dj vasile

Been there liked that: ?Pafară (4-5 Iulie)

  • by

4th July – Independence Day, cum spun americanii, noi am fost ?Pafară, o petrecere de 2 zile într-un spațiu verde în cartierul Floreasca. Invitația organizatorilor suna cam așa “Îți amintești când te jucai pac-pac cu cornete sau ascultai povesti înfricosatoare, la foc? Apoi ai crescut și a inceput sa îți placă hip hop-ul. Ai învățat că un spectacol poate atinge atâtea dimensiuni câte iși dorește artistul și, mai ales, că joaca nu are vârstă”.

Read More »Been there liked that: ?Pafară (4-5 Iulie)

Waha Festival 2015 @ Pădurea Micfalău, Covasna

Waha Festival 2015 @ Pădurea Micfalău, Covasna
23 – 26 Iulie

Al patrulea an la rând, Waha Festival își deschide porţile și vă așteaptă, între 23 și 26 iulie, la cea mai evoluată ediție a sa de până acum, în deja consacrata pădure din Micfalău, județul Covasna. Sub deviza „Muzica se aude mai liber în natură” Waha Festival construieşte patru scene sub clar de lună, unde veţi putea simți muzica din plin de dimineață până dimineață.

Vom avea patru scene sub cerul liber, unde vei putea simti muzica din plin de dimineata pana dimineata. Scena de Deep va aduce impreuna cei mai importanti DJi si producatori din scena noastra underground, precum si din orase importante din scena muzicala ca Berlin, Moscova, Gent si Lisabona. Scena de psy ofera un line-up de zile mari care va trece prin progressive, dark progressive, forest, psychedelic, spre stiluri mai intense pentru orele speciale dinainte de rasarit. Ambele vor fi echipate cu Funktion One pentru ca tu sa poti dansa pe cel mai cald si puternic sunet. Scena de live va gazdui trupe, DJ, performance-uri si spectacole diverse, iar scena de chill va asteapta in zona centrala Luminish cu artisti autohtoni si calatori de pe alte meleaguri care vor rotunji atmosfera locului cu tripurile lor muzicale.

La Waha esti liber sa te plimbi in natura, sa dansezi, sa te exprimi, participand cu ce vrei si simti pentru a crea experienta pe care ti-o doresti. Costume sau body painting, performance-uri, ateliere și alte flic-flac-uri, poti face orice pentru a contribui la un festival mai colorat pentru toata lumea. Pentru ca stim cat de important este sa ne intalnim toti cei cu inima deschisa catre cai alternative, cream Luminish, o zona de intalnire, schimb de idei si practici, care include workshop-uri artistice si mestesugaresti, piata de troc, cinema, Visionary Art Gallery, spatiu dedicat copiilor si zona de Healing. Pentru al patrulea an, adunam cea mai deschisa comunitate de healing, meditatie si terapii alternative in aer liber.

Te chemam in mijlocul naturii pentru a-ti descoperi sau intari legatura cu pamantul si cu tine insuti. Pentru cateva zile, vom crea impreuna o societate alternativa temporara, cladita pe sharing, incredere si explorarea unor cai inteligente de folosire a resurselor, in respect total pentru natura. Cauta-ti un loc special de cort, la umbra unui copac ori langa apa curgatoare, personalizeaza-l si fa-l cat mai placut pentru tine si alti privitori. Adu-ti tot ce-ti trebuie pentru a trai confortabil in natura si creeaza-ti mediul propice pentru o experienta de neuitat.

Pentru că știm cât de important este să ne întalnim toți cei cu inima deschisă catre natură și căi alternative, am creat Luminish, o zonă de intalnire, schimb de idei şi practici, care include workshop-uri artistice şi meşteşugăreşti, Cinema adus de TRIPOTECA, Visionary Art Gallery şi Waha Kids un spaţiu dedicat copiilor. Pentru al patrulea an, Waha reuneşte cea mai mare comunitate de healing, meditație și terapii alternative în aer liber.

Pana acum, au hotarat sa ni se alature pe cele 4 scene peste 40 de super artisti. Ramai pe receptie pentru ca lista este deschisa atat in audienta, cat si pe scena. Vara asta suna din ce in ce mai bine!

