feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Trip-OX – Electro Jazz @ Grădina Floreasca

Wed, 31 Aug 2016 ⏐7:30 am - 10:00 pm

Trip-OX Electro Jazz @ Jazz in the grass

Trip-OX – Electro Jazz @ Grădina Floreasca
31 August, 19:30

Trip-OX va susține un recital live în care beat-urile trance, deep house, acid-jazz produc un val de energie care te poartă cu el și te face să dansezi.

DJ Milea (Cătălin Milea cunoscut publicului ca saxofonist de jazz) aduce un proiect nou Trip-Ox, alături de basistul Adi Flautistu, de asemenea cunoscut pe scenele de jazz, pop, soul. Cu o experiență de aproape 2 decenii în muzica improvizată, cei doi pot fi întâlniți ca performeri de jazz. Activi pe multe scene din Europa, aceștia își extind cu Trip-OX experiențele muzicale în zone de world music, electronic, tehno, house, dance, hip-hop și altele. Invitat va fi si Dan Incrosnatu la percuții.

TRIP-OX
(Catalin Milea – EWI electric wind instruments, samples, trompeta si Adrian Flautistu – contrabas, synth) feat. Dan Incrosnatu – percuție

Grădina Floreasca, oază de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, “Jazz in the Grass” prezintă o nouă serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar sofisticat de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.

Details

Date:
Wed, 31 Aug 2016
Time:
7:30 am - 10:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Grădina Floreasca
Piscina Gradina Floreasca, Bulevardul Mircea Eliade 16
Bucuresti, Bucuresti 012014 Romania
+ Google Map
Phone:
0755085967

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.