colectiv

#FIND_US – Expoziție în memoria fotografilor din Colectiv @ Hanul Gabroveni

FIND_US @ Hanul Gabroveni

#FIND_US – Expoziție în memoria fotografilor din Colectiv @ Hanul Gabroveni
12 Decembrie, 14:00

DINCOLO DE OBIECTIVUL FOTO
#find_us: Expoziție foto dedicată fotografilor afectați de tragedia din clubul Colectiv

Fotografii din Colectiv erau parte a unui grup unit, aceștia participând împreună atât la majoritatea concertelor din București, cât și la concertele de anvergură din țară și nu numai (Roger Waters, Robbie Williams, André Rieu, AC DC, Bon Jovi, Rockstadt Extreme Fest, ArtMania, Electric Castle, Hellfest (Franța) sunt doar câteva exemple). Erau legați atât de afinități profesionale, cât și de prietenie, ei fiind cei care de fiecare dată erau prezenți în fața scenei spre a surprinde cele mai bune cadre cu artiștii și cu publicul. Aproape toate fotografiile de concert aflate în diversele galerii foto online sunt rezultatul muncii acestor fotografi.

O parte dintre acești fotografi nu mai sunt printre noi, scopul expoziției fiind să omagieze munca lor, dar și să îi susțină pe supraviețuitori, care au nevoie de ajutor.

In cadrul expozitiei vor fi prezentate peste 200 de lucrări de fotografie, mare parte dintre acestea aparținând fotografilor prezenți în seara tragediei în clubul Colectiv, această inițiativă fiind cea mai complexă expoziție pe această temă organizată până acum în România.Read More »#FIND_US – Expoziție în memoria fotografilor din Colectiv @ Hanul Gabroveni

ANULAT: NIMA GORJI, CAP, PITICU, FASTER, MANTALEX @ Club Colectiv

Nima Gorji @ Colectiv

I’m shocked about this tragical news this morning. I was supposed to play at that venue next week. Feeling very sad for all the people who lost their life and wishing the quickest recovery for the ones that are injured. – Nima Gorji

NIMA GORJI, CAP, PITICU, FASTER, MANTALEX @ Club Colectiv
14 Noiembrie, 22:00

Cu siguranță pe 14 noiembrie va fi suficient de frig cât să ni se facă complet dor de vară, așa că petrecerea aceasta pică la fix. Ne vom încălzi sufletele cu sound-uri fresh de deep house, minimal și tech house tocmai din Ibiza, asezonate cu ritmuri experiementale ale unor artiști autohtoni cu vastă experieță în domeniu. Nima Gorji, Cap, Piticu, Faster și Mantalex dau cu subsemnatul în Colectiv, chiar în sâmbăta de după “vineri 13”, în cadrul unui eveniment efervescent, de ale cărui visuals se va ocupa Aural Eye.

Open doors: 21:00
Bilete: pre-sale –> 25 lei – https://www.iabilet.ro/bilete-nima-gorji-ibiza-cap-piticu-faster-mantalex-23648/
at the door –> 30 lei <<01:00>> 40 lei

Despre artiști:Read More »ANULAT: NIMA GORJI, CAP, PITICU, FASTER, MANTALEX @ Club Colectiv

BTLT: Simulacrul în cultura și societatea contemporană, în dialog cu Roman Tolici și Andrei Gheorghe @ Galeria Mobius

BTLT: Simulacrul în cultura și societatea contemporană, în dialog cu Roman Tolici și Andrei Gheorghe @ Galeria Mobius

31 Octombrie, SIMULACRVM în cultura și societatea contemporană, Galeria Mobius

 

Roman Tolici alături de invitatul său, Andrei Gheorghe.

Feeder a fost prezent în Octombrie la deschiderea galeriei Mobius când au fost expuse 11 noi lucrări realizate de Roman Tolici.

