anniversary

MadPiano 2Years Anniversary: CMYK & Rubi, Piticu, Vlad Dinu, Chameleon @ Guesthouse

  • by

MadPiano 2Years Anniversary: CMYK & Rubi, Piticu, Vlad Dinu, Chameleon @ Guesthouse
6 Februarie, 23:00

RO
Pe 1 februarie 2013 MadPiano lansa platorma online www.madpiano.ro, un magazin de discuri născut din decizia nebunească, dar inevitabilă, a doi prieteni colecționari de muzică de a-şi uni cunoştinţele, gusturile şi mai ales vinilurile într-un singur loc.

În cei 2 ani de activitate, MadPiano a devansat statutul de simplu magazin de viniluri, angrenând muzica, arta și socialul. Istoricul MadPiano include zeci de petreceri care au reunit muzica cu arta plastică și vizuală contemporană, evenimente pop-up vinyl-only pentru DJi amatori și profesioniști, precum și un cerc din ce în ce mai larg de prieteni pasionați de muzică electronică și, bineînțeles, arta vinulului.

Toamna lui 2015 îi găsește pe cei doi prieteni fondatori într-o nouă casă în inima Bucureștiului, pe strada Luigi Cazzavillan, nr. 12, unde magazinul MadPiano împarte spațiul cu Open Minds și RTS.FM Bucharest, devenind astfel un hub al muzicii electronice.

La aniversarea de 2 ani de activitate, MadPiano se mută pentru o noapte de dans în legendarul Club Guesthouse, alaturi de un line-up pe cât de eclectic, pe atât de complex. Petrecerea va fi completată de o expoziție de viniluri marca MadPiano.

Read More »MadPiano 2Years Anniversary: CMYK & Rubi, Piticu, Vlad Dinu, Chameleon @ Guesthouse

TEDDY BEAR 3rd ANNIVERSARY @ Kristal Glam Club

TEDDY BEAR 3rd ANNIVERSARY @ Kristal Glam Club

TEDDY BEAR 3rd ANNIVERSARY @ Kristal Glam Club
4 Decembrie, 22:00

Desi iarna e dupa colţ, ursul de pluș nu hibernează. Nu s-a ascuns în bârlog și e nerăbdător să-și sărbătoreasca aniversarea. Îi înțelegem neastâmpărul, și noi am număra zilele dacă a noastră petrecere s-ar lăsa cu un line-up fin și cu o colecție sofisticată de track-uri.

Ninetoes nu îi aduce tort, însă vine înarmat cu dibăcie în ale mixatului și cu promisiunea de a te ţine pe ringul de dans până în zori. Contribuie la crearea atmosferei de sărbătoare cu un dj set mult așteptat băieții de la Golan. Nu puteau să lipsească bunii noștri prieteni, Adrian Eftimie și Optick, alături de MoonSound. Își vor aduce aportul muzical în stilurile caracteristice și împreună vor face blana ursulețului să se zbârlească.

Ajuns la vârsta ce rezonează, în numerologie, cu optimismul, sociabilitatea și energia, Teddy Bear te așteaptă vineri, 4 decembrie, la Kristal Glam Club cu tot entuziasmul și urările tale de bine. Read More »TEDDY BEAR 3rd ANNIVERSARY @ Kristal Glam Club

THE MISSION 15 YEARS W/ SVEN VATH, LUCIANO @ Sala Polivalentă

The Mission 15 Years

THE MISSION 15 YEARS W/ SVEN VATH, LUCIANO @ Sala Polivalentă
7 Noiembrie

15 ani.

Nu-i mult, nici puțin, dar e ceva 🙂
Am împlinit 15 ani de nopți nedormite, vise dansate și povești împărtășite cu voi, sufletul și energia The Mission.

Sala Polivalentă va fi gazda noastră sâmbătă, 7 noiembrie 2015, iar cadoul va fi o noapte cum rar dansăm, doi artiști fără de care istoria muzicii electronice sigur s-ar fi scris altfel: Sven Väth și Luciano!

Sven Väth
cocoon.net/
facebook.com/SvenVaethOfficial
soundcloud.com/cocoonrecordings

Luciano
cadenzarecords.com/
facebook.com/lucianocadenza
soundcloud.com/cadenzamusic

More artists TBA!

BILETE Read More »THE MISSION 15 YEARS W/ SVEN VATH, LUCIANO @ Sala Polivalentă

Anonymous 5 Years Anniversary w/ Mendo @ Gaia Boutique Club

Anonymous 5yrs

Anonymous 5 Years Anniversary w/ Mendo @ Gaia Boutique Club
30 Octombrie, 22:00

5 ani de petreceri.
5 ani de emotii.
5 ani de muzica buna.
5 ani de cand suntem Anonymous.

