emi

The Future Future Sound – Es Pion EP

  • by Vlad

For Contur003, Dan Andrei and Emi, united under their The Future Future Sound alias, work together to create some trully inspiring tracks. It is the first collaboration between these two, but they’re no strangers to creating quality music.

Dan Andrei just released at the end of last year Parcul Cosmos EP on [a:rpia:r], but we know his talent from some of his previous works such as Sper Ca Da or Mai De Munte. It’s safe to say that Dan Andrei has managed to gain the public’s admiration for his solo productions, but this collaboration with Emi demonstrates that he’s a team player too. Emi is no stranger to producing either: his remix of Suie Paparude’s Minute had huge succes being played by everyone from Raresh, Herodot and so on. Read More »The Future Future Sound – Es Pion EP

ubic’s February chart on RA

  • by Feeder.ro
Chart-ul de luna aceasta făcut de ubic pentru feeder, conține strict viniluri cu origine locală și cunoscută. Rezultatul este micro biologic pur. Unele piese poate le-ați mai auzit prin mixurile feeder sound, însă Es Pion EP realizat de Dan Andrei  împreună cu Emi a fost ținut secret până acum. Adrian Niculae aka Priku inaugurează noul său label cu EP-ul Atipic.

Read More »ubic’s February chart on RA

OVERLAY EVENTS pres. EMI, POSH, MIKE T, PUXUMOS @ Zona Partyspace, Iași

OVERLAY EVENTS pres. EMI, POSH, MIKE T, PUXUMOS @ Zona Partyspace, Iași
31 Octombrie, 23:00

Seria petrecerilor marca OVERLAY continua in clubul ZONA, sambata 31 Octombrie de la ora 23.00. Ne distram in noaptea de Halloween impreuna cu EMI, POSH, PUXUMOS si MIKE T.

EMI ( Ourown / Contur)
“Underground is one of the first words that come in someone’s mind when speaking about Emi. This goes for both the music he plays or the music he makes. Or even him.One of the guys behind many smashing mashups, Emi never made a fuss about it. And he continues to deliver track after track, original or edits, that have surely rocked your dance floor at least once.His label Contur is one of the latest additions to our family with the first release already sold out and the second coming very soon, both containing some of Emi’s finest works.”
feeder insider w/ Emi

POSH (Barraca Music, Project London Records)
Hailing from Romania, influenced by the past and looking into the future, Posh is determined to let his music do the talking and nothing else.Read More »OVERLAY EVENTS pres. EMI, POSH, MIKE T, PUXUMOS @ Zona Partyspace, Iași

HAOS w/ Baby Ford & Nicolas Lutz @ Colectiv

HAOS w/ Baby Ford & Nicolas Lutz @ Colectiv
19 Septembrie, 22:00

Indoor & Outdoor

Baby Ford [Perlon]
Nicolas Lutz [My Own Jupiter]
Kozo [a:rpia:r]
Cap
Emi [Contur]

Pe 19 septembrie facem HAOS Colectiv alaturi de legendarul Baby Ford, urmand sa performeze in absoluta premiera in Bucuresti, alaturi de Nicolas Lutz, unul dintre cei mai asteptati artisti in Romania, in materie de muzica underground.Read More »HAOS w/ Baby Ford & Nicolas Lutz @ Colectiv

PIAȚĂ DE WEEKEND – Festival stradal în Timpuri Noi

PIAȚĂ DE WEEKEND – Festival stradal în Timpuri Noi
12 – 13 Septembrie

Asociația Komunitas vă așteaptă în zilele de 12 și 13 septembrie la evenimentul PIAȚĂ DE WEEKEND – Festival stradal în Timpuri Noi, va avea loc în zona pieței sezoniere Dăbuleni din cartierul Timpuri Noi ( intersecția dintre strada Alexandru Vlahuță, strada Dimitrie Anghel și strada Ștefan Octavian Iosif). Piața se va transforma temporar în scenă urbană de activităţi socio-culturale, iar oamenii din cartier (și nu numai) vor putea participa la diverse activități de socializare, creație și educație, oferite gratuit de Asociația Komunitas. Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului Spaţii urbane în acţiune, derulat în prezent de organizație.

Evenimentul comunitar va cuprinde următoarele activități: muzică, ateliere creative pentru copii, paint party (o pictură colectivă realizată de artiști împreună cu cetățenii din cartier), cinematograf în aer liber, atelier de plantat, stand up comedy, atelier de drumming, ateliere de poi, atelier de intervenții urbane pe fotografii, prezentarea proiectului ”Uleiosul”.

