CALENDARfeeder.ro events calendar

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Togetherness – cel mai mare tablou colectiv din lume

Fri, 20 Sep 2019 ⏐7:00 pm - 10:00 pm

Togetherness

Painting Room București aduce la Acuarela, vineri, 20 septembrie, de la 19:00, proiectul Togetherness – cel mai mare tablou colectiv din lume care a început în Elveția și a continuat în România.

Proiectul #togetherness a început în iunie 2019 în Basel, Elveția cu 42 participanți de vârste și naționalități diverse. După o săptămână plină de culoare și entuziasm, pictura a fost declarată: „the largest collective painting in SWITZERLAND”. Pentru a continua călătoria europeană și pentru a asigura continuitatea picturii, ultimele 3 planșe au fost trimise la următorul atelier de tip #closlieu: Painting Room București. Aici, la începutul lunii iulie 2019, acestea au devenit planșele de start ale proiectului local: cel mai mare tablou colectiv din ROMANIA.

Vineri, 20 septembrie, 19:00
Acuarela// Str. Polonă nr. 40, intrare liberă.

Painting Room și Acuarela vor pune la dispoziție culori și coli pentru imaginația vizitatorilor.

Painting Room București este bazat pe conceptul și principiile dezvoltate de Arno Stern acum mai bine de 65 de ani – un concept foarte apreciat în toată Europa și sosit acum în România. Copii, adulți sau familii, cu toții își găsesc propriul loc în atelierul Painting Room inspirat de Closlieu© – un spațiu ferit de presiune, competiție și prejudecată.

Din 2018, Painting Room București, alături de peste 180 de ateliere Closlieu din întreaga lume, promovează prin Jocul Picturii mai multă autonomie, spontaneitate și entuziasm pentru toți copiii, de la 3 la 99 de ani.
Mai multe detalii: https://www.painting-room.ro/

Details

Date:
Fri, 20 Sep 2019
Time:
7:00 pm - 10:00 pm
Event Categories:
,
Event Tags:
, ,
Website:
facebook.com/events/2124518644518520/

Organizer

Painting Room Bucuresti
Phone
0721 263 139
Email
contact@painting-room.ro
View Organizer Website

Venue

Acuarela
str. Polonă, nr. 40
București, Romania
+ Google Map

Leave a reply (we review all comments)

Leave a reply (we review all comments)