feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

World Press Photo Romania

Wed, 13 Mar ⏐8:00 am - 5:00 pm

World Press Photo Romania
Reading time: 2 minutes

World Press Photo Romania

Cea mai importantă expoziție de fotojurnalism la nivel global, World Press Photo, în România și în acest an. Expoziția din București este organizată de Fundația Eidos, Primăria Municipiului București prin ARCUB, cu sprijinul Ministerului Culturii și Identității Naționale și al Ambasadei Olandei la București, împreună cu Muzeul Național de Artă.

Prin parteneriatul cu Ministerul Culturii și Identității Naționale, după București, expoziția este deschisă publicului în Timișoara și Cluj Napoca. Vom reveni in scurt timp cu datele exacte.

Evenimentul de la București face parte din expoziția anuală internațională World Press Photo, itinerată în întreaga lume, fiind montată în peste 100 de spații din peste 45 de țări și vizitată de peste 4,5 milioane de oameni la fiecare ediție.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2019 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account