Ada Kaleh România

3 |days| Smoked Olives Festival

3 |days| Smoked Olives Festival
24 – 27 Iulie, 11:45


3 IdaysI Smoked Olives Festival (3SOF), este evenimentul la care trebuie să ajungi în 2015 pentru 10 km de plajă pe o INSULĂ, campare gratuită în pădure și multă muzică deep-house / tech-house / minimal.

Pentru a treia ediție coordonatele sunt următoarele: 23, 24, 25 iulie I Pădurea Chiciu în apropiere de punctul de trecere cu feribotul Ostrov, Călărași, România.
3 |days| Smoked Olives Festival înseamnă un mix de muzică, distracție și relaxare, 3 zile de mega petrecere.

Line-up: Mihai PopoviciuAda Kaleh România, Vid, The Model, Atouck, Marika, Nopame, Alin Dobrikan, Mvki, Nisaf, George L, Minimeh and more TBA

Reguli de joacă:
brățara green olive 50lei – before
brățara black olive 100lei – at the gate
*nu există brățări pentru o singură zi de festival

BRĂȚĂRI se gasesc la:
0726 130 859 – Cristian pentru București
0729 282 938 – Costi alte orașe sau alte țări

Locul de joacă:
10 km de plajă privată
free camping în pădure
party – music – party – music

limita de vârstă: În urma voturilor primite aici: http://goo.gl/x7YtWJ, 21 de ani este vârstă minimă pentru participare.

Too busy to prty?

hashtag event #3SOF2015

Read More »3 |days| Smoked Olives Festival

l a u n m o m e n t d a t: Dauwd, Ada Kaleh, FDK, Ulises

l a u n m o m e n t d a t: Dauwd, Ada Kaleh, FDK, Ulises @ ?* [Timișoara]
25 Aprilie, 23:00

LINEUP:
Dauwd [Kompakt]
http://www.soundcloud.com/dauwd
Dauwd reușește să lanseze trei EP-uri la cea mai tare casă de discuri din Germania și anume Kompakt Records în decursul unui an. Ultimul său EP intitulat Jupiter George a fost lansat pe 23 Martie 2015 și prezintă un techno melodic plin de groove, asemănător genului de house pur.
Dauwd a lansat și prin intermediul caselor de discuri Ghostly International din Michigan (SUA) și Pictures Music din Londra.
https://soundcloud.com/kompakt/dauwd-lydia-out-april-7-on

Ada Kaleh România[Ada Kaleh România]
http://soundcloud.com/AdaKalehRomania
Românul Ada Kaleh este adeptul muzicii organice, de avantgarde și techno. În 2012 își construiește casa de discuri care îi poartă numele și lansează doar viniluri. Muzica lui devine din ce în ce mai apreaciată dincolo de granițele noastre. Artistul lansează remixuri la diferite case de discuri: animae (Italia), Enough! Music (Berlin, Germania), Plaisir Records (Franța) și Valioso Recordings (Mannheim, Germania). Muzica lui Ada Kaleh se bucura de suportul unor artisti precum: Ricardo VIllalobos, Rhadoo, Raresh, Barac, Cezar, Sonja Moonear, tINI, etc.
https://soundcloud.com/adakalehromania/b1_ada-kaleh-o-seara-de-ragaz

feeder insider w/ Ada Kaleh

FDK [l a u n m o m e n t d a t]
https://soundcloud.com/cozmafdk
Rezidentul FDK se regăsește în muzica underground modernă, fiind fidel sunetului de deep bass și soul. Artistul creează seturi compacte de chill-dancefloor, perfecte pentru începutul unei petreceri și amestecă stiluri precum electronica, techno și deep house.
https://soundcloud.com/l-a-u-n-m-o-m-e-n-t-d-a-t/lmd006-livingroom-sessions-fdk

Ulises [l a u n m o m e n t d a t]
După o absență de patru ani, Ulises își face reapariția anul acesta la pupitru. Artistul a mixat alături de nume mari precum: NTFO, Alex Niggeman și Mihai Popoviciu. Prestațiile sale sunt un manifest al exuberanței, el fiind apreciat pentru seturi ce debordează de energie precum și naturalețea arătată în interacțiunea cu publicul de pe dancefloor.
Read More »l a u n m o m e n t d a t: Dauwd, Ada Kaleh, FDK, Ulises

feeder insider booklet / e-book & booklet / party

Pe 20 decembrie ne-am văzut cu voi la petrecerea de lansare a primului booklet feeder insider. Pentru cei care nu au prins un soft copy, vă invităm să răsfoiți varianta digitală: www.feeder.ro/ebook

FEEDER INSIDER w/ Liar [Infinite Machine] – RO // Golan [Golan]  – RO // Miss I [Misbits] – RO // DJ Vasile [Independent] – RO // Lilith [Baile Musik] – NL // Marcus Price [Slang Musik] – SE // And.id [Mobilee] – GR //  Ada Kaleh [Ada Kaleh România] – RO //  Christian S [Comeme] – DE //  DJ BOg [Burn Residency] – RO

Grafica feeder.ro cât și booklet-ul sunt realizate de Tokyotoys. Pentru fiecare categorie a creat câte un personaj, care animă navigarea și ne însoțește în interviuri, mixuri sau articole.Read More »feeder insider booklet / e-book & booklet / party