comics

East European Comic Con 2015 @ Romexpo

East European Comic Con 2015

East European Comic Con 2015 @ Romexpo
8 – 10 Mai, 16:00 – 21:00

De ce Vineri?
Vineri va fi o zi linistita, programul incepe la ora 16:00 si se termina la 21:00 cu o sesiune de Stand Up Comedy de calitate! Fara cozi, fara imbulzeala, vineri este ziua perfecta pentru shopping la Comic Con. Standurile te asteapta cu stocurile pline. Este o zi optima si pentru poze si autografe, iar de la ora 18:00 va urca pe scena principala Kristian Nairn (Hodor) si de la 19:00 Osric Chau (Kevin Tran).

De ce Sambata?
Sambata este cu siguranta ziua cea mai aglomerata de la Comic Con, dar aglomeratia nu vine singura! Vine cu un program pe masura.
Cei mai cunoscuti youtuberi din Romania urca pe cele 2 scene de la EECC!
Vor mai fi si 4 paneluri cu actori, semifinala concursului de Quiz, concursul de Cosplay, lansarea benzii desenate Tinerete Fara Batranete, trailere in avanpremiera, artisti si o reuniune cu actori dintr-un serial romanesc.

De ce Duminica?
Daca Finala de la concursul de Quiz, Panelul de Cosplay, Concursul de cosplay, 5 paneluri cu actori si panelul cu VSauce, nu te conving… Atunci cu siguranta Finala Campionatului Europei de Sud Est ESL te va convinge. (Hai Romania!)

Ar mai fi multe de spus, despre cele 3 zile, insa cel mai bine e sa consulatati programul: http://comic-con.ro/timetable/

fb event

Read More »East European Comic Con 2015 @ Romexpo

Incidental Comics, Grant Snider

  • by


Incidental Comics, Grant Snider

Îl urmăresc pe Grant Snider de ceva vreme și niciodată nu mă plictisește. Abordând subiecte ca inspirația, scrisul, succesul și viața, piperate pe alocuri de artiști celebri și curente artistice binecunoscute, Grant Snider nu doar desenează, ci și completează întreaga imagine cu niște vorbe mereu potrivite. Uneori intenționat naive, alteori stârnind întrebări serioase, Incidental Comics sunt, cum s-ar zice, o poezie. Mai multe lucrări, after the jump!Read More »Incidental Comics, Grant Snider