CHARLIE BOY THE RABBIT KING

Galeria Experimentalist la The Ark

Experimentalist Gallery

Experimentalist Gallery a fost prima expoziție de amploare Experimentalist.RO în offline, cu lucrări înscrise pe platforma dedicată creativității românești.

Joi seara la The Ark a avut loc vernisajul Experimentalist Gallery. A fost o seară dedicată scenei creativității românești pe care au stralucit 30 de artiști români.

Artiștii invitați, Serebe si Robert Obert, au desenat live. În aproximativ trei ore din mâinile lui SeReBe a ieșit ceva absolut “Dubios”. Așa și-a intitulat artista lucrarea despre care ne-a spus că e “un boom de culoare garnisit cu mult contur, o lucrare care permite recompunerea compoziției. Consider această imagine ca fiind o esență a stilului meu (culori puternice +contur =love).”Read More »Galeria Experimentalist la The Ark

SiNESTEZiE 0.3: dans, sunet, culoare @ Colectiv

SiNESTEZiE

SiNESTEZiE 0.3: dans, sunet, culoare @ Colectiv
10 Octombrie, 19:00

Putem spune că orice activitate de zi cu zi, pare a fi in ”sync” odată ce i se atribuie un fundal sonor. Pașii tăi sunt ghidați pe sunet de culorile orașului și astfel paradisul tău cotidian prinde acum forma unei opere de artă. Poți auzi culorile, si vedea muzica din jurul tău o data ce ai invațat să simți.

Soundopamine și Colectiv te invită să pășesi intr-o nouă dimensiune dedicată artei :

SiNESTEZIE 0.3: dans, sunet, culoare. Just say Fouk!

*asociere spontană intre senzații de naturi diferite

SUNET

Fouk!
(Outplay. Heist) (nl) *Bucharest premiere
(Junktion & Daniel Leseman)
soundcloud.com/justsayfouk
facebook.com/justsayfouk

”Daniel and Hans roots are firmly set in the Netherlands ever since they became partners in crime at high school in Nijmegen. Their first vinyl release as Fouk, on their new label Outplay was met with critical acclaim with brilliant reactions to ‘Stuff Your Dad Liked’ and ‘Cat Lady’. Following swiftly on, they produced a formidable remix for Lay-Far on the Swedish Local Talk Records.
With these solid foundations, 2014/15 is going to be a killer year for Fouk, with a number of EPs in the pipeline and a very special live setup being worked on currently.”

Charlie (ourown.ro)
soundcloud.com/charliee
facebook.com/Charlie.nonbeliver

Soundopamine Live
”Jazzy chords seasoned with tribal / techno rhythms”Read More »SiNESTEZiE 0.3: dans, sunet, culoare @ Colectiv

Adult NightClub @ Colectiv

Adult NightClub @ Colectiv

Adult NightClub @ Colectiv
3 Octombrie, 23:00

Numele meu este Modelul. Descrierea acestui eveniment o reprezinta gandurile mele, am simtit nevoia ca la prima seara Adult Nightclub sa citesti ceva foarte personal si direct de la mine.

The Model
feeder insider w/ The Model

Charlie Boy
feeder sound #49 mixed by Charlie Boy The Rabbit King

Dobrikan
facebook.com/dobrikan

Adult Central nu este noul Pornhub, cu toate ca jur ca in timp ce pun eu muzica lumea se uda.
Este casa mea de discuri cu radacini adanci in underground-ul anilor 90, cand techno, garage, chicago house si uk bass/rave co-existau intr-o armonie cvasi-perfecta. Radacinile astea le-am altoit cu un sound extrem de actual si cu cea mai onesta dorinta de a distra lumea la club, cu zambetul pe buze, cu muschii incordati, asa cum m-ai vazut de n ori facand la pupitru.

Adult Nightclub este locul unde nu vei avea alta sansa decat sa te expui, sa te dai mare, si sa dai din solduri. Read More »Adult NightClub @ Colectiv

Been there liked that: ?Pafară (4-5 Iulie)

  • by

4th July – Independence Day, cum spun americanii, noi am fost ?Pafară, o petrecere de 2 zile într-un spațiu verde în cartierul Floreasca. Invitația organizatorilor suna cam așa “Îți amintești când te jucai pac-pac cu cornete sau ascultai povesti înfricosatoare, la foc? Apoi ai crescut și a inceput sa îți placă hip hop-ul. Ai învățat că un spectacol poate atinge atâtea dimensiuni câte iși dorește artistul și, mai ales, că joaca nu are vârstă”.

Read More »Been there liked that: ?Pafară (4-5 Iulie)