feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Clever.ro app

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vinyl Boutique 24

Sat, 1 Dec 2018 ⏐11:30 am - 5:30 pm

Vinyl Boutique 24
Reading time: 2 minutes

Vinyl Boutique 24

Vinyl Boutique 24 este târgul perfect pentru orice iubitor de vynil. Începând de la ora 11:30 până la 17:30 aveți ocazia să cautați muzica preferată și să descoperiți noi artiști. Locația aleasă este: Cooper’s Pub (bulevardul Hristo Botev, numărul 25, 030233 București). Și cum data de 1 decembrie marchează și centenarul, vă așteptă desigur și o selecție de muzică românească.

***More about Cooper’s Pub***

Este locul în care întâlnești jazz, teatru, petreceri nebune, cea mai autentică atmosferă americană interbelică și o bucătărie bună și cinstită, deschisă în fiecare zi de la 11 dimineata pană tarziu in noapte. La Copper’s Pub nu te poti plictisi. Aici te poti delecta cu spectacole de teatru si stand-up comedy, poti viziona filme, poti asculta muzica lounge si poti savura preparate cu specific american din meniu.

Venue

Copper’s Pub
Hristo Botev Boulevard 25, 030233
București, Romania
+ Google Map
Website:
https://www.facebook.com/Coppers.Pub.Theatre/

© 2004 - 2019 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account