alongside artists

BlackOut: Fall in love with Mind Against & Punu @ club no name Timisoara

BlackOut: Fall in love with Mind Against & Punu @ Club No Name, Timișoara

BlackOut: Fall in love with Mind Against & Punu @ Club No Name, Timișoara
13 Februarie, 23:00

Sugar, Spice, and Everything Nice

Sambata, 13 februarie, BlackOut ne indeamna sa ne indragostim de sound-ul Mind Against pentru a celebra in stilul nostru sarbatoarea dragostei, iar clubul No Name ne va fi martor la petrecerea ce va avea sa devina legendara.

Valentine’s day, sarbatoarea americanilor prin care celebreaza dragostea, isi schimba putin semnificatia in momentul in care ajunge la Timisoara. Astfel ca BlackOut va indeamnda sa va indragostiti de muzica duo-ului italian Mind Against, ce ajunge pentru prima data pe meleagurile zonei de vest.

Tinem cont de dorintele crowd-ului nostru si incercam sa le indeplinim cele mai arzatoare dorinte. Astfel acea combinatie de house groovy beats si deep bass-lines ce se combina cu indie si experimentals soundscapes, va fi declaratia lor de iubire pentru publicul #blackoutlovers.

Cu alte cuvinte, un sound unic, sound-ul Mind Against: Punu, membrul Alongside Artists se alatura si el duo-ului, cu un set prelungit.
Noaptea va fi lunga….la fel si dimineata. Nu dam mai multe din casa, va lasam pe voi sa descoperiti toate surprizele…
Dress code of the night: #allblackRead More »BlackOut: Fall in love with Mind Against & Punu @ Club No Name, Timișoara

Alltimeclubbing pres. Tube & Berger, Deborah De Luca, Luca M, Olivian Nour @ Arenele Romane

Alltimeclubbing pres. Tube & Berger, Deborah De Luca, Luca M, Olivian Nour @ Arenele Romane

Alltimeclubbing pres. Tube & Berger, Deborah De Luca, Luca M, Olivian Nour @ Arenele Romane
15 Ianuarie, 22:00

Ca să îți meargă bine tot anul, se spune că trebuie să-l începi cum trebuie.
Noi am știut asta încă din 2015 iar în a doua săptămână din ianuarie, mai exact pe 15, la Arenele Romane, va ajunge pentru a treia oara la București – deborah de luca alături de celebrii Tube & Berger, și membrii Alongside ArtistsLuca M și Olivian Nour.

Tube and Berger sunt nemții care au avut cel mai mare crowd în București, de două ori la rând. Prima dată la The Biggest Rooftop Party in Town, unde peste 4200 de petrecăreți au venit să-I asculte și a doua oară la private party-ul NeWorld ce a avut loc la Uzina Filaret, unde la fel, peste 3500 de party people au fost acolo dansând pe celebra lor piesă “Imprint of Pleasure”.

Muzica buna, techno-ul de calitate se îmbină perfect cu frumusețea, iar Deborah de Luca le are pe toate. Senzația internetului, dupa cum au numit-o cei de la Egg London, are un public foarte mare in București și de altfel în toată țara. S-a ridicat rapid prin producțiile sale, muzica pe care o pune și felul în care arată.Read More »Alltimeclubbing pres. Tube & Berger, Deborah De Luca, Luca M, Olivian Nour @ Arenele Romane