control

CONTROL 7 YRS

CONTROL 7 YRS
24 – 27 Septembrie, 19:00

24 SEPTEMBRIE
Sala Berlin
NADINE SHAH / FINE IT’S PINK / LADYDUST / LEO
Front Control
MANGO BANGO
Terasa
NEK & PAND3LESCU (Cosmic Beat)

Biletele costa 20 lei si pot fi cumparate online la http://eventbook.ro/event/bilete-control-7-years-nadine-shah-ladydust-club-control sau de la club, la bar.

25 SEPTEMBRIE
Sala Berlin
DEAN BLUNT / RED AXES / KHIDJA / BOGMAN / PHIL COCKS
Front Control
DRAGOS RUSU / SCOROMIDE / TZUC
Terasa
PANTAZICA / BUBU / BOGDAN

Biletele costa 20 lei si pot fi cumparate online la http://eventbook.ro/event/bilete-control-7-years-dean-blunt-red-axes-club-control sau de la club, la bar.

26 SEPTEMBRIE
Sala Berlin
DANIEL MILLER / TORNADO WALLACE / NORMAN REEVES/ PROFET/ LUGER/
Front Control
DISCO SIGARETTA / ROCK DJ
Terasa
GEORGESCU/LEASCU

Biletele costa 20 lei si pot fi cumparate online la http://eventbook.ro/event/bilete-control-7-years-daniel-miller-tornado-club-control sau de la club, la bar.Read More »CONTROL 7 YRS

feeder sound 47 mixed by Ciresharii

feeder sound 47 mixed by Ciresharii

Pe Cireșarii îi știm din copilărie, din cărțile scrise de Constantin Chiriță. Cu câțiva ani în urmă l-am cunoscut pe George Vișan, care punea muzică cu numele Ciresharii.

Împreună cu Andrei Plus (A+)  colecționează muzică nouă și old school, pe vinyl, pe care cu drag o mixează la Halele Carol sau Control alături de Victhor și Vivi ST. Are câteva emisiuni online pe care le puteți asculta la BucurestiinnoapteMoodyTech.
Read More »feeder sound 47 mixed by Ciresharii

OUTER – NATIONAL #1 TERAKAFT (Tuareg – Sahara desert – Mali) live @ Control

OUTER – NATIONAL #1  TERAKAFT (Tuareg – Sahara desert – Mali) live @ Control
1 Mai, 18:00

De 1 Mai, Control Club din București inaugurează o nouă serie de evenimente sub titulatura OUTER – NATIONAL.

Invitații speciali ai primei ediții sunt africanii tuaregi din deșertul Saharei, trupa Terakaft.

Evenimentul va începe de ziua, de la ora 18.00, pe terasă, cu Stutz & Dragoș R. care vor mixa muzică cu specific African, din nordul dar și din sudul bătrânului continent, barbeque pe terasă cu specialități marocane și africane, soare și voie bună. Și câteva surprize.

Începând cu orele 22.00, ne vom muta în sala Berlin, unde vor concerta cei de la Terakaft. După concert, after party cu Andrei Rusu (Khidja), D. Rusu și Stutz.

Intrare generală: 10 lei.

fb event

Read More »OUTER – NATIONAL #1 TERAKAFT (Tuareg – Sahara desert – Mali) live @ Control

foto + video: OUT of CONTROL #04 —- Mihai Barabancea

  • by xdeath

Luni am fost în Control, unde a avut loc al patrulea episod din seria de evenimente Out of Control. Invitatul serii a fost Mihai Barabancea, autorul cărții Rescrierea Secvenței. Mihai ne-a pus muzică sad avantgarde / experimental hip hop/ geek beats/ thug life/ cloud rap/ electronic rap / trap lords/ internet rap/ spacepimpin/ chopped and screwed. Deasemenea invitatul a avut un invitat și anume Vloop care s-a ocupat de proiecție.  Ca o notă personală, pentru o seară Controlul s-a transformat într-un sad boys playground. Bineințeles, urmează cateva cadre și un mini-clip de la eveniment.

Vloop în decor.