BTLT: Simulacrul în cultura și societatea contemporană, în dialog cu Roman Tolici și Andrei Gheorghe @ Galeria Mobius

origini ale omenirii, identitate în societate, prejudecăți în viață, efectele exteriorului asupra lăuntricului

Read More »BTLT: Simulacrul în cultura și societatea contemporană, în dialog cu Roman Tolici și Andrei Gheorghe @ Galeria Mobius

Comunitatea Ilustratorilor Romani – Strangere de fonduri #COLECTIV

Aitch – She – watercolors on paper, 15 x 18 cm, 2015, 450 RON / 100 €

*English version below

In acest album am strans lucrari ale diferitor artisti si ilustratori romani, gata spre a fi oferite tuturor celor care isi doresc si isi permit sa ajute, prin donatii de fonduri, victimele de la Colectiv.
Conturile in care se vor depune donatiile apartin celor mai cunoscute fundatii care sunt implicate in strangerea de fonduri la momentul acesta. E decizia voastra in ce cont preferati sa depuneti sumele, noi avand nevoie ulterior de dovada platii si de adresa la care doriti sa vi se livreze artworkul ales.
Daca vor exista mai multi doritori ai aceleiasi lucrari, va incurajam la licitatie, scopul acestei actiuni fiind tocmai acela de a trimite cat mai multe donatii catre aceste conturi.

*daca doriti detalii suplimentare legate de lucrari, va rugam sa ne scrieti si promitem sa raspundem cat de repede putem.

Va multumim.

Lista conturilor in care se pot dona banii :

1. FUNDAȚIA ESTUAR
RON: RO45 RNCB 0064 0048 9646 0001(BCR, Sector 5).
Adresa băncii : B-dul Tudor Vladimirescu, nr. 57, Bl. T 4, sector 5, București

2. CRUCEA ROȘIE
RON: RO36BRDE410SV29647144100 (BRD, agenția Piața Romană)

Aitch – Wild – watercolors on paper, 30 x 40 cm, 2015, 450 RON / 100 €Read More »Comunitatea Ilustratorilor Romani – Strangere de fonduri #COLECTIV

O atitudine responsabilă

Dan Perjovschi no i

Ca reacție la tragedia de la Colectiv și la neglijența autorităților alcătuim lista cluburilor care au început schimbările:

1. Expirat

Închis definitiv prin demisia patronului.

2. Hangover Club

este dotat cu extinctoare (lemn, metal), hidrant interior, doua iesiri, ventilator de evacuare fum separat de instalatia de ventilatie, a facut astazi o solicitare oficiala catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta cu numarul de inregistrare 5420794 din data de 2.11.2015 in vederea clarificarii informatiilor privind toate dotarile necesare pentru prevenirea situatiilor de urgenta.

Pana la obtinerea raspunsului in scris din partea IGSU si alinierea la normele si standardele prezente si viitoare pentru prevenirea situatiilor de urgenta, Hangover Club isi suspenda activitatea.

Vom reveni cu informatii noi de indata ce le vom avea.

3. Club Midi

În urma verificării clubului, făcută împreună cu experții avizați pentru situații de urgență, avem următorul anunt:
Situația actuală a clubului Midi este conform normelor prevăzute legal, dar conform noilor prevederi de siguranță, necesită mici imbunătățiri. Una dintre aceste măsuri este instalarea unui sistem de avertizare în caz de incendiu, cu senzori de temperatură.Read More »O atitudine responsabilă

Un weekend de groază în București (2)

weekend de groază în București

Ce schimbări sunt necesare în următoarea perioadă?

update:

Urboteca a întocmit lista completă de cladiri cu risc seismic din București. “Nu avem nevoie de incidente tragice ca cel petrecut vineri seara pentru a îmbunătăți orașul în care trăim, ci de o colaborare activă

update:

Harta cladirilor din Bucuresti incadrate in clasa I de risc seismic sau ”cu bulină roșie”

update:

Șerban Țigănaș, preşedintele OAR (Ordinul Arhitectilor din Romania)

Tragedia de la Clubul #Colectiv relansează discuţia privind starea multor clădiri din România. Într-un interviu pentru RFI România Șerban Țigănaș, preşedintele OAR, crede că numărul clădirilor cu bulină roşie din Capitală e mai mare decât cel de pe lista oficială. Arhitectul deplânge blocajul legislativ care împiedică utilizarea unor fonduri publice în consolidarea clădirilor. O iniţiativă a arhitecţilor a fost respinsă de Parlament. Şerban Țigănaș speră însă ca “pe fondul absolut dramatic al recentelor evenimente lucrurile să fie regândite”.

