Julie Marghilano

feeder insider w/ Julie Marghilano [ro]

[en]

feeder insider /w Julie Marghilano [ro]

Nu e ușor să prinzi un start precum Julie Marghilano. Născută în Vegas dintr-un tată cântăreț de jazz și o mamă vocalistă, captivată și inspirată de cultura europeană, ea a ajuns in Riccione (IT), a continuat spre Londra, pentru ca într-un final să aterizeze în Berlin. A luat contact cu muzica electronică încă din 2002, iar în 2010 avea deja propriile release-uri. Dinspre Pacific și până la Dunăre, arhitectura compactă și emoțională a techno-ului construit de Julie a atras atenția cluburilor precum Club der Visionaere, Hoppetosse, Cocoon sau Resolute din NY. Astăzi este boss-ul label-ului Sol Asylum păstrând o strânsă și magică prietenie cu Miss Jools, alături de care încinge ringurile de dans. A remixat D.N. EP al lui Mr. John, release ce a apărut la label-ul românesc Tzinah Records. Acum că a ales să stea de vorbă cu noi despre viitorul muzicii și al label-ului, legătura cu România s-a reaprins.

keywords: emoție techno, evoluție perpetuă, magnetism, freak, delicatețe, mobilitate

Ultimă piesă care mi-a picat în mână… Move D Got thing… am găsit-o în timp ce săpam la Spacehall-ul local.
Orașul preferat rămâne… Berlin.
Dacă nu ar fi fost vioara, ar fi fost… violoncelul.
Un mic dejun delicios este alcătuit din… frigănele și ouă.
Hainele sunt… ceva de care nu prea îmi mai pasă zilele astea, prefer să îmi cheltui banii pe muzică și echipament. 😀
După o petrecere de 12 ore… de obicei mai pun încă 12 ore.
O piesă izbitoare pentru a închide un set… asta depinde de eveniment, ora la care se termină și oamenii pe care îi am în fața mea.
În timpul liber… fac diverse lucruri cum ar fi să văd lacuri, să mă plimb cu bicicleta și să gătesc cina pentru prieteni. Mâncarea este a doua mea pasiune.
În doi ani… voi ridica la următorul nivel nopțile marca Sol Asylum, artiștii și producțiile muzicale, în timp ce îmi voi perfecționa live-urile analog și creațiile.
Băutura ideală pentru o noapte lungă… whiskey Jameson și bere cu ghimbir.
A te stabili înseamnă… să te mulțumești cu mai puțin decât valorezi cu adevărat.
Trei artiști care recent m-au impresionat…

Liviu Groza – a pus muzică în cadrul ultimului event Sol Asylum, iar live-ul acestuia a fost formidabil.

Markus Sommer și Phil Evans Clementine Mona Lisa on Pager – oficial la ora asta, acesta este release-ul meu preferat. Artiștii vor avea un viitor strălucit.

Dana Ruh – pe lângă faptul că îmi este o prietenă minunată, este una dintre cei mai talentați producători și DJ pe care îi cunosc, cu adevărat o femeie care a muncit mult pentru succesul avut. Mă inspiră enorm și am un respect imens pentru ea.

Read More »feeder insider w/ Julie Marghilano [ro]