Inca de la primul eveniment Anonymous, brandul de petreceri a reusit sa impresioneze. Daca am vrea sa nominalizam exact care a fost elementul care ne-a facut sa ne declaram #anonimi,  n-am putea sa ne referim la ceva anume, desi de la locatii speciale pana la artisti pe val, inca de la bun inceput s-a mers pe o alta linie. Insa elementul care a reusit sa atraga atat de multi followers-i fideli, a fost unul intangibil si ne referim aici la vibe-ul anonymous. Pentru ca nu putine au fost persoanele pe care le-am auzit spunand: “Anonymous e o stare de spirit”. Si au reusit sa pastreze acest spirit viu prin inovatie!

Pe 30 octombrie te invitam sa traiesti alaturi de noi emotia aniversarii celor 5 ani, in cadrul unui eveniment cu totul si cu totul special.

Lui Mendo, a carui muzica este o combinatie de sunete puternice si dreamy menite parca sa-ti pierzi controlul pe ringul de dans I se alatura Nocturno b2b Audiopulse, Kosta si Alex Dutu.Read More »Anonymous 5 Years Anniversary w/ Mendo @ Gaia Boutique Club

The Rabbit Hole Records 2 Years Anniversary @ Playa Verde

The Rabbit Hole Records Anniversary

The Rabbit Hole Records 2 Years Anniversary @ Playa Verde
27 Iunie, 14:00

Odată cu sosirea anotimpului cald si a zilelor însorite, vom răspândi valuri de muzică bună şi distracţie pe 27 iunie la Playa Verde, unde vã asteptãm cu douã scene, Day & Night, echipate in totalitate L-ACOUSTICS, plus multe alte surprize pe care vã lãsãm sa le descoperiti in ziua evenimentului, cum ar fi noul spatiu dedicat pentru astfel de petreceri.

Urmează o sesiune de distracţie marca The Rabbit Hole Records: blasbeat-uri demente, riff-uri tunătoare şi puterea copleşitoare a elementelor ce vor prinde viaţă timp de două zile pe malul lacului in aer liber.

Dorian Paic [Cocoon Recordings / raum…musik.]
Shaun Reeves [Visionquest / raum…musik.]
John Dimas [Elephant Moon]
Pagal [The Rabbit Hole]
Funk E [raum…musik.]
Piticu [ARMA]
Herodot [Unanim]
Faster [The Rabbit Hole]
Nu Zau [The Rabbit Hole]Read More »The Rabbit Hole Records 2 Years Anniversary @ Playa Verde

12 Years Daimon Anniversary 24 Hours Pool Party @ Daimon Pool

12 Years Daimon Anniversary

12 Years Daimon Anniversary 24 Hours Pool Party @ Daimon Pool
12-13 Iunie, 8:00

Replanifica-ti concediul! Vara asta, Cyclic face echipa cu Daimon ca sa te tina in oras cu o serie maraton de pool party-uri.

Prima dintre ele coincide cu aniversarea Daimon Club, locul preferat al zilelor insorite. In cei 12 ani de activitate, complexul a adunat sub acelasi acoperis un pachet complet de sanatate si frumusete, prin facilitati de sport, wellness, beauty & spa si o trattoria cu preparate delicioase.

Noi insa facem adunarea la piscina, unde il readucem pe SIS la Bucuresti, pentru prima data pe anul asta. Cu house groovy si techno salbatic, pregateste-te sa-ti parasesti sezlongul pentru o sesiune intensa de dans. De fapt, sugestia ar fi sa ajungi mai devreme daca vrei un bronz uniform. Adrian Eftimie, impreuna cu MoonSound, Nusha, Kivu si Bogdan Brezean vor gravita in jurul pupitrului, atenti sa te tina in miscare. Si pentru ca muzica electronica suna si mai bine live, baietii de la Nopame vin alaturi de noi cu cele mai proaspete sunete ale verii.Read More »12 Years Daimon Anniversary 24 Hours Pool Party @ Daimon Pool

Guesthouse 4th anniversary / Understand label night @ Guesthouse

  • by

Guesthouse 4th anniversary / Understand label night @ Guesthouse
6 decembrie, 23:00

More than a club or a community, more than a place to be or a second home, more than great music and endless parties, Guesthouse was born some time ago to be an island of underground resistance, in an ocean full of events, promoters, clubs and DJs.

Four years later, more and more people are embracing our values, weekends end on Mondays, big parties are private, lights are red and people are smiling. 🙂
This is our greatest reward, as we really fell that something is finally changing.

Come celebrate with us Guesthouse 4th anniversary!

We couldn’t find a more appropriate occasion than this to invite our friends from Understand label.Read More »Guesthouse 4th anniversary / Understand label night @ Guesthouse