Vlad Ursulean a reluat azi problema imobilelor cu bulină, un subiect colateral discuției de zilele acestea, pe care am dori să ne prefacem că nu există.

Am văzut că barurile din Centrul Vechi își cumpără în grabă extinctoare. Nice try, dar la următorul cutremur mare o să pice clădirile cu totul peste clienți. Degeaba sunt tencuite frumos dacă structura de rezistență e varză. Toți specialiștii cu care am vorbit mi-au spus asta în termeni tranșanți: ”centrul vechi o să pice”.

E haos în acte, dar multe dintre clădirile de acolo au fost expertizate și încadrate oficial în clasa I de risc seismic cu pericol public. Legea e foarte clară, cine are clădire cu pericol public nu are voie să desfășoare nici o activitate publică (gen!) și e obligat să înceapă urgent consolidarea.
În caz contrar, spune legea, este amendat, iar primăria devine responsabilă pentru clădire. Dacă proprietarul nu colaborează, este scos cu jandarmii din spațiu, clădirea se consolidează pe banii primăriei, care își recuperează apoi investiția. Sau îl expropriază direct, fiind o situație gravă de siguranță publică.
Read More »Un weekend de groază în București (2)

Un weekend de groază în București

weekend de groază în București

Ce schimbări sunt necesare în următoarea perioadă?

De vineri, când s-a produs tragicul eveniment la colectiv scormonim internetul pe toate canalele pentru o posibilă concluzie. Acum nu ne putem gândi decât la mecanismul care poate produce un astfel de incident. Pe piață se găsesc produse de proastă calitate și de multe ori chiar contrafăcute sau ilegale, iar statul ne încurajează să le consumăm prin incompetența de a le îndepărta prin instituțiile desemnate cu controlul calității. Pe partea cealaltă clasicul românesc cu care suntem toți obișnuiți ”dă-i că merge”, de data aceasta mers foarte rău. Cu toții am avut încredere și ne-am prezentat adesea în locuri și spații neconvenționale care iată, defapt, pot fi locul unui dezastru. Acest lucru ne-a pus serios pe gânduri.

Postul lui Dan Perjovschi pune o serie de întrebări simple de care ar fi bine să fim conștienți:

”citi aveti extinctor in casa, apartament sau la servici?. citi aveti sprinklere pe casa scarii sau in locul unde lucrati? citi stiti unde-i scara de incendiu? care stiti primul ajutor? care stiti ce-i de facut cu un om ars? citi aveti trusa de prim ajutor la indemina? care v-ati verificat instalatia electrica ultima data? bineinteles asta nu scuza cu nimic lipsa conditiilor legal-minimale din club, spagile, merge-si-asa-ul, birocratia infernala, fiscalitatea excesiva sau confuza, traditia improvizatiei, institutiile inexistente sau corupte care ar trebui sa aprobe sau sa verifice, inconstienta noastra generalizata cu tot cu parcatul nostru peste hidrant….sau cele 1500 de urgente de anul asta ale vicepremierului general fara coloana. si nici tabloidizarea mediei si al discursului nostru comun, frenezia tragediei… trebuie sa invat sa tac” – Dan Perjovschi

Site-ul Ordinului Arhitecțiolr din România propune o serie de nevoi urgente, prin care înțelegem că se referă la o metodă de lucru verificabilă, printr-o platformă online pentru eliminarea neconcordanțelor.Read More »Un weekend de groază în București

