feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești 2019 | Defy The Odds

Sat, 13 Apr 2019 ⏐10:00 am - 7:00 pm

TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești 2019 | Defy The Odds

TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești 2019 | Defy The Odds

„When something is important enough, you do it even if the odds are not in your favor.” – Elon Musk

Curios, dornic de noi experiențe, dispus să împărtășeşti idei și să înveţi de la cei din jur? Înseamnă că eşti persoana potrivită pentru acest eveniment! Mizăm pe contactul cu perspective noi și de impact, ce vor deveni surse de inspirație pentru viața ta personală şi profesională.

#TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești aduce în lumina reflectoarelor celei de-a treia ediții o nouă temă – Defy the Odds – sau „cum să atingi un scop considerat imposibil de majoritate”. Îmbrățișând o nouă abordare a temei, care ne permite să despicăm preconcepțiile de ghinion și noroc, ne dorim să demontăm mituri, să transformăm percepții și prejudecăți și să încurajăm schimbarea. Aducem pe scenă povești și rețete de viață care s-au remarcat printr-un succes incontestabil într-un mediu în care ar fi părut de neconceput, exemple reale, cu scopul de a stimula audiența în a-și urma visurile și în a le amplifica. Suntem responsabili pentru felul în care ne raportăm la obstacole, la necunoscut și pentru barierele pe care, involuntar, ni le impunem. Cum poți aduce o schimbare în viața ta și, de ce nu… în lume? Încearcă, luptă, depășește-ți limitele! Astfel, rezultatele vor eclipsa întotdeauna dificultățile care, în mod normal, ar fi eliminat orice idee sau ar fi ucis orice speranță despre o nouă abordare, dintr-un spectru nemărginit: de la dezvoltare personală la metode științifice.

În ceea ce privește subiectele și noțiunile atinse, mizăm pe varietate, nu pe o rețetă universală și general aplicabilă. Tocmai prin această diversitate promovăm o interacțiune benefică în comunitatea noastră locală, încurajând o atitudine informată, proactivă, conștientă de actualitate și gata de a face cea mai bună alegere pentru statutul său individual. Experiența, motivația și plăcerea de a împărtăși idei sunt instrumentele la care apelăm pentru a susține propagarea unor viziuni noi și pentru a inspira oameni prin calitatea conceptelor prezentate.

Vrei să colaborezi cu noi, să ne dai un sfat sau să ne ceri o informaţie?
Ne găseşti la:
▪ E-mail: contact@tedxuniversitateapolitehnicabucuresti.com
▪ Instagram: @tedxupb
▪ Linkedin: TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești

Details

Date:
Sat, 13 Apr 2019
Time:
10:00 am - 7:00 pm
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/1993691267383274/

Organizer

TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești
Email:
contact@tedxuniversitateapolitehnicabucuresti.com
View Organizer Website

Venue

UPB Aula Magna
Strada Blănari 14, 030062
București, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.