fierbinteanu

Great Snake Summer Slammer @ Journey Pub

Great Snake Summer Slammer @ Journey Pub
7 August, 18:00

Program:
18:00 Panel: Mesaj Social in Banda Desenata: Intre comentariu si escapism. Discutie cu editorii Great Snake Andrei Cotrut si Claudiu Revnic si jurnalistul Michael Bird.
19:00 Lansare Great Snake # 5
20:00 Concert: Michiu si Fierbinteanu
fierbinteanu.bandcamp.com/album/live-session-at-photoliu

GREAT SNAKE SE INTOARCE!
Pe 7 august la ora 19:00 in Journey Great Snake recidiveaza cu un nou numar si cu un grup ecletic de artisti si influente.

Evenimentul va prilejui si o discutie pe tema mesajului social in banda desenata precum si modul in care banda desenata alternativa se implica in acest lucru intr-un panel alaturi de editorii Great Snake, Andrei Cotrut si Claudiu Revnic si jurnalistul Michael Bird.Read More »Great Snake Summer Slammer @ Journey Pub

Electric Castle 2015: Line-up

Electric Castle 2015 @ castelul Bánffy, Bontida, Cluj
25-28 Iunie

Electric Castle este cel mai mare festival din Romania si este primul festival care a mutat muzica electronica si sunetele live ale unui concert pe scenele unui castel. Dupa două editii legendare, anul acesta Electric Castle va avea 6 scene si peste 150 de artisti.

După prima ediție din 2013, festivalul a fost nominalizat la doua categorii la European Festival Awards (Best New Festival și Best Medium Size Festival), mai târziu ajungând în finală, în primele 10 festivaluri din Europa la categoria Best Medium Size Festival, alături de nume de prestigiu ca Volt, Balaton, Melt sau I love Techno.

Electric Castle își propune să fie mai mult decât o extensie a unui concert și dorește să ofere participanților o experiență totală prin combinarea trecutului plin de istorie și grandoare ale locației cu modernul și urbanul, prin activitățile de pe timpul zilei (fie că este vorba de sporturi extreme sau workshop-uri de producție audio-video) și paletă variată de muzică.

Line-up:
RUDIMENTAL LIVE
FATBOY SLIM
THE PAROV STELAR BAND
THE GLITCH MOB
NETSKY LIVE
SIGMA
SUBFOCUS & ID
FLIGHT FACILITIES
JAMES ZABIELA
THE CAT EMPIRE
NOUVELLE VAGUE
ELLEN ALLIEN
SIRIUSMODESELEKTORRead More »Electric Castle 2015: Line-up

Fierbințeanu “As Long As We Dance” Live­Set @ SubSol Bar

Fierbințeanu “As Long As We Dance” Live­Set @ SubSol Bar
3 Aprilie, 21:00

Vineri, 3 aprilie 2015, de la ora 21, SubSOL Bar (Str. Dem I. Dobrescu, 5) găzduiește “As Long As We Dance” cu Fierbințeanu. Live­setul va cuprinde melodii incluse pe recent­lansatul album Fierbințeanu ­ Massive Exposure, secvențe din release­uri anterioare (unele reorchestrate), precum și schițe sonore noi. La final va fi dance­party.

Fierbințeanu este un duo electro/experimental pop din București, format din Gabriela Fierbințeanu (voce) și Cristian Fierbințeanu (computer, bas, voce). Muzica lor înglobează elemente pop, electro, psihedelic, noise, ambiental și colaj de sunete.

În 2012, Gabriela și Cristian Fierbințeanu au câștigat concursul de remixuri Antonin Dvorak, organizat de Centrul Ceh, iar în 2013 au cântat la Konzerthaus Berlin. Trupa a lansat independent un maxi­single, Love Goes Round In Circles (2011) și un dublu­CD, The Beauty Of Music (2012), ambele disponibile via Bandcamp. A urmat albumul Silence As Beauty lansat în 2013 la Local Records.

Read More »Fierbințeanu “As Long As We Dance” Live­Set @ SubSol Bar

Fierbințeanu – Massive Exposure – album release concert @ Energiea

  • by igu

Fierbințeanu – Massive Exposure – album release concert @ Energiea
27 noiembrie, 21:00

Duo-ul electro / experimental pop bucureștean Fierbințeanu lansează noul album, Massive Exposure, printr-un concert la Energiea. Joi, 27 noiembrie, de la ora 21:00. Intrare liberă!

Albumul Massive Exposure conține 36 de melodii, printre care și deja cunoscutele: I Want To Reach The Stars With You și Yvelines.Read More »Fierbințeanu – Massive Exposure – album release concert @ Energiea