Binh

Interval @ GH

  • by

Interval @ GH

Interval @ GH
27 Noiembrie – 2 Decembrie, 23:00 – 03:00

100 hours non-stop, 80+ artists, 3 stages

November 27 – December 2
Bucharest, Romania
Venues: Guesthouse, FORM

Line-up: ADESSE VERSIONS, ALEQSNOTAL, ANTAL, BABA STILTZ, BAMBOUNOU, BEN UFO, BINH, CABANNE, CAPTAIN MIDNIGHT, CRISTI CONS, CULOE DE SONG, DEKMANTEL SOUNDSYSTEM, DVS1, FRANCOIS X, FRENCH FRIES, Read More »Interval @ GH

Binh, Gescu, Arapu, Alexandra, Costin RP @ Templum

Binh, Gescu, Arapu, Alexandra, Costin RP @ Templum

Binh, Gescu, Arapu, Alexandra, Costin RP @ Templum
11 Aprilie, 23:00

Binh [Concrete Music / Cabaret Recordings / Treatment]
Numele Binh a ajuns in scurt timp un sinonim pentru muzica de underground din Berlin, fiind probabil cel mai talentat artist german din noua generatie. Un producator ce a avut release-uri la label-uri precum Concrete, Cabaret sau cel mai recent la Perlon-ul lui ZIP si Markus Nikolai, acesta a fost catapultat si in conceptul Get Perlonized, cantand regulat alaturi de DJi precum Margaret Dygas, Onur Ozer, Sammy Dee, Soul Capsule sau chiar ZIP insusi.

Gescu [Sunrise]
Continuam cu Gescu, un DJ omniprezent in familia Sunrise ce imbina muzica produsa de artisti romani cu o selectie personala impresionanta de muzica international, care contine atat artisti consacrati precum Ricardo Villalobos sau Thomas Melchior, precum si piese rare ale unor producatori mai putin cunoscuti. De asemenea, el se dovedeste a fi si unul dintre cei mai versatili DJi de pe scena romaneasca, printre gig-urile sale numarandu-se deschiderea pentru Marco Carola si Loco Dice la Arma17 si nenumaratele aparitii la festivaluri precum Sunwaves, Ostrov sau Mioritmic.

Arapu [CrazyJack / Vinyl Club Rec / Te Iubesc Rec / Vant]
Arapu este de asemenea un artist desavarsit de pe scena romaneasca, el fiind excelent atat ca producator, piesele lui fiind apreciate de artisti precum Ricardo Villalobos, Onur Ozer, Valentino Kanzyani sau a:rpia:r, cat si ca DJ, fiind solicitat de promoteri din tari precum UK, Franta, Germania, Olanda, Ucraina sau Bulgaria.

Alexandra [Sunrise / A:rpia:r]
Alexandra a inflorit pe o scena dominata de baieti, ridicandu-se la nivelul asteptarilor cu un bagaj muzical de invidiat. Succesul ei a fost imminent, avand nenumarate gig-uri in locatii precum New York, Ibiza, Londra, Berlin, Paris, Montevideo, Lima sau Roma printre altele, de altfel facand parte si din echipa tini and the gang. De asemenea, Alexandra va participa in acest an si la showcase-ul [a:rpia:r] de la Off Week in Barcelona, ea impartind platanele in iunie cu Rhadoo, Raresh, Petre Inspirescu si Praslea.

Costin Rp [What You Want / Templum / Subtil]
Incheiem cu Costin Rp, un artist foarte talentat cu release-uri atat digitale, cat si pe vinyl la case de discuri precum What You Want, Subtil, Tzinah dar si BodyParts. Desigur, el este si un DJ in plina ascendenta, impartind afisele cu artisti consacrati precum Priku, Piticu, Cristi Cons, Dubtil, Cap sau Emi.

Intrare:
– 30 de lei
– fetele au intrare gratuita pana in ora 00:00

fb event

Read More »Binh, Gescu, Arapu, Alexandra, Costin RP @ Templum