feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

The Cleaners

Fri, 20 Apr 2018 ⏐6:00 pm - 7:30 pm

Cine Politica - International Film Festival - Elvire Popesco

Last updated on April 25th, 2018 at 02:03 am

The Cleaners

Documentarul aduce în discuție un subiect extrem de actual, care nici nu a început sa fie explorat cu adevărat: adâncurile universului online. Cei doi autori ai filmului fac o incursiune în lumea umbroasă a celor care sunt contractați să filtreze și să elimine conținutul nepotrivit publicat pe internet. Aceasta comisie obscură de evaluare acționează la prima vedere cu cele mai bune intenții: înlăturarea materialelor violente sau pornografice extreme, de ex. În realitate, marile companii sau cercuri de influență politică plătesc moderația acestor filtranți digitali pentru a manipula informații, pentru a restricționa dreptul la libera exprimare sau pentru a cenzura in mod direct voci indezirabile. De multe ori, eliminatorii nici măcar nu sunt pe de-a dreptul conștienți de jocul in care sunt prinși. Filmul, care îi surprinde pe aceștia în întimitatea lor, va ridica multe întrebări, fără să dea verdicte și fără sa priveze câtuși de puțin spectatorul de calitatea vizuală și emoțională a cinemaului.

Proiecție urmată de o dezbatere pe tema: Mediul online si interacțiunea sa cu politicul: influență, cenzură și manipulare.

Organizer

Cinema Elvire Popesco
Phone:
0374125216
Email:
cinema.bucarest@institutfrancais.ro
Website:
https://www.facebook.com/CinemaElvirePopesco/

Venue

Cinema Elvire Popesco
Cinema Elvira Popescu, Bulevardul Dacia, nr 77
Bucuresti, 020051 Romania
+ Google Map
Website:
www.elvirepopesco.ro
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

feeder logo Submit your event© 2004 - 2020 feeder.ro, powered by Save or Cancel

CONTACT US

Send us an email using this contact form and we will get back to you as soon as possible, usually in 1-2 working days. Thank you! 😊

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account