Crihan

feeder sound 68 mixed by Crihan

feeder sound 68 mixed by Crihan

Since 2004, Alin Crihan has been quietly crafting his skills in the fields of production and dj-ing. Born and raised in Targu-Mures, a small, quiet town in the heart of Transylvania, the seeds of his passion for music were planted from an early age, taking various shapes and forms.

A turning point came in 2009 when he moved to Bucharest, where he continues to grow and evolve into deeper and more experimental territories. Debut releases came in early 2015 on labels such as Naural andRead More »feeder sound 68 mixed by Crihan

TOP 5 Releases of 2015

POLL: What’s the most thrilling RELEASE of 2015?

A fost un an bun pentru muzica electronică românească – piese de excepție au răsunat în cluburile bucureștene și v-au făcut să reveniți cu nerăbdare la rubrica feeder sound. Încheiem 2015 cu speranța unui nou an la fel de spectaculos muzical și cu un clasament al release-urilor celor mai îndrăgite de voi din ultimele 12 luni. Să înceapă votarea!

DDL: 10 Ianuarie 2016, 23:59

Nu uitați să vă faceți auzite preferințele votând și festivalul și petrecerea preferată a anului 2015.

Tracklist:Read More »POLL: What’s the most thrilling RELEASE of 2015?

AD-HOC #2 w. Charlie & Crihan @ Eden

AD-HOC #2 w. Charlie & Crihan @ Eden 8 Octombrie, 20:00 CHARLIE facebook.com/Charlie.nonbeliver soundcloud.com/charliee CRIHAN facebook.com/Alin.Crihan soundcloud.com/crihan_sc

Sunwaves Festival: SW18 ▵ 14-16.08.2015 ▵ Mamaia Sat, Romania

Sunwaves Festival: SW18 ▵ 14-16.08.2015 ▵ Mamaia Sat, Romania

Sunwaves Festival: SW18 @ Mamaia Sat, Romania
14 – 16 August, 22:00

Scroll down for ENglish.

Sunwaves revine cu cea mai recentă ediție din cei 8 ani de tradiție. Între 14 și 16 august, pe plaja Kazeboo din Mamaia Sat are loc Festivalului Sunwaves:SW18.

Continuăm în pași de dans, prin nisip, purtați de valuri, de muzica pe care o iubim și păziți de soare, povestea pe care am lăsat-o neterminată la început de mai, vara aceasta la cea de-a 18-a ediție de Sunwaves.

Pentru editia din vara asta am pregatit un line-up inedit astfel ca, pe langa nume familiare festivalului precum Richie Hawtin, Pan-Pot, Dj Sneak, Rhadoo, Petre Inspirescu vom avea parte si de revederi cu John Digweed, Guy J, Dubfire, dOP, Audiofly precum si de prime auditii cu Chris Liebing, Jamie Jones. În tandem cu muzica, artiștii Videogram, AuralEye, TipToe, Rancea, Inkspective vor fi prezenți și vor crea armonie cu ajutorul vizualurilor inventive.

Ne vom pierde încă o dată printre emoții, răsărituri și oameni frumoși, veniți din toate colțurile lumii pentru a vibra alături de noi ascultând noile seturi ale DJ-ilor care au crescut odată cu acest festival.

Ne vedem pe plajă!

SUNWAVES * L O C A L I Z A R E

Festivalul Sunwaves::SW18 are loc in Mamaia Sat, pe plaja Kazeboo. Poti afla locatia exacta urmarind acest link:
http://bit.ly/Sunwaves18Location

SUNWAVES * L I N E U P
Alexandra
Arapu
Audiofly
AWD House
Barac
Bill Patrick
Cap
Cezar
Chris Liebing
Clint Stewart
Cristi Cons
Crihan
Dan Andrei
Dj Sneak
Doc Martin
dOP
Read More »Sunwaves Festival: SW18 ▵ 14-16.08.2015 ▵ Mamaia Sat, Romania