghimbir, curcuma și morcovi.
Îmi notez adesea…idei de piese.
Vestimentația este…indispensabilă?
Trei release-uri bune, descoperite recent…

Ancient Methods – ‘Turn Ice Realities Info Fire Dreams’ (Hands Label) Khidja Never Seen The Remixes (Emotional Especial) Rionegro – ‘Rionegro’(Cómeme)

feeder insider w/ Borusiade

Read More »feeder insider w/ Borusiade

Festivalul Temps d’Images #8 @ Cluj

temps d'images 8

Festivalul Temps d’Images #8 @ Cluj
7 – 14 Noiembrie

Festivalul Temps d’Images, ajuns la cea de-a opta ediție, va avea loc la Cluj între 7 și 14 noiembrie 2015. Tema festivalului din acest an este Corp Comun, iar artistul asociat este Alexandra Pirici. Festivalul cuprinde, ca în fiecare an, și Platforma Independentă de Artele Spectacolului (12 – 14 noiembrie) – cadru în care publicul clujean va avea ocazia să descopere cele mai recente și reprezentative producții de teatru și dans contemporan din scena independentă românească.

Cele opt zile de festival reunesc 19 spectacole de teatru, dans sau performance, două lansări de carte și una de revistă, o proiecție de film și o instalație, un concert și numeroase întâlniri și discuții cu publicul și artiștii invitați.

„Corp comun“
Ce înseamnă să lucrezi în colective de artiști în care ideile reprezintă un bun comun, iar auctorialitatea individuală nu mai este vizibilă în sine? Cum gestionăm apartenența la un grup, solidaritatea și integrarea în raport cu nevoia păstrării propriei individualități și a propriei voci creative? Avem nevoie de un corp comun pentru a ne face vocea auzită, individual și colectiv? Sau avem nevoie de eroi, de personalități izolate care să ne reprezinte? A face corp comun și bunurile comune sunt ele o ficțiune?Read More »Festivalul Temps d’Images #8 @ Cluj

Been there, liked that: Lokal-ul care hrănește sufletul

Azi combatem toxinele. Pe terasă. Unde? Haideți să vedem.

Este Sâmbătă și nu vrem aglomerație. Abia ce cam ieșit din ea după un intens lunivineri… știți și voi doar. Căutăm ceva umbrit. De preferat cu natură, multă, cât mai multă.

O mare de pomi.

Să aibă curte… clar! Și să ne așezăm pe ceva într-atât de comfortabil încât să nu ne mai dorim să ne mai ridicăm de acolo. Parcă nu am vrea să mergem până în pădure pentru a găsi o astfel de oază.

Ce facem?

 

Putem desigur să rămânem în centru Bucureștiului, pe la Piața Romană, nu chiar la nr. 9, dar pe aproape. O pornim la pas lejer în jos. De la Romană înspre Dacia, lăsăm Calea Dorobanților în spate și imediat se creionează în față o stradă lungă, Mihai Eminescu îi spune. Apar pomii, e semn bun. Mai sus pe stânga e o poartă – SERVICE AUTO. Suntem pe jos noi, dar hai totuși să ne dumirim ce se întâmplă înauntru…

feeder @ lokal

aa… aici este Lokal!?

Read More »Been there, liked that: Lokal-ul care hrănește sufletul

feeder insider w/ Mihai Barabancea [Rescrierea Secvenței] NSFW

[en]

Mihai Barabancea duce fotografia românească într-o extremă spectaculoasă, fără a-și face un scop din asta. Greu de digerat dar și mai greu de uitat, prima sa colecție de fotografii organizată într-o carte se va lansa pe 4 Martie, la Institutul Francez. Mihai Barabancea este un personaj infamous atunci când vorbim de street art bucureștean, greu de încadrat în tiparele standard. Cartea Rescrierea Secvenței nu are cum să fie altfel decât un ripple masiv, care va trezi reacții interesante. Citește interviul cu Mihai și participă la al doilea concurs dintr-un insider, pentru a câștiga un obiect greu de cumpărat: Rescrierea Secvenței – cartea, ltd. ed., #180/500. Enjoy!

Keywords: fotografie, hyper-realism, street, biblia rejectaților, 35 mm

Hello, Mihai!

This is what feeder would like to know about you:

(please, fill in the blanks)

În fiecare zi… mi-e dor de tine.

Vreau să… te întorci la mine.

Prin obiectiv descopăr… cum să uit ce văd.

Downloadez cel mai des… viziuni din viitor.

100… % o minciună dulce.Read More »feeder insider w/ Mihai Barabancea [Rescrierea Secvenței] NSFW

Lansare de carte „Orașul sacrificat. Al Doilea Război Mondial la Ploiești” @ Palatul Suțu

  • by

Lansare de carte „Orașul sacrificat. Al Doilea Război Mondial la Ploiești” @ Palatul Șuțu
30 septembrie, 18:00

Asociația pentru Educație și Dezvoltare Urbană vă invită marți, 30 septembrie 2014, de la ora 18:00, la Muzeul Municipiului București – Palatul Suțu, la lansarea volumului “Orașul sacrificat. Al Doilea Război Mondial la Ploiești” (Asociația pentru Educație și Dezvoltare Urbană, București, 2014) de Lucian Vasile.