Vlad Bușcă

So sad :(

Vlad Bușcă

”Am marea rugaminte sa spuna lumea doar informatii verificate 100%, altfel se creeaza panica inutil. Legat de incident, nu a fost nicio explozie ci artificii simple care au sarit pe stalpul din fata, asta e poza. In 5 secunde a ars tot buretele, in 30 de secunde cred ca ardea tot.”Vlad Bușcă

incendiu @ colectiv

”Am fost la ‪#‎colectiv‬. Am scăpat pentru că am stat chiar lângă ușă. Chiar și așa soțul și fiul meu au putut ieși abia după 5 minute, acum fiind în spital intoxicați cu fum. Cum s-a întâmplat? S-a aprins buretele fonoizolant de pe stâlpul din stânga scenei, cel de lângă ușă, de la focul de artificii. Artificiile nu au fost exagerate, păreau relativ inofensive. Problema a fost că buretele cu care erau tapetați stâlpii și tavanul localului este foarte ușor inflamabil. Am văzut cum s-a întâmplat totul, stâlpul cu pricina fiind la 1 metru, chiar în fața mea. Solistul trupei a avut timp doar să facă o scurtă glumă: ” Asta nu era prevăzut în program”. În secunda următoare și-a dat seama că nu e de glumă și a cerut un extinctor, dar era deja prea târziu. În 30 de secunde, fără exagerare, focul s-a întins pe întreg tavanul. Lumea s-a îmbulzit către intrare, s-a reacționat relativ repede, dar ieșirea era prea îngustă și oamenii s-au panicat. În spatele meu s-au călcat în picioare, cățărându-se unii peste alții pentru a reuși să iasă. După ce am ieșit afară, am auzit o bubuitură înfundată și am simțit că mă lovește o rafală de aer fierbinte în spate. Mi-a luat foc părul. Am pus mâna să îl sting și m-am ars. Aerul era fierbinte, irespirabil, fumul gros și negru, nu vedeam absolut nimic. Nu știam încotro merg. Am întins mâna și m-am agățat de geaca cuiva care se afla în fața mea și m-a târât după el. Altfel nu aș mai fi putut merge. Eram paralizată din cauza fierbințelii aerului irespirabil, am tras aer în piept și am simțit că mă arde până în stomac. Repet, eram deja afară. Nu cred că a fost o explozie propriu-zisă. Din ceea ce am văzut ulterior la TV, s-ar fi prăbușit tavanul și asta ar fi putut provoca rafala de foc și fum care m-a prins din urmă. Apoi am văzut lumină și am simțit aer curat. M-am uitat înapoi și am văzut o mare grămadă de oameni prăbușiți unii peste alții în ușă. Cei care ieșiseră încercau să-i tragă, dar cei de jos erau prinși sub greutatea celor de deasupra lor. Cineva striga întruna: “Luați-i mai întâi pe cei de deasupra!”, dar panica era prea mare. Mulți încercau să ajute, dar era haotic. Prietenii se căutau între ei pe dedesubtul mormanului de oameni prin pipăit, strigându-se pe nume, întrebând: “Tu ești? Unde ești, că nu te văd? Asta e mâna ta?” etc. Era de coșmar. Nu îmi venea să cred că așa ceva e posibil. Mi-am dat seama imediat că cei din partea din spate a barului nu vor mai ieși cu viață de acolo.” – Delia Țugui

Toate ambulantele sunt la Colectiv.

”Toate ambulantele sunt la Colectiv.” Cristian Vasile

”M-am intors acasa dupa cea mai grea garda din experienta mea de medic chirurg. Asta noapte am coordonat garda Sectiei de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva. Mi-e greu sa scriu, dupa suferinta pe care am vazut-o in ultimele ore. Povesti de viata intoarse ori distruse din cauza iresponsabilitatii si a coruptiei. Imaginile nu pot surprinde tot iuresul ultimelor ore, emotia dar si determinarea pe care le-am simtit in lupta noastra cu chinurile lor. Respir si acum din fumul pe care l-au adus odata cu ei.

Am avut alaturi de mine, in ultimele 32 de ore, colegi inimosi. Unii dintre ei au raspuns apelului de noapte si au venit de acasa. Impreuna am incercat sa facem tot ce am putut pentru cei 24 de tineri ajunsi la noi. Au varste cuprinse intre 19 si 28 de ani. Tineri, prea tineri pentru ce au trait.Read More »So sad 🙁

incendiu @ colectiv

.

