delta

Vârtejul Ecologic de la Marea Neagră #4: Inițiative

Vârtejul Ecologic de la Marea Neagră #4: Inițiativa

Vârtejul Ecologic de la Marea Neagră #4: Inițiativa

Din articolele precedente am concluzionat că poluarea, utilizarea pesticidelor, agresiunile asupra biodiversității, extracțiile miniere și exploatările haotice, turismul în exces sau degradarea coastei sunt pericolele principale ale adâncurilor și împrejurimilor Mării Negre.

Cunoașterea amenințării nu este suficientă, pentru a lua măsuri și acționa mai avem nevoie de informații cu privire la structurile care pot interacționa direct cu amenințările, și care le pot neutraliza.

Lista de mai jos poate deveni un plan de acțiune pentru cei care vor dori să se implice direct!

Cine ajută?

Read More »Vârtejul Ecologic de la Marea Neagră #4: Inițiativa

Been there, liked that: Marea Vadunare 2015

Keywords: libertate, misticism, psychedelic, deliric, veselie, energie, evoluție, dragoste, trippy

În anul 2013 avea loc primul Congres Intergalactic Național Român, sau mai pe scurt P.C.I.N.R mai exact: Marea Vadunare. Titlul inspiră locul, iar călătoria intergalactică ne-a adus renumiți artiști ai psy-ului românesc și în acest an. Au fost alături de noi Roua, Trans Humanza, Alien Tree, Darkology, Latam, Alcalina, Option Zer0, Akimhash și împreună cu două sisteme de sunet, unul al celor de la Lucky23, iar celălalt adus de Sun & Moons Soundsystem au reușit să extindă mareea, să crească nivelul valurilor și să ne zguduie bine creierele așa de început de vară.

pasiunea pentru dans și distracție ne-a condus pe aripile dansurilor delirice…

această dragoste s-a simțit

dimineața ne-a fost răsplătita printr-un răsărit plin de energie

Acesta a fost doar începutul, festivalul Transylvaliens, reconfirmat de organizatori urmează pe 9-12 iulie în zona Sibiului și vom avea de asemenea și un pre-party, cel care va avea loc la SWAP și ni-l va aduce pe ATMA într-un live act ce se anunță memorabil, pe Lygos, membru al echipei Transylvaliens, Latam de la Thrancians și mulți alții. Pregătiți așadar cizme de cauciuc, corturi colorate, începeți dacă nu ați făcut-o deja- juggle training-ul, beți multă apă, și haideți vara asta să ne depășim așteptările și să inspirăm comunitatea de aliens care cu siguranță ne va vizita de pe alte meleaguri.

Psy de pădure la mal de mare – Marea Vadunare 1 Mai 2015

Cum demult nu am mai fost la mare de 1 Mai și ne doream să ajungem cât mai departe de oraș și de orice amintește de aceasta, am ales să ne alăturăm și noi intergalacticilor în acest an și eu cel puțin să experimentez pentru prima oară psy pe o fâșie de nisip. Nu ne-am grăbit. Am plecat vineri pe la 3 și furați de peisajul scăldat de câmpuri galbene de rapiță, am refuzat să ne mai întrebăm dacă mergem bine sau nu. Am ajuns astfel la Tulcea, asta deși trebuia să fi ajuns la Constanța pentru ca apoi să o luăm Ovidiu-Săcele-Vadu. Am aflat ceva, că în Tulcea există două automate, unul în strada Portului numărul 34A, iar celălalt la recepția hotelului Delta situat pe strada Isaccei numărul 2. Acestea permit plata pe loc a unei taxe, de 100 ron pe an sau 10 ron pe zi, celor ce doresc sa intre cu automobilul pe teritoriul Rezervației Biosferei Deltei Dunării;. Mulțumiți am continuat spre Babadag, și era cât pe-aci să o luam spre Cogealac, noroc că am sesizat din timp și am revenit pe tronsonul Săcele-Vadu. Anul acesta țineam toți tare să mergem la Vadunare. Ajunși deja pe timp de noapte la bifurcația Vadul PescarilorDrum inundat,Read More »Been there, liked that: Marea Vadunare 2015