feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

The sense of touch – I Dance You Brașov

Thu, 4 Apr 2019 ⏐7:30 pm - 9:30 pm

RON30
The sense of touch - I Dance You Brașov

Joi, 4 aprilie, de la 19:30, I Dance You vă invită la The sense of touch, o sesiune specială în care vom lucra cu simțul atingerii și ne vom ascuți acest simț prin lucrul cu lutul, iar apoi prin dans și masaj.

Despre lucrul cu lutul nu vă pot spune decât că este cel mai firesc lucru posibil și cred că nu există om care în copilăria lui să nu se fi jucat cu pământul plăsmuind din propria-i imaginație personaje, obiecte sau chiar orașe. 😊

Nu vom insista pe produsul finit, ci ne vom focusa pe procesul creației, care ne va oferi mai departe inspirație pentru dans.

Despre dans, vă pot spune că va fi și el firesc, curios și în legătură cu universul pe care ni-l va deschide lucrul cu lutul.
Nu e nevoie de experiență anterioară în lucrul cu lutul sau dans pentru a participa la acest atelier.

Am fost inspirată în acest atelier de călătoria mea recentă în sudul Franței, unde am experimentat un training de dans și sculptură, de aceea îmi doresc să împărtășesc cu voi ce am aflat acolo.

Prin urmare, vă invit să luați parte la un atelier curios în care amestecăm două arte surori, pentru a simți lucruri noi!

Cine sunt eu?

Sunt Anamaria. Experiența mea lucrând cu corpul m-a ajutat să înțeleg că prin intermediul acestuia exprimăm ceea ce suntem, dorințele și nevoile noastre, trăirile interioare.

Comunicarea între oameni are loc adesea dincolo de cuvinte, pe un tărâm al emoțiilor greu de exprimat verbal. Iar dansul este prin excelență „vocea” corpului, un alt fel de a comunica – sincer, liber, cu încredere.

Prin dans te cunoști și te apropii de tine, te conectezi cu ceilalți, râzi, plângi, pur și simplu ești, aici și acum. Poți să spui cuvinte nerostite și să trăiești emoții nebănuite.

Când și unde?
Joi, 4 aprilie, 19:30 -21:30, la Casa Armatei (Str. Lungă nr. 1A, Brașov)

Contribuție: 30 de lei
Înscrieri pe mail: idanc3you@gmail.com sau mesaj privat pe pagina de FB.

Foto: Dominika Marowicz, foto din cadrul trainingului Erasmus+ Create Your Place 2.

Organizer

I Dance You
View Organizer Website

Venue

Casa Armatei
Str. Lungă nr. 1A
Brasov, Brasov 500035 Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.