În seara aceasta a avut loc un incendiu la Colectiv care a cauzat 27 de victime și peste 80 de… Read More ».

Jan Blomqvist [DE], Satori [NL], Yaroslav [FR], Breky, Daniel Draghici @ Colectiv

Jan Blomqvist [DE], Satori [NL], Yaroslav [FR], Breky, Daniel Draghici @ Colectiv

Jan Blomqvist [DE], Satori [NL], Yaroslav [FR], Breky, Daniel Draghici @ Colectiv
23 Octombrie, 21:00

Împreună putem transforma o seară de toamnă obișnuită într-un adevarat colectiv al distracției. Muzica o aducem noi, și garantăm un periplu sonor care ne va gâdila toate simțurile. Pe voi ne bazam pentru dansul până în zori de zi.

Jan Blomqvist [DE], Satori [NL], Yaroslav [FR], Breky [ RO] și Daniel Draghici [RO] sunt cei care se vor juca cu mințile noastre și ne vor crea propriul univers auditiv.

Open doors: 21:00
Bilete pre-sale:  25 lei
https://www.iabilet.ro/bilete-jan-blomqvist-satori-yaroslav-breky-daniel-draghici-colectiv-23465/

Bilete at the door:  30 lei <<00:00>> 35 lei

Despre artiști:Read More »Jan Blomqvist [DE], Satori [NL], Yaroslav [FR], Breky, Daniel Draghici @ Colectiv

SiNESTEZiE 0.3: dans, sunet, culoare @ Colectiv

SiNESTEZiE

SiNESTEZiE 0.3: dans, sunet, culoare @ Colectiv
10 Octombrie, 19:00

Putem spune că orice activitate de zi cu zi, pare a fi in ”sync” odată ce i se atribuie un fundal sonor. Pașii tăi sunt ghidați pe sunet de culorile orașului și astfel paradisul tău cotidian prinde acum forma unei opere de artă. Poți auzi culorile, si vedea muzica din jurul tău o data ce ai invațat să simți.

Soundopamine și Colectiv te invită să pășesi intr-o nouă dimensiune dedicată artei :

SiNESTEZIE 0.3: dans, sunet, culoare. Just say Fouk!

*asociere spontană intre senzații de naturi diferite

SUNET

Fouk!
(Outplay. Heist) (nl) *Bucharest premiere
(Junktion & Daniel Leseman)
soundcloud.com/justsayfouk
facebook.com/justsayfouk

”Daniel and Hans roots are firmly set in the Netherlands ever since they became partners in crime at high school in Nijmegen. Their first vinyl release as Fouk, on their new label Outplay was met with critical acclaim with brilliant reactions to ‘Stuff Your Dad Liked’ and ‘Cat Lady’. Following swiftly on, they produced a formidable remix for Lay-Far on the Swedish Local Talk Records.
With these solid foundations, 2014/15 is going to be a killer year for Fouk, with a number of EPs in the pipeline and a very special live setup being worked on currently.”

Charlie (ourown.ro)
soundcloud.com/charliee
facebook.com/Charlie.nonbeliver

Soundopamine Live
”Jazzy chords seasoned with tribal / techno rhythms”Read More »SiNESTEZiE 0.3: dans, sunet, culoare @ Colectiv

Adult NightClub @ Colectiv

Adult NightClub @ Colectiv

Adult NightClub @ Colectiv
3 Octombrie, 23:00

Numele meu este Modelul. Descrierea acestui eveniment o reprezinta gandurile mele, am simtit nevoia ca la prima seara Adult Nightclub sa citesti ceva foarte personal si direct de la mine.

