atelier de dans

Pop-up Dance - I Dance You

Pop-up Dance – I Dance You Brașov

Joi, 9 mai, I Dance You ne invită la Pop-up Dance, o întâlnire energică, în cadrul căreia ne încălzim și îmbrățișăm frumusețea primăverii prin dans.

Natură și bucurie - I Dance You Brașov

Natură și bucurie – I Dance You Brașov

În weekendul 7-9 iunie, I Dance You vă propune un program de dezvoltare personală prin explorarea și conectarea cu natura folosind metode creative: dans, sculptură în lut și storytelling.

I Dance You - Corpul Poveste

Corpul Poveste – I Dance You Brașov

Joi, 11 aprilie, de la 19:30, I Dance You vă invită la Corpul Poveste, atelier de storytelling și mișcare creativă, în care învățăm să ascultăm corpuri și să spunem povești.

The sense of touch - I Dance You Brașov

The sense of touch – I Dance You Brașov

Joi, 4 aprilie, de la 19:30, I Dance You vă invită la The sense of touch, o sesiune specială în care vom lucra cu simțul atingerii și ne vom ascuți acest simț prin lucrul cu lutul, iar apoi prin dans și masaj.

I Dance You

emBODYment – I Dance You Brașov

Joi, 28 martie, de la 19:30, I Dance You te invită la emBODYment, un atelier relaxant și creativ în care exprimăm cuvinte prin mișcări și creăm cuvinte din mișcări.

Tabăra de ski și dans

Tabără de ski și dans

Vrei un weekend la ski? Vrei să te relaxezi? Să petreci timp în natură? Să dansezi așa cum vrei tu? Atunci vrei să vii cu noi în tabăra de ski și dans!