Scopul evenimentului este de a activa fosta piață sezonieră Dăbuleni, printr-o serie de acțiuni menite să accentueze potențialul acestui spațiu public care, în momentul de față, este foarte puțin utilizat. În acest sens, urmărim să îi determinăm în special pe locatarii din împrejurimi să folosească astfel de zone într-un mod constructiv și distractiv, contribuind astfel la stimularea spiritului comunitar.Read More »PIAȚĂ DE WEEKEND – Festival stradal în Timpuri Noi

BTLT: Secret Garden: Connecting the dots

  • by xdeath

Secret Garden, Guillaume & the Coutu Dumonts

4 Septembrie Anno Domini , Casa Presei Libere își deschide porțile petnru a găzdui o nouă petrecere din seria Secret Garden. Tema serii a fost “Connecting the dots”.  Într-o gradină din înalta cladire construită după normele de rezistență a lui Mussolini, ne așteptau led-uri colorate și vechiul nostru prieten, sistemul audio Funktion-one, la care au cântat Guillaume & the Coutu Dumonts, Cezar, Dan Andrei și Emi.

Grădina puțin înainte de începerea petrecerii… Read More »BTLT: Secret Garden: Connecting the dots

SECRET GARDEN: Connecting the Dots @ Casa Presei Libere

SECRET GARDEN: Connecting the Dots @ Casa Presei Libere
4 Septembrie

I don’t know how it is you are so familiar to me, or why does it feels like I am remembering who we are.
How every whisper brings us closer to the impossible conclusion that we have known each other in another time.
He took her hand in the Secret Garden and said: no distance … no time … just dance… the cosmic dance!

Guillaume & the Coutu Dumonts LIVE | circus company |
residentadvisor.net/dj/guillaume
facebook.com/guillaume.c.dumont

Cezar |understand|
facebook.com/Cezar.Lazar

Dan Andrei |a:rpia:r|
facebook.com/DanAndreiArpiar

Emi |contur|
facebook.com/emi0emi
feeder insider w/ Emi

ART INSTALLATION: ROMANIAN POLAROID PHOTOGRAPHY

Cristiana Cott Negoescu
Ioana Cristina Casapu
Dragos Mălăescu
David Burlacu
Adrian Bulboacă
Alice Finichiu

ENTRY FEE:
35 LEI 19:00 – 00:00
50 LEI > 00:00

FREE PRESS HOUSE: GARDEN & BALLROOM

Read More »SECRET GARDEN: Connecting the Dots @ Casa Presei Libere

Waha Festival 2015 @ Pădurea Micfalău, Covasna

Waha Festival 2015 @ Pădurea Micfalău, Covasna
23 – 26 Iulie

Al patrulea an la rând, Waha Festival își deschide porţile și vă așteaptă, între 23 și 26 iulie, la cea mai evoluată ediție a sa de până acum, în deja consacrata pădure din Micfalău, județul Covasna. Sub deviza „Muzica se aude mai liber în natură” Waha Festival construieşte patru scene sub clar de lună, unde veţi putea simți muzica din plin de dimineață până dimineață.

Vom avea patru scene sub cerul liber, unde vei putea simti muzica din plin de dimineata pana dimineata. Scena de Deep va aduce impreuna cei mai importanti DJi si producatori din scena noastra underground, precum si din orase importante din scena muzicala ca Berlin, Moscova, Gent si Lisabona. Scena de psy ofera un line-up de zile mari care va trece prin progressive, dark progressive, forest, psychedelic, spre stiluri mai intense pentru orele speciale dinainte de rasarit. Ambele vor fi echipate cu Funktion One pentru ca tu sa poti dansa pe cel mai cald si puternic sunet. Scena de live va gazdui trupe, DJ, performance-uri si spectacole diverse, iar scena de chill va asteapta in zona centrala Luminish cu artisti autohtoni si calatori de pe alte meleaguri care vor rotunji atmosfera locului cu tripurile lor muzicale.

La Waha esti liber sa te plimbi in natura, sa dansezi, sa te exprimi, participand cu ce vrei si simti pentru a crea experienta pe care ti-o doresti. Costume sau body painting, performance-uri, ateliere și alte flic-flac-uri, poti face orice pentru a contribui la un festival mai colorat pentru toata lumea. Pentru ca stim cat de important este sa ne intalnim toti cei cu inima deschisa catre cai alternative, cream Luminish, o zona de intalnire, schimb de idei si practici, care include workshop-uri artistice si mestesugaresti, piata de troc, cinema, Visionary Art Gallery, spatiu dedicat copiilor si zona de Healing. Pentru al patrulea an, adunam cea mai deschisa comunitate de healing, meditatie si terapii alternative in aer liber.

