form

Interval @ GH

  • by

Interval @ GH

Interval @ GH
27 Noiembrie – 2 Decembrie, 23:00 – 03:00

100 hours non-stop, 80+ artists, 3 stages

November 27 – December 2
Bucharest, Romania
Venues: Guesthouse, FORM

Line-up: ADESSE VERSIONS, ALEQSNOTAL, ANTAL, BABA STILTZ, BAMBOUNOU, BEN UFO, BINH, CABANNE, CAPTAIN MIDNIGHT, CRISTI CONS, CULOE DE SONG, DEKMANTEL SOUNDSYSTEM, DVS1, FRANCOIS X, FRENCH FRIES, Read More »Interval @ GH

feeder insider w/ Borusiade

feeder insider w/ Borusiade

[en]

feeder insider w/ Borusiade

Borusiade, Miruna Boruzescu, este dj din anul 2002, și este una dintre primele artiste locale cu o pasiune pentru muzica electronică. În 2005 a început să producă propriile edituri și piese, iar în timp, sound-ul ei specific, dark, cu linii de bas și teme obsesive a ajuns să se încadrează în spectrul Dark Disco, EBM, mutanți tropicali cu puțin Acid. Membră a label-ului Cómeme, acum locuiește în Berlin și o puteți asculta alături de Matias Aguayo, Philipp Gorbachev sau Ana Helder. Prin apartenența la Female:Pressure, Boru susține că muzica ar trebui să sune în toate culorile. Borusiade a fost la București pentru primul Cómeme Night, apoi a pornit către Norvegia, la Insomnia Festival. Să vorbim despre trecut,prezent și viitor cu Boru!

keywords: unusual, industrial, psy folk, nu wave, indie, occult, experimental

Hello, Borusiade!

În zilele cu soare…mă incarc. Sunt destul de rare in Berlin…
Cât timp am locuit în București…am crescut.
În 2020…temperatura globală va fi cu vreo 2 grade mai mare..
Îmi place să călătoresc cu…muzica.
Anotimpul meu preferat este…toamna.
Un film românesc pe care l-aș revedea…Nunta de piatră.
Dimineața începe cu…un suc de mere cu ghimbir, curcuma și morcovi.
Îmi notez adesea…idei de piese.
Vestimentația este…indispensabilă?
Trei release-uri bune, descoperite recent…

Ancient Methods – ‘Turn Ice Realities Info Fire Dreams’ (Hands Label) Khidja Never Seen The Remixes (Emotional Especial) Rionegro – ‘Rionegro’(Cómeme)

feeder insider w/ Borusiade

Read More »feeder insider w/ Borusiade

DE.KOLECTIV 2015 @ FORM

DE.KOLECTIV 2015

DE.KOLECTIV 2015 @ FORM
10 Octombrie, 23:00

Pe 10 octombrie e din nou DE.KOLECTIV, o noapte dedicată exclusiv muzicii electronice germane, la inițiativa Goethe Institut. Fostul grânar al unei case bauhaus complet refăcute devine FORM, cea mai recentă experiență de club din București.

ANCIENT METHODS
soundcloud.com/ancient-methods

“Pitch black techno war funk”. Ancient Methods e un fel de creatură mitică din cavernele techno-ului. Din 2007 produce intens un sound distinct care amintește de British Murder Boys, Jeff Mills, Surgeon, E Comm sau Basic Channel și care se folosește de excesul de strobo-uri, oboseală, alcool sau serotonină și de disfuncțiile minții pentru a transforma clubul într-un spațiu de ritualistică păgână. Dacă Berghain-ul e “biserica”, Ancient Methods e Stonehenge-ul techno-ului berlinez.

FIEDEL
soundcloud.com/fiedelone

Fiedel e rezident al Berghain-ului și membru al Ostgut încă din primele lor zile de viață. Read More »DE.KOLECTIV 2015 @ FORM