Read More »foto + video: OUT of CONTROL #04 —- Mihai Barabancea

Dena (live), Rekabu & Sillyconductor, Dar Adal @ Control


Dena (live), Rekabu & Sillyconductor, Dar Adal @ Control
27 Februarie, 22:00

Dena (live)
Rekabu & Sillyconductor
Dar Adal
visuals by Glue Eyes

S-a născut în Bulgaria și cântă despre bani, piscine și diamante. Nimic nou până aici. Doar că numele ei a ajuns peste tot în blogosferă, unde i se zice “Dena from the block” sau “MIA din Balcani”, iar printre idolii ei, alături de J Dilla, se numără și Sun Ra. That’s news!

Deși s-a mutat și a studiat la Berlin din 2005, DENA este probabil singura producție din Europa de Est care a reușit să răvășească publicațiile hip cu aparițiile ei bling și producțiile în care hip-hop-ul de inspirație nouăzecistă se combină în stil personal cu beat-urile balcanice și vocea de outsider-rapper, departe de a fi un gag pop sau un tribut naiv și flashy la altarul hip-hop-ului american. The Guardian scria încă din 2012 la rubrica New Band of The Week “she’s so now or now-ish”, ca urmare a colaborării cu The Whitest Boy Alive la videoclip-ul “Cash, Diamonds and Swimming Pools”, iar Pitchfork i-a confirmat albumul “Flash” în 2014, titrând, printre altele: “There’s a sense that DENA earned her sly stripes because she’s a true music nerd.”

Pe scurt, după o amânare care ne-a dat emoții, DENA cântă la Control pe 27 februarie. Îi punem la dispoziție trei băieți care împărtășesc cu ea aceeași relație “inside out” complicata cu culturile ghetto-pop, Rekabu & Sillyconductor la warm up și Dar Adal la after.

http://denafromtheblock.com/

https://soundcloud.com/radu-popa-3

Intrare 15 LEI
fb event
Read More »Dena (live), Rekabu & Sillyconductor, Dar Adal @ Control

Origami Sound White Night #13 feat. Mr Raoul K (DE) @ Control

Origami Sound White Night #13 feat. Mr Raoul K (DE) @ Control
31 ianuarie, 23:00

Mr Raoul K hails from Agboville, Ivory Coast, West Africa. In 1992, he left Africa and moved to Hamburg, Northern Germany where he started working as a DJ. At the same time, he was getting a professional education as a carpenter. In 1999, he left Hamburg for a smaller city in Northern Germany called Lübeck. While working as a carpenter in Lübeck, he continued to DJ and finally set up a home studio to learn production basics through trial and error.Read More »Origami Sound White Night #13 feat. Mr Raoul K (DE) @ Control

5 Am Chameleon Afterparty

  • by igu

5 Am Chameleon Afterparty 1 ianuarie, 5:00 Alexandru Jijian Paul Popa fb event

Raw Tools X-Mas Showcase @ Control

  • by igu

Raw Tools X-Mas Showcase @ Control
25 decembrie, 23:00

Si am ajuns si la editia cu numarul TREI. Acelasi trio consacrat, acelasi meniu, o noapte de neuitat inainte sa trecem anul.

Va asteptam deci la deja obisnuita petrecere Raw Tools de Craciun, dupa masa in familie. Daca va mai raman urme de porc sau de salata de boeuf, puteti aduce. Vom avea si noi, ca in fiecare an.

De colinde se ocupa:

Romansoff ( Raw Tools)
Profet (Chameleon)
Paul Popa (Chameleon)Read More »Raw Tools X-Mas Showcase @ Control

The Attic Magazine Launch Party @ Control

  • by igu

The Attic Magazine Launch Party @ Control
19 decembrie, 22:00

Vineri, 19 decembrie, are loc lansarea oficială a proiectului THE ATTIC MAGAZINE. Evenimentul de lansare are loc în clubul Control din București, începând cu ora 22.00.

The Attic este o revistă online de muzică, în limba engleză, ce narează diferite experiențe muzicale personale și care își propune să îmbine informația cu divertismentul într -o formă cât mai ușoară, prietenoasă și filtrată. Read More »The Attic Magazine Launch Party @ Control