balkan

Balkanik Festival #5 @ Grădina Uranus & The Ark

Balkanik Festival #5 @ Grădina Uranus & The Ark

Balkanik Festival #5 @ Grădina Uranus & The Ark
11-13 Septembrie

Shantel & Bucovina Club Orkestar și Fanfare Ciocârlia se întorc în Grădina Uranus, iar Ivo Papasov, cel mai bun clarinetist din lume, cântă pentru prima data în România, la #Balkanik5.

(n.r. – ne place posterul realizat de AITCH)

Succesul celei de-a patra ediţii, care a adunat peste 10.000 de spectatori, face ca anul acesta numărul scenelor să ajungă la două. Cea de-a doua locație va fi The Ark, în traducere liberă afterparty-uri explozive până în zori, un mix de stiluri mai extins, proiecții de filme și numeroase expoziții de pictură și fotografie.

Odată cu anunțarea primilor artiști confirmați pentru cea de-a 5-a ediție, organizatorii deschid și vânzarea abonamentelor. Începând de astăzi și până în 10 septembrie, prețul abonamentelor este de 85 lei prin rețelele Eventbook și Eventim.

Experiența Balkanik Festival din 2014 i-a impresionat atât de mult pe SHANTEL & BUCOVINA CLUB ORKESTAR, încât și-au propus să revină la ediția aniversară. Concertul va face parte din turneul Viva Diaspora Tour 2015, ceea ce înseamnă un setlist proaspăt cu influențe de rembetiko și reîntâlnirea publicului cu energia lui Shantel și cei 8 membri de naționalități diferite ai Bucovina Club Orkestar, printre care co-producătorul/bateristul Marcus Darius și solista Tea Mikic, cărora li se alătură pe scenă solista Areti Ketime.Read More »Balkanik Festival #5 @ Grădina Uranus & The Ark

Hai in Space w/ DJ Vasile @ Balul Arhitecturii 2015

Hai in Space w/ DJ Vasile @ Balul Arhitecturii 2015

Hai in Space w/ DJ Vasile @ Balul Arhitecturii 2015

Hai in Space w/ DJ Vasile @ Balul Arhitecturii 2015
9 Mai, 23:00

“The idea is to keep a state of constant departure when always arriving.”

Prin constructie suntem entitati ce demontam monotonia. Asa ca iti propunem o experienta sezoriala lipsita de radacini. Dedicati armoniei si voii bune, vom incalzi suflete si trezi zambete. Nascuti cu tendinta catre muzica, am strans niste ani de experiente si ascultat viniluri, iar acum, pusi cap la cap, iti propunem un mix variat de sunete colorate din fiecare colt al muzicii electronice, un vortex de stiluri. Iti construim futuristic masinaria in care calatorim in asa fel incat sa poti uita pentru o noapte ca esti in betonul Bucurestiului. Iti luam ochii cu lumini statice discrete si placute, ca sa te simti in largul tau, sa-ti lasi sufletul sa danseze independent de corp, dar nu acestea ne caracterizeaza.

Muzical:
Dj Vasile
AGRO aka rolf ono
Alt Om
Damasque

Vizual:
Deboot Studio

Parteneri:
RTS.FM
Atelier 13
Rembrandt Art SchoolRead More »Hai in Space w/ DJ Vasile @ Balul Arhitecturii 2015

[dunkelbunt] & Alix (AT) @ Club EDEN

  • by

[dunkelbunt] & Alix (AT) @ Club EDEN
20 Martie, 22:00

[dunkelbunt] – pionier al beaturilor balcanice, vine la Bucureşti într-un format special

Cunoscutul producător vienez Ulf Lindemann aka [dunkelbunt], pionier al beaturilor balcanice în muzica electronica, urcă pe scena Club EDEN vineri, 20 martie, susţinut la microfon de carismaticul MC Alix.

fb event

Cu o carieră de peste un deceniu [dunkelbunt] a colaborat cu artişti ca Balkan Beat Box, Waldeck, Parov Stelar, Gotye, Tori Amos, Boban Markovic Orkestar, Fanfare Ciocarlia sau Watcha Clan.

New York Times îl numeşte artistul “care a făcut tranziţia de la muzica electronică la sunetele balcanice”. Soundul său inconfundabil este, într-adevar o călătorie în jurul lumii, aducând natural împreună Dub-ul, Hip Hop-ul, Dancehall-ul cu acordurile Electro-Swing, Balkan Beats sau Urban Klezmer.
Read More »[dunkelbunt] & Alix (AT) @ Club EDEN