[a:rpia:r]

BTLT: Febra de Miercuri @ Eden

© Eden

În anul 2014 Club Eden se clasa pe locul 3 în topul venue-urilor din România efectuat de către feeder.

Până în prezent acesta s-a făcut recunoscut prin practicarea programelor de afterhours prelungite. Sunt sigur că ne aducem cu toții aminte de luna Mai și acel closing party.

E o zi oarecare de miercuri din Octombrie și îmi croiesc drum dinspre Piața Amzei către Eden. Străzile par reduse la tăcere, iar cerul se acoperă încet, încet cu nori albi. Poate ninge… grăbesc pasul.

Read More »BTLT: Febra de Miercuri @ Eden

Raresh – Vivaltu Remixes

Raresh – Vivaltu Remixes

După doi ani de vacanță [a:rpia:r] anunță EP cu numărul 12 compus de Raresh, intitulat Vivaltu. Colecția de remixuri este compusă din piese de la Villalobos, Aleo Varu și Petre Inspirescu. Este imprimată pe 2 discuri de 180g, iar lansarea are loc imediat după Fabric mix.

Din câte înțeleg, remixul de 13 minute a lui Aloe Varu, a fost ales pentru a pregăti release-ul cu numărul 13 [a:rpia:r]

Read More »Raresh – Vivaltu Remixes

Asociația RAWW prezintă expoziția de fotografie: Cristina Pop – “Evadează” @ Galeria IX

  • by cristina

Asociația RAWW prezintă expoziția de fotografie: Cristina Pop – “Evadează” @ Galeria IX
6 noiembrie, 19:30

Vernisajul expozitiei va avea loc Joi, 6.11.2014, incepand cu ora 19.30 si va fi urmata de o mica petrecere ce il va avea ca invitat pe Priku.

Expozitia  reprezinta o invitatie a fotografei de a evada din mediul urban, anost de cele mai multe ori, pentru o calatorie vizuala prin cele patru anotimpuri. La finalul acesteia, ea spera sa ne regaseasca detasati de vibratia orasului, pregatiti oricand  sa evadam in lumea fascinanta, plina de culoare a naturii.

Te invitam astfel sa deschizi usa Galeriei IX din Bulevardul Aviatorilor nr. 9, sa accepti aceasta provocare si iti promitem ca nu vei regreta.

Expozitia va fi deschisa in perioada 6 noiembrie 2014 – 21 noiembrie 2014 de miercuri pana duminică între orele 17.00 – 21.00.

Cristina Pop s-a nascut la data de 30.08.1985 in Targu Mures. Dintotdeauna i-au placut fotografiile si asta fiindca ele reprezinta o forma prin care Read More »Asociația RAWW prezintă expoziția de fotografie: Cristina Pop – “Evadează” @ Galeria IX