feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Work in progress: spectatorii decid următoarea producție @Reactor Cluj

Sat, 23 Feb 2019 - Sat, 2 Mar 2019

13032019_Work in Progress0

Work in progress: spectatorii decid următoarea producție @Reactor Cluj

Data limită de înscriere: 6 martie

Prezentare și vot: 13 martie

La Reactor de creație și experiment, Cluj-Napoca

În luna martie, Reactor își invită spectatorii să aleagă următorul spectacol pe care îl va produce! Publicul va avea ocazia să voteze una din cele cinci propuneri dezvoltate de către cinci echipe diferite, formate din regizori, dramaturgi și actori.

Aceasta este prima etapă a proiectului Work in Progress, al cărui scop este testarea unui alt mod de a concepe un program cultural, prin stimularea creatorilor să iasă din zone de confort și printr-o relație mult mai activă cu publicul, invitat să participe la procesul de selecție a produselor culturale care îi sunt adresate. Cele cinci echipe formate din regizori, actori și dramaturgi, au fost susținute în conturarea proiectelor proprii de către regizorul Cristian Theodor Popescu.

Prezentarea va avea loc în data de 13 martie, de la ora 17 și de la ora 20, timp în care cele cinci echipe artistice vor prezenta primele 15 minute din cinci spectacole diferite. La final, publicul va fi invitat să voteze propunerea preferată. Pentru înscriere, persoanele doritoare sunt rugate să completeze formularul de aici: http://bit.ly/2E6t0Al  până cel târziu în 6 martie.

Propunerea care va primi cele mai multe voturi va fi dezvoltată într-un spectacol care va avea premiera în luna iunie. Proiectul Work in Progress mai cuprinde o stagiune de spectacole și o deplasare la București a noii producții, la spațiul Centrului de Teatru Educațional Replika.

Work in Progress este un proiect cultural co-finanțat de AFCN – Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Mai multe detalii despre programul Reactor puteți găsi pe www.facebook.com/ReactorCluj sau pe site-ul www.reactor-cluj.com.

 

Details

Start:
Sat, 23 Feb 2019
End:
Sat, 2 Mar 2019
Event Categories:
, , , , , , ,
Event Tags:
, , ,
https://www.facebook.com/events/2133521260282009/

Organizer

REACTOR de creație și experiment
View Organizer Website

Venue

REACTOR de creație și experiment
Strada Petöfi Sándor, nr 4
Cluj-Napoca, Cluj 400611 Romania
+ Google Map
Phone:
+40747 197 501
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.