DEEP Stage

Miss Ifeeder insider
soundcloud.com/miss-i
mixcloud.com/MissI/

Cristi Consfeeder insider
soundcloud.com/cristi-cons
mixcloud.com/tag/cristicons/

Vlad Caia Livefeeder insider
soundcloud.com/vladcaia
www.mixcloud.com/tag/vlad-caia/

Crihan
soundcloud.com/crihan_sc
https://www.mixcloud.com/wowsets/fsob016-alin-crihan/

Emi feeder insider
https://soundcloud.com/ctepeo

Alcalina
soundcloud.com/alcalina
.mixcloud.com/alcalina/

Suciu – feeder insider
soundcloud.com/suciu

Read More »Waha Festival 2015 @ Pădurea Micfalău, Covasna

Dianei 4 / 3 ani

Dianei 4 / 3 ani

Dianei 4 / 3 ani
11-14 Iunie

La 3 ani de Dianei ne aşteaptă o săptămână de evenimente şi revederi.

Casa din Dianei are o istorie complicată. O istorie care i-a lăsat urme peste tot. În 2012 am găsit-o în paragină şi am decis să o aducem din nou la viaţă. Renovările au scos la iveala secretele şi imperfecţiunile, micile detalii care îi sporesc şarmul şi frumuseţea de doamnă eleganta şi bătrână.

În aceşti trei ani am organizat sute de evenimente – dezbateri, proiecţii de film, teatru, concerte, expoziţii. Am făcut-o ştiind că oraşul este mai viu ca niciodată şi are multe de oferit. Nu am fi reuşit fără ajutorul tuturor prietenilor şi colaboratorilor. Aniversarea Dianei 4 este şi a lor în egală măsură.

Acum trei ani am început cu doua concerte, Poetrip şi Toulouse Lautrec. Ne-au purtat noroc, ei şi cei care ne-au trecut pragul după. Ne bucuram că revin, aşa cum au făcut-o în fiecare an. Alţi prieteni ni se alatură.

Vă aşteptăm la aniversare!

Program:
● 11 Iunie, 21:00 – Poetrip
● 12 Iunie, 21:00 – Toulouse Lautrec
● 12 Iunie, 23:00 – John Riley & Rigus
● 13 Iunie, 21:00 – Temple Invisible
● 13 Iunie, 23:00 – Magyar TalkingDJ Vasile & Abasc Music
● 14 Iunie, 21:00 – We Singing Colors

Intrarea la toate evenimentele este liberă.
Event FB: Dianei 4 / 3 aniRead More »Dianei 4 / 3 ani

Hai in Space w/ DJ Vasile @ Balul Arhitecturii 2015

Hai in Space w/ DJ Vasile @ Balul Arhitecturii 2015

Hai in Space w/ DJ Vasile @ Balul Arhitecturii 2015
9 Mai, 23:00

“The idea is to keep a state of constant departure when always arriving.”

Prin constructie suntem entitati ce demontam monotonia. Asa ca iti propunem o experienta sezoriala lipsita de radacini. Dedicati armoniei si voii bune, vom incalzi suflete si trezi zambete. Nascuti cu tendinta catre muzica, am strans niste ani de experiente si ascultat viniluri, iar acum, pusi cap la cap, iti propunem un mix variat de sunete colorate din fiecare colt al muzicii electronice, un vortex de stiluri. Iti construim futuristic masinaria in care calatorim in asa fel incat sa poti uita pentru o noapte ca esti in betonul Bucurestiului. Iti luam ochii cu lumini statice discrete si placute, ca sa te simti in largul tau, sa-ti lasi sufletul sa danseze independent de corp, dar nu acestea ne caracterizeaza.

Muzical:
Dj Vasile
AGRO aka rolf ono
Alt Om
Damasque

Vizual:
Deboot Studio

Parteneri:
RTS.FM
Atelier 13
Rembrandt Art SchoolRead More »Hai in Space w/ DJ Vasile @ Balul Arhitecturii 2015

review: DuBucurești @ Doamnei 3

  • by

În fiecare joi, de ceva vreme în Doamnei 3 ( Bar · Art gallery · Performance venue pe strada Doamnei nr 3) are loc DuBucurești. Mâine 7 mai va fi evenimentul cu numărul 58. De atmosfera sonoră Dj Vasile se va ocupa, iar de cea vizuală vloop. La numerele trecute l-am văzut (și auzit) pe VRT și pe Atouck, celui din urmă i-am făcut și câteva fotografii. Astfel urmeaza 1000 de cuvinte despre Dj Vasile, Atouck și proiecțiile lui vloop.