Te chemam in mijlocul naturii pentru a-ti descoperi sau intari legatura cu pamantul si cu tine insuti. Pentru cateva zile, vom crea impreuna o societate alternativa temporara, cladita pe sharing, incredere si explorarea unor cai inteligente de folosire a resurselor, in respect total pentru natura. Cauta-ti un loc special de cort, la umbra unui copac ori langa apa curgatoare, personalizeaza-l si fa-l cat mai placut pentru tine si alti privitori. Adu-ti tot ce-ti trebuie pentru a trai confortabil in natura si creeaza-ti mediul propice pentru o experienta de neuitat.

Pentru că știm cât de important este să ne întalnim toți cei cu inima deschisă catre natură și căi alternative, am creat Luminish, o zonă de intalnire, schimb de idei şi practici, care include workshop-uri artistice şi meşteşugăreşti, Cinema adus de TRIPOTECA, Visionary Art Gallery şi Waha Kids un spaţiu dedicat copiilor. Pentru al patrulea an, Waha reuneşte cea mai mare comunitate de healing, meditație și terapii alternative în aer liber.

Pana acum, au hotarat sa ni se alature pe cele 4 scene peste 40 de super artisti. Ramai pe receptie pentru ca lista este deschisa atat in audienta, cat si pe scena. Vara asta suna din ce in ce mai bine!

DEEP Stage

Miss Ifeeder insider
soundcloud.com/miss-i
mixcloud.com/MissI/

Cristi Consfeeder insider
soundcloud.com/cristi-cons
mixcloud.com/tag/cristicons/

Vlad Caia Livefeeder insider
soundcloud.com/vladcaia
www.mixcloud.com/tag/vlad-caia/

Crihan
soundcloud.com/crihan_sc
https://www.mixcloud.com/wowsets/fsob016-alin-crihan/

Emi feeder insider
https://soundcloud.com/ctepeo

Alcalina
soundcloud.com/alcalina
.mixcloud.com/alcalina/

Suciu – feeder insider
soundcloud.com/suciu

Read More »Waha Festival 2015 @ Pădurea Micfalău, Covasna

feeder insider w/ g76

L-am ascultat pe g76 pentru prima dată anul trecut, într-un live groovy alături de Vlad Caia la Misbits, experimental de toamnă. Apreciem abordarea lui alternativă și poliritmică a sunetului, pe care o puteți simți în totalitate în proiectului lui actual, desertbucharest.com, platforma unde va posta volumele Desert Bucharest, creații personale, reinterpretări și sampling. Ne face plăcere să vă prezentăm această conversație extinsă despre muzică alături de un set foarte interesant, feeder sound 28 mixed by g76 – Desert Bucharest, alcătuit din piesele primului volum, ce pot fi ascultate pe feeder în exclusivitate.

În fiecare zi… vreau mai mult.
Muzica este pentru mine… evadare.
Locul în care revin de fiecare dată cu plăcere… Brăila, categoric.
Timpul liber îl petrec… în felul meu, anotimpurile au o mare influență.
Băutura preferată… Gulden Draak.
Sunt mereu atent la… radar.
g76 în 3 cuvinte… spirit, dorință, entuziasm.
Totul e bine când se termină cu… Haagen Dazs.Read More »feeder insider w/ g76

feeder insider w/ Suciu

Andrei Suciu este unul dintre artiștii români a căror muzică ia amploare acum. Blond:ish ne-au povestit că piesa lui, Dexter și Rotunda, le face instant să danseze, iar viitorul release pe vinyl la labelul lui Einzelkind și Frost, Pressure Traxx Silver, Reacțiiletale EP, confirmă consistența sunetului de calitate, semnat Suciu. Printr-un blend soft între house, tech house și deep, Suciu ilustrează sonor that special groove, pentru care muzica românească electronică este atât de apreciată în ultimii ani.

Născut în Râmnicu Vâlcea, Suciu a crescut cu muzica pe care o ascultau părinților săi, Deep Purple, Led Zeppelin, Depeche Mode, Prince, Eric Clapton și John Lee Hooker. Organizează petreceri în orașul natal începând cu 2006 iar afinitatea pentru sunete de calitate l-a plasat, de-a lungul timpului, în același DJ booth cu Jay Bliss, Sebo, Praslea, Negru, Cezar, Raresh iar mai recent, Dinky, Brothers’ Vibe, Chris Carrier, Dyed Soundroom, John Swing, Ian F, Herodot, Tulbure, Emi și Posh.