The Model
feeder insider w/ The Model

Charlie Boy
feeder sound #49 mixed by Charlie Boy The Rabbit King

Dobrikan
facebook.com/dobrikan

Adult Central nu este noul Pornhub, cu toate ca jur ca in timp ce pun eu muzica lumea se uda.
Este casa mea de discuri cu radacini adanci in underground-ul anilor 90, cand techno, garage, chicago house si uk bass/rave co-existau intr-o armonie cvasi-perfecta. Radacinile astea le-am altoit cu un sound extrem de actual si cu cea mai onesta dorinta de a distra lumea la club, cu zambetul pe buze, cu muschii incordati, asa cum m-ai vazut de n ori facand la pupitru.

Adult Nightclub este locul unde nu vei avea alta sansa decat sa te expui, sa te dai mare, si sa dai din solduri. Read More »Adult NightClub @ Colectiv

BREAKIN’ FACTORY @ Colectiv

BREAKIN' FACTORY @ Colectiv

BREAKIN’ FACTORY @ Colectiv
18 Iulie, 16:00

Pe terasa COLECTIV se va desfasura a3a editie de BREAKIN’BATTLE, competite de 3vs3 si 2vs2.

De altfel sunt invitati sa se alature si iubitorii de hip-hop, parkour, graffiti, kendama, pop-up stores si artists merchandise, intr-o zi plina de activitati, sa se reuneasca in incinta unei locatii bine cunoscuta publicului, peretii fostei fabrici Pionierul.

Muzica buna va fi sustinuta de beat-uri fresh ale dj-ului ILL KID DREI, atmosfera va fi intretinuta de MC JON RULLZ, iar seara il va prinde concertand la inaltime pe MACANACHE, unul dintre cei mai de actualitate MCs din underground-ul autohton.

Publicul este așteptat de la ora 16.00, atunci când evenimentul se va deschide cu un show case de graffiti, urmând ca de la 16.20 să înceapă contestul de break, dar și o demonstrație de parkour, kendama garden, pop-up stores Bucharest Underground Cocktail, Art4Friends, Kendama Europe, Subkultura și multe altele. De la ora 21.00 MACANACHE va urca pe scenă pentru a-i încânta pe toți cei prezenți. After party-ul va avea loc la 1st Class Dance Studio (în incinta Pionierul, etaj 1), de la ora 22.00.

Read More »BREAKIN’ FACTORY @ Colectiv

Golan & MuseQuartet, Moonsound, Victor Stancov, Eusebio Digital @ Colectiv

Golan & MuseQuartet, Moonsound, Victor Stancov, Eusebio Digital @ Colectiv
8 Mai, 21:00

Răsfăț muzical pentru papile cu estetică muzicală selectă și sunete calde născute din corzi atent mângâiate zboară în voie vineri, 8 mai, la Colectiv.

Golan & Muse Quartet, Moonsound, Victor Stancov, Eusebio Digital poartă răspunderea sunetelor care vă vor colora spiritele până-n zori.

Important de menționat este că față de ultima reprezentație Golan & Muse Quartet din Energiea, pe scenă vor urca încă patru instrumentiști cu tot atâtea vibe-uri fine.

Intrare: 20 lei

fb event

Read More »Golan & MuseQuartet, Moonsound, Victor Stancov, Eusebio Digital @ Colectiv

Untold Story in Your City - ANDY C in Bucharest!

Untold Story in Your City – ANDY C in Bucharest!

Untold Story in Your City - ANDY C in Bucharest!

Untold Story in Your City – ANDY C in Bucharest!
25 Aprilie, 21:00

Experiența Untold în București!
Pregătiți-vă să gustați în avans experiența Untold Festival!

În 25 aprilie basmele românești vor cuceri clubul Colectiv din București pentru primul promo party marca Untold Festival. Vă pregătim o experiență Untold alături de ANDY C, DJ Snow, Bass Turbat, Marwan Dua, Senior Division și Inflex.

Andy C este unul dintre cei mai apreciați DJ de Drum and Bass din lume, fiind votat Best DJ la Drum and Bass Arena Awards în fiecare an, începând cu 2009. Cel mai recent premiu a fost Best Drum and Bass DJ la National Drum and Bass Awards 2015.

Andy C este britanicul considerat un pionier al mişcării drum and bass este un DJ cu semnătură proprie atât în ceea ce priveşte sound-ul, cât şi în modul în care îşi sincronizează mixerele la care evoluează.

