dan basu

O noapte la Palat: noaptea oficiala a bunului gust

O noapte la Palat @ Casa Universitarilor

În ajun de anul nou, când o stea să se nască și luna să se trezească, cetele de flăcăi vin la urat pe înserat la “O noapte la Palat”. Ursul, Capra, Bunghierii, Căiuții, Malanca, Jienii, Mascații.

Meșteri care mai de care, muzica și dansul, vinul ce se lasă cu roșu în obraji, ciupitul de “nu mă trezi”, dantelăria migăloasă a Palatului, aerul impunător, prietenii săltăreți și artiștii petrecăreți te așteaptă în ceată de flăcăi să aruncați împreună cu semințe de grâu în pragul de anului nou ca să fie cu noroc măi măi măi.

Iar dacă soarta e de partea ta, poate îți pui o dorință la o stea și-o săruți pe mândra ta. Când se topește de miezul nopții, toți flăcăii noștri înalță paharele la lună și se pupă pe obraz.

Și iată! Ceasul arată 00.00.
Bine ai venit la “O noapte la Palat”, noaptea oficială a bunului gust.

Salonul Florentin, Sala de Lecturi, Salonul de Marmură, Cabinetul Ministrului, Salonul de Șah, Sala de Spectacol. Toate acestea deschid ușile Anului Nou.

2 scene muzicale, artiști atent selectați, momente live, DJ independenți, expoziție improvizată de artă contemporană, colecție de veioze cu bufnițe speriate în lemn, lampadare înalte și curajoase și o cină sănătoasă servită de PopUp Dinner. Toate acestea sub acoperișul unei clădiri din centrul Bucureștiului, o clădire cu o arhitectură impresionantă pe care o poți confunda foarte ușor cu un Palat: Casa Universitarilor.

Ce ne aduce noaptea oficială a bunului gust?

Acces două scene muzicale
Salonul de Marmură și Sala de Spectacol: două scene muzicale cu invitați speciali. Live acts, ritmuri dansante de retro-electro, groovy, funk, boogie all night long. Poți să faci oricând switch între stiluri și vibe-uri diferite. DJ play that song!Read More »O noapte la Palat @ Casa Universitarilor

ArtRooms: VAKULA, TERRENCE PARKER @ Palatul Camerei de Comerț

ArtRooms: VAKULA, TERRENCE PARKER @ Palatul Camerei de Comerț
16 ianuarie, 22:00

STOP.

Imaginează-ți o lume în care timpul se oprește în loc, iar simțurile tale se conectează. Se conectează la fior, la ureche, la piele, la retină.
Te invităm într-un spațiu atemporal unde urechea îți este rasfățată de sunete înalte care trezesc leul din tine prin arta contemporană, îți restartează perspective și dau naștere la noi orizonturi. Te invităm într-un spațiu unde totul este despre acum.

ACUM asculți.
ACUM simți.
ACUM vezi.
ACUM atingi.
ACUM vrei.
ACUM trăiești.
ACUM zâmbești.
ACUM flirtezi.
ACUM ești aici. Și doar aici.

Ne dorim să ne fii alături în seara care dă naștere la noi pespective: ArtRooms, locul în care muzica pictează un tablou de simțuri.Read More »ArtRooms: VAKULA, TERRENCE PARKER @ Palatul Camerei de Comerț