Vor vorbi: Florin Müller (istoric, profesor universitar), Constantin Vasilescu (istoric, cercetător) și Lucian Vasile (istoric).Read More »Lansare de carte „Orașul sacrificat. Al Doilea Război Mondial la Ploiești” @ Palatul Suțu

Silent Strike lansează CAROUSEL / afterparty: RE:ACTIV cu LEO @ Colectiv

  • by

Silent Strike lansează CAROUSEL / afterparty: RE:ACTIV cu LEO @ Colectiv
27 septembrie, 22:00

Pe deja tradiționala dată de 27, în cazul de față: septembrie, producătorul Silent Strike lansează ”Carousel”. Acesta marchează un prag important din cariera sa, fiind al zecelea material în completarea discografiei sale și al doilea pe anul acesta, după ”Simtetizator”.
EP-ul conține șase piese, dintre care una este o colaborare cu violoncelista americană Sam Rae.

EP-ul a fost lansat de ziua ”autorului”, ca o formă de răspuns la gândurile bune ale fanilor, amintind și de lansarea piesei ”27”.
Accesați BandCamp, unde poate fi ascultat și cumpărat:
www.silentstrike.bandcamp.com

Producătorul român este cunoscut pentru influențele sensibil-instrumentale ale muzicii sale electronice, precum și pentru numeroasele sale colaborări inedite cu artiști variați. Puteți citi mai multe pe pagina muzicianului, iar noi vă așteptăm cu drag la concertul de lansare ”Carousel”, care va fi completat de proza vizuală a lui Dan Basu.Read More »Silent Strike lansează CAROUSEL / afterparty: RE:ACTIV cu LEO @ Colectiv

Lansare Soundopamine – Stai Blană (video)

Lansare Soundopamine – Stai Blană (video)

Pe 21 august, Soundopamine lanseaza in premiera videoclipul oficial al single-ului Stai
Blana, extras de pe viitorul album Everyday Paradise. Single-ul Stai Blana, este un statement al naturaletii band-ului si descrie starea cotidiana a individului urban.
Videoclipul prezinta caldura si frumusetea verii, printr-o succesiune de evenimente a
caror intensitate urca gradat o data cu termometrul, si se transorma intr-o senzatie de libertate
inaltatoare, unde singura scapare este dansul. Stai Blana, a fost filmat pe parcursul trip-ului din
Bucuresti catre malul marii si ii are ca protagonisti pe membrii trupei. Muzica, alaturi de imagini,
descrie good vibe-ul produs de Soundopamine, in general. Pentru mai multe detalii despre ei, precum și pentru clip,Read More »Lansare Soundopamine – Stai Blană (video)

S-a lansat SoLemn, grădina culturală din centrul Capitalei

  • by

S-a lansat SoLemn, grădina culturală din centrul Capitalei

Xella Ro, filiala locală a celui mai mare producător global de beton celular autoclavizat, este alături de promotorii culturii românești prin intermediul lansării grădinii SoLemn pe strada Știrbei Vodă 138, în inima orașului București. Blocurile de zidările YTONG au fost folosite într-un mod ingenios de către designerii Anca Fetcu și Cristina Curelea, alături de echipa de demonstratori YTONG, pentru a crea o atmosferă care a fermecat arhitecții, designerii și oamenii de cultură care i-au trecut pragul.
Intrarea în grădină, zidul “țesătură” și corpurile de iluminat în forma unor copaci minimaliști poartă semnătura Anca Fetcu, designer remarcat la nivel internațional în cadrul manifestărilor de profil, așa cum este Târgul de Design de la Milano, Fuori Salone sau New Designers Show, Londra. Oițele GnotyLambs, conceptul și dezvoltarea grădinii SoLemn îi aparțin Cristinei Curelea. De altfel, atelierul de creație al Cristinei, ce poartă același nume, în care artista creează obiecte de design, este o prelungire “inhouse” a grădinii culturale. Read More »S-a lansat SoLemn, grădina culturală din centrul Capitalei

Lansare grooveon.ro

grooveon

Groove ON Radio
“Broadcasting your feelings”

Vineri, 15 mai, se lanseaza noua platforma online www.grooveon.ro, primul proiect radio on-line cu emisie (streaming audio-video) worldwide de evenimente live sustinute intr-un bar/cafenea/club.
Evenimentul de lansare Groove ON – Release Party va avea loc in Club Traian 42 (str. Traian nr. 42), vineri incepand cu orele 18.00.

Read More »Lansare grooveon.ro