Bilete:
40 de lei până în 31 martie în limita a 200 de bilete
50 de lei până în 24 aprilie în limita a 650 de bilete
60 de lei în seara evenimentului

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim.ro

Untold Festival este cel mai așteptat eveniment al anului în România. Festivalul are unconcept unic, bazat pe poveștile tradiționale românești, completat de unii dintre cei mai buni artiști din lume. Avicii și David Guetta împreună cu alți 150 de artiști vă vor purta într-o altă dimensiune. Patru zile și peste 80 de ore de muzică vor transforma unul dintre cele mai dinamice orașe din România într-un tărâm magic.

Colectiv (Str. Tăbăcarilor nr. 7, București) este unul din cele mai proaspete spații din București, dotat cu determinarea să alinieze viața de noapte românească la standardele principalelor hub-uri urbane din Europa.

fb event

Read More »Untold Story in Your City – ANDY C in Bucharest!

Firma, Grimus, Velosonics @ Colectiv

Firma, Grimus, Velosonics @ Colectiv @ Colectiv
28 Februarie, 21:00

FIRMA – primul concert din 2015!
GRIMUS // VELOSONICS – live @ Colectiv
Warm-up & afterparty >>> RE: ACTIV cu LEO

Sâmbătă 28 februarie, Firma va urca în premieră pe scena clubului Colectiv și va susține primul concert din 2015! Băieții aduc și un cadou pentru susținătorii rock-ului alternativ românesc: clipul ”Două Suflete”, un material video nou-nouț!
Firma va concerta alături de cunoscuta trupă prietenă GRIMUS și de tânăra formație bucureșteană Velosonics.
Warm-up & afterparty RE: ACTIV cu LEO

Intrare 20lei
fb event

Read More »Firma, Grimus, Velosonics @ Colectiv

From Midnight to Sunrise – The Dream Diggers meets Basska @ Colectiv

From Midnight to Sunrise – The Dream Diggers meets Basska @ Colectiv
27 Februarie, 22:00

From Midnight to Sunrise” este un concept audio vizual eclectic pe scena muzicală din România. Propus de trupele The Dream Diggers și Basska, proiectul anunță ce se va întâmpla pe 27 februarie, pe scena clubului COLECTIV din Bucureşti, unde, timp de două ore și jumătate în care care muzica nu se va opri, cele două trupe vor prezenta un spectacol atmosferic, puternic vizual, pe ritmuri de trip hop, bass music și ska.

The Dream Diggers îşi vor întâmpina publicul începând cu ora 00.00, după un warm up cu Serious Dub și Fane. Mergând într-o explorare a frecvențelor joase ale sunetului, trupa va trece prin stiluri precum bass music, experimental și drum and bass alături de invitați precum Mihnea Blidariu (Luna Amară), Kluster (Shadowbox), Jay, Vapor (Basska), Aca Vivaca și Awen. După o oră, rând pe rând, vor urca pe scenă membrii trupei Basska pentru a cânta împreună cu The Dream Diggers. Acest bridge pregăteşte momentul culminant pentru setul gândit de trupa Basska, cu un setlist construit în jurul genurilor reggae, ska și drum and bass. Cu doi vocaliști, trupa va menține pe durata întregului show un tempo ridicat astfel încât proiectul să conducă gradual publicul spre răsărit, când afterparty-ul va fi luat în primire de Serious Dub.

”From Midnight to Sunrise” înseamnă două albume, două trupe, zece muzicieni și un artist vizual care propun o alternativă conceptuală unei seri obişnuite de club. Cele două trupe vor cânta împreună oferind publicului un show audiovizual de proporţii, conceput în baza unei scenografii care îmbracă întreg contextul creativ al artiştilor. Turneul omonim ocazionează lansarea primelor materiale discografice ale trupelor: albumul The Dream Diggers ”Fear is a lie” și EP-ul trupei Basska ”Revolution”.

fb event

Read More »From Midnight to Sunrise – The Dream Diggers meets Basska @ Colectiv