Atouck și Dj Vasile veseli la pupitru.
Read More »review: DuBucurești @ Doamnei 3

FRATELENORD live, DJ VASILE, SMOALĂCAZAN @ Question Mark

  • by

FRATELENORD live, DJ VASILE, SMOALĂCAZAN @ Question Mark
19 Martie, 21:00

Dragoș Vlad-Neagu îl întâlnește pe stradă pe Vlad Irimia. Ei intră în vorbă, subiectul fiind pălărioara purtată de Vlad
Ei intră în vorbă, subiectul fiind pălărioara purtată de Vlad
subiectul fiind pălărioara purtată de Vlad
pălărioara purtată de Vlad

FRATELENORD live
DJ VASILE
SMOALĂCAZAN

fb event

Ascultă mixul lui Vasile pentru feeder soundRead More »FRATELENORD live, DJ VASILE, SMOALĂCAZAN @ Question Mark

feeder insider booklet / e-book & booklet / party

feeder insider booklet #01 first edition

Pe 20 decembrie ne-am văzut cu voi la petrecerea de lansare a primului booklet feeder insider. Pentru cei care nu au prins un soft copy, vă invităm să răsfoiți varianta digitală: www.feeder.ro/ebook

feeder insider booklet #01 first edition

FEEDER INSIDER w/ Liar [Infinite Machine] – RO // Golan [Golan]  – RO // Miss I [Misbits] – RO // DJ Vasile [Independent] – RO // Lilith [Baile Musik] – NL // Marcus Price [Slang Musik] – SE // And.id [Mobilee] – GR //  Ada Kaleh [Ada Kaleh România] – RO //  Christian S [Comeme] – DE //  DJ BOg [Burn Residency] – RO

Grafica feeder.ro cât și booklet-ul sunt realizate de Tokyotoys. Pentru fiecare categorie a creat câte un personaj, care animă navigarea și ne însoțește în interviuri, mixuri sau articole.Read More »feeder insider booklet / e-book & booklet / party

DuBucureşti #44 w/ DJ Vasile & VJ vloop @ str. Doamnei 3

  • by

DuBucureşti #44 w/ DJ Vasile & VJ vloop @ str. Doamnei 3
22 Ianuarie, 21:00

Pentru toți iubitorii de: Ska, Rocksteady, Reggae, Dub, Drum&Bass şi Dubstep, DuBucureşti se întamplă din nou!

Mixează şi contează:

Ardo di Verde
Dj Vasile
Planul Jim

Vizuale: vloop

Intrarea este liberă!

fb event

Ascultă mixul lui Vasile pentru feeder soundRead More »DuBucureşti #44 w/ DJ Vasile & VJ vloop @ str. Doamnei 3

Poze: Feeder insider launch party, 2nd drop

Pieton & Contra Kemps // VJ VLC

Marți am publicat prima serie de poze de la party-ul de lansare a rubricii feeder insider. Am mai găsit câteva:

Bross // VJ Vloop

Dacă v-a plăcut sâmbătă la Club Eden, ar trebui să știți că cea mai mare parte din fericire o datorăm artiștilor, prietenilor feeder, partenerilor media și vouă. 🙂

Au fost cu noiRead More »Poze: Feeder insider launch party, 2nd drop

Feeder Insider Launch Party – photos & thank you’s

Feeder Insider Launch Party – photos & thank you’s

Petrecerea de lansare insider a fost super fun, ne bucurăm foarte mult că ați venit! Vă mulțumim mult vouă, tuturor celor care ne-au susținut și artiștilor care ne-au încântat până dimineața: Pieton & Contra Kemps, Atouck, DJ Vasile, ubic & nwt, VJ VLC, Bross, Andrei Plus & Ciresharii, Golan, Ada Kaleh, Eusebio Digital, Filipp, Victhor, Dar Adal, VJ Vloop. În continuare, câteva imagini de la party.

Atouck

Read More »Feeder Insider Launch Party – photos & thank you’s