city

coLector – teatru pornit de la obiecte-povesti

  • by

colector

De cate ori ati avut impresia ca spectacolele de teatru nu sunt ancorate in realitate, ca nu vorbesc “pe limba voastra”? coLector doreste sa schimbe aceasta stare de fapt, propunand o formula de spectacol-happening ce porneste chiar de la povesti aduse de dumneavoastra, publicul.

Prima parte a coLector a debutat in cadrul Street Delivery (12 – 14 iunie) si a continuat pana pe 24 iunie pe terasa de la Motoare, sub forma unei campanii de colectare de obiecte care nu mai sunt de folos proprietarilor, dar care au un potential teatral. Toate obiectele coLectate au fost consemnate alaturi de o intamplare din viata proprietarului, care a inclus intr-un fel sau altul obiectul.
Apoi a urmat atelierul de creatie, in cadrul caruia patru echipe de regizori, actori, scenografi si dramaturgi tineri si-au impartit coLectia de obiecte si au purces la a le dramatiza.
In fine, Duminica 05 iulie, incepand cu ora 18:30, in Gradina de Vara Capitol (str. Constantin Mille, vis-à-vis de Teatrul Mic), coLector prezinta spectacolul-happening ce a rezultat din povestile obiectelor care au insemnat ceva (mai mic sau mai mare, dar ceva) in viata unor bucuresteni.

Read More »coLector – teatru pornit de la obiecte-povesti

Dirt Ollies & Mongolian Tyres

  • by

dirt-ollies

Dirt Ollies & Mongolian Tyres – A Skateboard Trip to Mongolia

“Carhartt’s Dirt Ollies – A Skateboard Trip to Mongolia a castigat premiul German Photo-Book Prize 2008 la categoria carte ilustrata cu fotografii…” – www.deutscher-fotobuchpreis.de

Book & Photo Exibition
19:00 – 21:00 / 30.07.08 | Ollie Gang Shop & Kollector Gallery | str.Blanari nr.21 (vis-a-vis de Club A)

&

Film Showcase
21:30 / 30.07.08 | Save or Cancel @ Gradina Capitol |str. Constantin Mille nr.13

Read More »Dirt Ollies & Mongolian Tyres

Videorgy

http://videorgy.tv/ Live audio-video mash-up – detalii pe Save or Cancel. 27.07.2008 la Gradina Cinema Capitol