CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

« All Events

  • This event has passed.

Vinyl GoodSense @ Piua Book Bar

Fri, 24 Jun 2016 ⏐7:00 pm

Vinyl Goodsense

Vinyl GoodSense @ Piua Book Bar
24 Iunie, 19:00

Echipa Sense the Wonder-Little-Land si Piua Book Bar te invita vineri, 24 iunie, incepand cu ora 19:00, la o seara de relaxare si socializare pe ritmuri de vinyl sessions, sustinute de catre artistii Vincentiulian, Sebastian Claudiu, Paul Agripa si Marius Iorga!

Este un eveniment pe note de fapte bune, o seara dedicata copiilor cu surdocecitate (deficienta combinata de vaz si auz) din Centrul de Interventie Timpurie.

Echipa Sense the Wonder-Little-Land ii sustine pe acesti copii in cadrul evenimentului caritabil Swimathon București si va inota in data de 2 iulie pentru ei, cu scopul de a strange cat mai multe fonduri, care vor fi transformate in orele de terapie de care se bucura gratuit la centru.

Banii stransi din biletele de intrare la eveniment si din vanzarea produselor Wonder-Little-Land sunt integral directionati copiilor cu surdocecitate din centru, iar tu, ca participant la eveniment, vei aparea pe platforma de strangere de fonduri SWIMATHON, in cadrul echipei “Sense the Wonder Little Land” – http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/index.php/profil-echipe?profil=20

Biletul de va reprezenta o donatie pentru aceasta cauza, de minimum 20 lei.

Te asteptam vineri, 24 iunie, sa te bucuri de vinyl sessions, atmosfera ca in familie marca Piua, produsele handmade Wonder-Little-Land si sa contribui la o viata mai buna pentru copiii cu surdocecitate!
————————–—-
Vincentiulian – Dornic dupa ultima expresie de emotie in muzica electronica, Vincentiulian cauta adancurile jazz-ului si limitele de atingeri clasice pentru a crea sunete pe care doar cineva cu o pasiune extraordinara pentru muzica electronica o poate face. A fost alaturi pe scena de DJ ca Rhadoo, Vera, Raresh, Lazare Hoche si multi altii. Experimentand la Sunwaves, Club der Visionaere si alte festivaluri, Vincentiu stie foarte bine care este stilul care se potriveste pentru ringul de dans.

Sebastian Claudiu – Sebastian a inceput sa asculte, sa colecteze, sa mixeze si sa inregistreze de ceva timp. A inceput aproape ca o provocare de gimnastica in care trebuia sa-si demonstreze abilitatile intr-o varietate de zone. Sebastian a trecut printr-o gama larga de muzica, de la techno la tech-house, pe care le-a combinat cu atentie. Energic si electric, pozitiv si carismatic, Sebi isi contureaza influentele dintr-o varietate de artisti si adauga o nota individuala mixului.

Paul Agripa – Desi poate parea un nume nou pe scena locala, muzica a facut parte din viata lui dintotdeauna. Sedus de pian si de xilofon, Paul a inceput de tanar sa experimenteze diverse instrumente, pana la chitara bass, ascultand orice tip de muzica avea la indemana, de la classic la jazz. Devenind tot mai interesat de improvizatia muzicala, Paul descopera scena de club in 2008 si realizeaza ca de la un set de jazz la unul organizat de DJ nu este decat un mic pas. A inceput astfel sa colectioneze muzica pe vinyl si in prezent se dedica acestor sunete.

Marius Iorga – pentru el, muzica este una dintre cele mai mari pasiuni. Ca adolescent, iubea rock-ul, jazz-ul si muzica clasica, dupa care stilul jungle si drum&base au reprezentat primii pasi in muzica electronica. In opinia lui, muzica trebuie sa spuna o poveste si sa transmita un sentiment, asa ca a inceput sa produca propriile povesti. Mixurile lui sunt un experiment in cautarea sunetului perfect.

Sense International Romania – Singurul ONG din Romania care a dezvoltat proiecte pentru copiii si tinerii cu surdocecitate, programe de educatie, terapie si vocationale. Mai multe detalii aici – http://surdocecitate.ro/

Wonder-Little-Land – Taramul online care iti ofera accesorii handmade si decoratiuni cu patina vintage, shabby chic, obiecte care pot face diferenta si care pot crea atmosfera pe care o visezi pentru evenimentul sau locuinta ta. Mai multe detalii aici – http://wonderlittleland.ro/

 

Details

Date:
Fri, 24 Jun 2016
Time:
7:00 pm
Event Categories:
music, party
Event Tags:
Bar, bucharest, bucuresti, Paul Agripa, techno, vincentiulian
https://www.facebook.com/events/1009415719173068/

Venue

Piua Book Bar
Dionisie Lupu 76
Bucharest, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.