feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

V for Vintage #16 @ Casa Universitarilor

Sat, 9 Apr 2016 ⏐11:00 am - Sun, 10 Apr 2016 ⏐8:00 pm

10RON
V for Vintage #16

V for Vintage #16 @ Casa Universitarilor
9 – 10 Aprilie, 11:00-20:00

V for Vintage spune “go-go spring” cu o ediție inspirată de culoarea și libertatea anilor 70’. Vă invităm să găsiți acele piese statement care reinterpretează în formă contemporană spiritul creativ al unei epoci ce a revoluționat complet modul în care privim tot ce înseamnă #fashion. V for Vintage #16 are avea loc pe 9-10 Aprilie 2016, la Casa Universitarilor din București.

Nu am adus anii 70’ înapoi, dar am luat tot ce a fost mai bun din ei: libertatea de expresie, energia petrecerilor #allnightlong, mixurile îndrăznețe și atenția pentru detalii. Am provocat cei mai talentați designeri locali și internaționali să creeze colecții capsulă inspirate din perioada celor mai neconvenționale apariții. Pregătește-te să trăiești #thenew70s, #thecooler70s.

Ce ți-am pregătit?

Pentru ediția cu numărul #16 conectăm și intersectăm artiști din domenii creative: design vestimentar, bijuterie, accesorii și obiect.

Un check-in la V for Vintage îți aduce:

  • Experiență de shopping alternativ: aici descoperi piese vestimentare, accesorii unicat și obiecte de artă decorativă produse local #designedwithpassion
  • Oportunitatea de a întâlni cea mai mare comunitate pasionată de design contemporan și cultură vintage
  • Un decor inspirat din anii 70’: cu ajutorul Facultăților de Arte și Design din București și Timișoara am construit un spațiu plin de culori sălbatice, patternuri disco-glam și instalații inovatoare ce încurajează un mediu responsabil
  • Lounge rock&roll și fashion fever: cei de la FROG ne așteaptă cu cafea proaspătă, tarte pline de imaginație și alte produse sănătoase care ne vor da un boost de energie. Asortăm meniul cu un playlist rock&roll, discoball.

Andreea Raicu, partener oficial V for Vintage: „Am sprijnit dintotdeauna design-ul românesc contemporan și mă bucur că pot face parte din acest proiect frumos. V for Vintage nu este doar un târg, este o stare de spirit. Este modul în care ne putem aduce cu toții aportul pentru o schimbare în bine în ceea ce privește design-ul românesc. Cu toții îi putem sprijini pe acești tineri talentați, care merită să fie văzuți și cunoscuți”, a declarat Andreea Raicu despre V for Vintage.

Cum ne-am pregătit?

Mereu conectați la cele mai noi trenduri, suntem platforma care selectează cu ajutorul unui juriu specializat cele mai creative spirite. Fiecare designer este atent selecționat. Căutăm potențial, simț artistic, inovație, viziune contemporană.

Ce trebuie să ții minte? Va-Va-Voom!

9 – 10 aprilie: sâmbătă și duminică, 2 zile dedicate designului contemporan și culturii vintage @Casa Universitarilor, Strada Dionisie Lupu Nr 42.

Program: 11.00 – 20.00

Preț bilet intrare: 10 lei

Details

Start:
Sat, 9 Apr 2016 ⏐11:00 am
End:
Sun, 10 Apr 2016 ⏐8:00 pm
Cost:
10RON
Event Category:
Event Tags:
, , , , , ,
https://www.facebook.com/events/1331390926886388/

Organizer

V for Vintage
View Organizer Website

Venue

Casa Universitarilor
strada Dionisie Lupu 46
București, 030167 Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.