În weekend îl ascultăm la Guesthouse, iar pentru a îndulci așteptarea feeder vă invită să citiți interviul, ascultând feeder sound 24 mixed by Suciu.

keywords: soul, deep house, soft, groove

Micul dejun înseamnă… cereale cu lapte și banane.
Un loc special din Râmnicu Vâlcea… este Casa Simian (cautați pe Google).
Recent, am aflat că… încă mai am de aflat lucruri.
În copilărie… am câștigat un concurs la “Feriți-vă de măgăruș”.
Încă mai ascult… mult rap.Read More »feeder insider w/ Suciu

Soul Has 21 Grams w. Emi, Charlie, Vess @ Bipolar house (TM)

Soul Has 21 Grams w. Emi, Charlie, Vess @ Bipolar house (TM)
20 Martie, 23:00

Pornim la drum in 2015 cu forte proaspete si plini de entuziasm, de aceea am decis sa sarbatorim un an de cand ne-am lansat pe piata locala cu doi artisti care in ultimii ani au avut o ascensiune fulminanta pe scena undergroundului romanesc.

Emi ∫

https://soundcloud.com/ctepeo

Emanuel Mija, producătorul și DJ’ul român pe care l-ați putut asculta cu aliasurile Emi Nescu sau Visullucid. O prezență stabilă pe scena muzicii electronice underground, el livrează seturi și piese de calitate în mod discret. Nicio clipă prea devreme, producțiile sau edit-urile lui Emi se desfășoară în ascultător ca o reverie personală, continuarea unui vis cu o amintire plăcută. Dens, fără a îngreuna atmosfera și light, fără să-i lipsească substanța, Emi face ca timpul să curgă un pic mai lent iar sunetele ilustrează un peisaj ireal, rupt dintr-o poveste din copilărie când nu mai știi ce ai auzit și ce ți-ai imaginat. – feeder insider w/ Emi ∫ [Contur]

Read More »Soul Has 21 Grams w. Emi, Charlie, Vess @ Bipolar house (TM)

feeder insider booklet / e-book & booklet / party

Pe 20 decembrie ne-am văzut cu voi la petrecerea de lansare a primului booklet feeder insider. Pentru cei care nu au prins un soft copy, vă invităm să răsfoiți varianta digitală: www.feeder.ro/ebook

FEEDER INSIDER w/ Liar [Infinite Machine] – RO // Golan [Golan]  – RO // Miss I [Misbits] – RO // DJ Vasile [Independent] – RO // Lilith [Baile Musik] – NL // Marcus Price [Slang Musik] – SE // And.id [Mobilee] – GR //  Ada Kaleh [Ada Kaleh România] – RO //  Christian S [Comeme] – DE //  DJ BOg [Burn Residency] – RO

Grafica feeder.ro cât și booklet-ul sunt realizate de Tokyotoys. Pentru fiecare categorie a creat câte un personaj, care animă navigarea și ne însoțește în interviuri, mixuri sau articole.Read More »feeder insider booklet / e-book & booklet / party

feeder insider w/ Emi [Contur]

feeder insider w/ Emi [Contur]

Emi este Emanuel Mija, producătorul și DJ’ul român pe care l-ați putut asculta cu aliasurile Emi Nescu sau Visullucid. O prezență stabilă pe scena muzicii electronice underground, el livrează seturi și piese de calitate în mod discret. Nicio clipă prea devreme, producțiile sau edit-urile lui Emi se desfășoară în ascultător ca o reverie personală, continuarea unui vis cu o amintire plăcută. Dens, fără a îngreuna atmosfera și light, fără să-i lipsească substanța, Emi face ca timpul să curgă un pic mai lent iar sunetele ilustrează un peisaj ireal,  rupt dintr-o poveste din copilărie când nu mai știi ce ai auzit și ce ți-ai imaginat.

Contur este labelul înființat de el în 2013 iar primele două release-uri îi aparțin, Visullucid – Trezie EP [CNTR001] și Emi Nescu – Simfru EP [CNTR002]. Producțiile pentru misteriosul label german Stablo au făcut foarte mulți oameni să danseze. Vineri îl ascultăm cu ocazia primului Label Night Contur, alături de Kozo, Dan Andrei și Paul Agripa.

Până atunci, a răspuns la fill in the blanks iar restul poveștii o putem asculta în mixul înregistrat de el pentru feeder sound, săptămâna trecută la simpaticul Club Guesthouse (#1 club din România, în topul cititorilor feeder).

Keywords: minimal, Contur, underground, vis

Hello, Emi!

Iată ce ar vrea să știe feeder despre tine:

Un fel de a încetini timpul este… să-ți pui mintea la treabă.Read More »feeder insider w/ Emi [Contur]