feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ubikubi + Kitra @ NOD Makerspace

Wed, 16 Dec 2015 ⏐6:00 pm - 9:00 pm

Ubikubi + Kitra

Ubikubi + Kitra @ NOD Makerspace
16 Decembrie, 18:00

Ubikubi și Nicu Duță, aka Kitra, își alătură, la sfârșit de an, resursele creative într-un proiect cu scop caritabil.

Kitra va transpune câteva din artwork-urile sale pe farfuriile de ceramică Flying Saucers, create de Dragos Motica pentru Ubikubi. Rezultatul se va materializa într-o ediție limitată Flying Saucers. Seturile de farfurii personalizate cu pattern-urile desenate de Kitra vor fi prezentate publicului pe 16 decembrie, la NOD makerspace, în cadrul unui eveniment special, deschis publicului. Obiectele vor putea fi achzitionate în cadrul expozitiei cu vanzare organizate în seara evenimentului, iar încasările vor fi donate catre asociatia AMAIS.

Kitra este un artist vizual multidisciplinar, cunoscut pentru semnătura unică în proiecte de street art, artwork-uri și ilustrații, dar și pentru predilecția pentru media neconvențională.
www.kitrakitra.com
facebook.com/kitrart
feeder insider w/ Kitra [ro]

feeder insider w/ Kitra [en]

Ne numim Asociaţia Metodelor Alternative de Integrare Socială. Suntem un grup de oameni tineri, cu multe idei şi entuziasm. Majoritatea am terminat Facultatea de Arhitectură, aşa că urmărim să folosim spaţiul drept instrument principal în proiectele noastre. Dorim să dezvoltăm un spaţiu care să aibă ceva de spus tuturor simţurilor, nu doar văzului. Vrem să trecem mai departe de dimensiunea vizuală exagerată pe care majoritatea lucrurilor o manifestă în ziua de azi şi să arătăm că poate există mai mult decât pare la prima vedere. Din aceste considerente, dorim ca proiectele noastre să includă şi persoane cu deficienţe de vedere. Pentru că ele au cunoştinţe pe care nu le avem, au cu totul altă percepţie asupra spaţiului şi au celelalte simţuri mult mai dezvoltate.

Program:
Miercuri – Deschiderea expozitiei: 18.00- 21.00
Sâmbătă – Duminică: 15.00 – 21.00
Vineri, Luni și Marți: 17.00 – 21.00

fb event

Details

Date:
Wed, 16 Dec 2015
Time:
6:00 pm - 9:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, , , , , ,
View Event Website

Organizer

Kitra
View Organizer Website

Venue

NOD Markerspace
Splaiul Unirii 160
Bucharest, 040041 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

feeder logo Submit your event