feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Teatru în grădină la Acuarela – Azi, tot eu cu Cezar Dincă

Wed, 10 Oct 2018 ⏐7:00 pm - 10:00 pm

Teatru în grădină la Acuarela - Azi, tot eu cu Cezar Dincă

Teatru în grădină la Acuarela – Azi, tot eu cu Cezar Dincă

Miercuri, 10 octombrie, de la ora 19:00, Acuarela deschide porțile grădinii mici pentru spectacolul de teatru „Azi, tot eu” cu Cezar Dincă în regia Alinei Csurok.

Piesa de teatru este scrisă integral de către Cezar și a pornit de la un vis pe care l-a avut el acum câțiva ani: „Se făcea că trăiam o zi obișnuită din viața mea în care mi se amintea la fiecare pas că exist și că am o legătură continuă și vie cu mine – cel de mai devreme. În fiecare activitate pe care o făceam, exista mesajul încifrat în diferite forme: „Azi, tot eu”. A doua zi. am rămas cu imaginea obsesivă de conștientizare a prezentului care mi-a fost utilă în construirea piesei.

Copilăria este principala temă care mă atinge așa că am încercat să integrez secvențe trăite care au rămas cu mine și pe care încă le aud ca un zgomot subtil de fond. Dacă aș rezuma piesa probabil aș spune că eu sunt suma istoriilor mele.”

Miercuri, 10 octombrie, 19:00
Strada Polonă nr. 40
Donație recomandată 25 lei
Rezervări la nr.: 0721516879

Notă: În eventualitatea unor condiții meteo nefavorabile, evenimentul se va amâna.

Cezar Dincă este implicat de cinci ani în diferite proiecte de teatru independent. Îi place să treacă de la spațiile convenționale la cele care au deja o personalitate și să lucreze cu acestea.

Alina Csurok este absolventă de regie în cadrul UNATC profilul Artele spectacolului de teatru. Printre spectacolele prezentate în cadrul atelierului de creație teatrală UNATC se numără: Visul unei nopți de vară; Leonce și Lena; Măsură pentru măsură, Unchiul Vania; Pescărușul, Crimă și pedeapsă, CaligulaVirgin S, Cum să fie bine.

Details

Date:
Wed, 10 Oct 2018
Time:
7:00 pm - 10:00 pm
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, ,
View Event Website

Venue

Acuarela
str. Polonă, nr. 40
București, Romania

Organizer

Acuarela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

feeder logo Submit your event