burger van bistro

Lista localurilor pentru nefumători

Lista refugiilor bucureștene pentru nefumători [updated]

Se pare că interzicerea fumatului în spațiile publice devine încet-încet o realitate pentru România. Ne-am bucurat să constatăm că, în ciuda amânărilor și piedicilor puse în calea acestei măsuri, unele dintre localurile noastre preferate au adoptat deja un profil exclusiv nefumător. Așadar, cu toate că  mai avem de așteptat până când se va interzice complet fumatul în toate localurile din București, putem măcar să așteptăm într-un loc fără fum de țigară.

1. Modelier

Din 4 Ianuarie, Modelier a scos fumul de țigară afară: în casa de pe str. Duzilor nr. 12 nu se mai fumează, dar există un spațiu amenajat în curte, dotat cu încălzitor și scrumiere pentru clienții vicioși.

2. Switch.eat

Încă de la sfârșitul anului trecut, burgerii de neuitat de pe str. Horei nr. 34 pot fi savurați cu toate simțurile nealterate, atât în mansardă, cât și în sala de la parter.

3. Acuarela Bufet

A trecut aproape un an de când Acuarela a deschis un nou avanpost, în stilul jucăuș, vintage și plin de culori cu care ne-a obișnuit. Localul de pe strada Gina Patrichi nr. 3 are un meniu din care cu greu poți alege un singur fel și s-a declarat nefumător încă din prima zi.Read More »Lista refugiilor bucureștene pentru nefumători [updated]

Burger Van Bistro

BTLT: Burger Van Bistro

Pe o străduță din jurul parcului Cișmigiu din București sub motto-ul Yes… we’re open unless we’re closed s-a deschis Burger Van Bistro, analogul fără roți al restaurantului cu burgers (și chips, salate, cookies, soft-drinks). Spațiul de desfășurare este mic dar confortabil, iar bucătăria este la vedere cu accente alb-negru. Meniul cuprinde o selecție de burgers, sandwich-uri, ribs & steaks cu ingrediente proaspete, carnea nefiind niciodată congelată și deasemenea există variante și pentru vegetarieni. Pe lânga burgers deobicei vin și plantele rădăcionase de mai multe sortimente: cartofi mov, dulci, preparați clasic sau în forma de chips.

Read More »BTLT: Burger Van Bistro